Plastický chirurg

Ahoj, ja mám tiež opku v stredu. Dnes som bola u anesteziologičky a som prvá na programe, tak už aby sme to mali za sebou!Tiež mi nie je všetko jedno.Tak sa drž!

hm tak to som aj ja zvedava,ved dam potom vediet,zajtra sa dohodne termin…tak dufam,ze do 4 tyzdnov pojdem na opku…som z toho cela nervozna,urcite to poznate,uz to chcem mat za sebou…z tych ml som mimo,vobec si neviem predstavit,aka velkost mi bude dobra…budem mat okruhly,vysoky profil…len tie ml…

Ahoj Peto,poznám veľmi dobrého plastického chirurga z BB Mudr.Očenáša,ktorý robí plastické operácie aj v Leviciach na jednodňovej chirurgii Mediklinik.Má skutočne dobré výsledky.Na jednodňovej chiriurgii máš skutočný komfort,vyškolený zdrav.personál.Ak máš nejaké otázky,napíš,rada odpoviem.Zlatica.

tak vam aj ja drzim prsteky aby sme to vsetky zvladli. dodali ste mi odvahu. po opke sa potom ozvem najrýchlejsie ako budem moct.

Ahoj Lea, ja mam teraz take jednotky no ani nie a doktor mi poradil 280ml. ze to bude tak akurat, take 2 - 3. uz sa velmi tesim len to prezit. tak sa teda aj ty drz v decembri, ale ja sa urcite po opke ozvem.cauko

ahojte,

mam taku otazku na baby,ktore uz maju po…
viem,ze kojit sa da v pohode aj so silikonmi,ale ako je to po kojeni?
Netreba ist potom hned zas na upravu prs? Ovisnu alebo zostanu v povodnom tvare a zostanu este pekne?

dakujem za radu

drzim palce… budu to 5-ky ja som si ista :slight_smile:

Ahoj Sissi, ozyvam sa po dlhej dobe. Chcem sa ta spytat ako si bola spokojna s Dr. Fabrym. Neviem sa stale rozhodnut. Za odpoved dakujem

Ahoj Lucka!
Ja to mam uz davno za sebou a v medicalcentre bolo fajn, celu noc sa o mna starali , islimi lieky od bolesti a ani neviem ako bolo rano , nic ma nebolelo, doma som polezala par dni . tak budem na teba mysliet , nech ti to rychlo ubehne. ozvi sa mi ,ked budes fit

ahoj tak táto info, mi chýbala :slight_smile: tak to určite budú 5-ky /okruhly,vysoky profil…len tie / tak tieto som videla naživo a myslím, že 5-ky ti teda určite spravia. Držím palce.

ahoj REBEKA, a kolko dni si sa davala do hromady po op. ja idem az v decembri.pa

Ahoj ja som bola u Mudr.Fabryho som mesiac po operácii a som veľmi spokojná.

Karla a je ti teda velmi vidno??:confused:

Ahoj, velmi pekne ti dakujem za odpoved. Ako dlho si bola odkazana na pomoc inych? Ja mam totiz 18 mes. dcerku a neviem ci budem potrebovat 24 hodin denne niekoho pri sebe. Dakujem

ahoj, aj ja idem k nemu, ale neviem o nom nic. Nemusim sa bat?Renata

lili ahojcek, citam ze ides k trskovi na zmensenie bude to uprava alebo vyslovene zmensenie ??

lili ahojcek tak prave som si trosku citala dalej a nasla som si ze si pisala ze ides na modelaciu a zmensenie. chces si dat nasledne aj vlozit implantaty ci nie?? ja som tiez bola na konzultacii u trsku som po 2 detoch a odporucil mi najskor modelaciu a potom mozno o 6 mes vlozit omlantaty tak som sa nakoniec rozhodla ist k jezovitovej ta mi navrhla to spravit naraz pri jednej opke a vraj to tak robia uz roky a ziadny problem s tym nie je. ty si ako na tom??

REBEKA a ktory Dr. ta operoval? Ja som bola na konzultacii u sisku,vsetko mi vysvetlil…povedal okruhle a pod zlazu…co teda v ziadnom pripade nechcem.
Su najlacnejsi,ale citala som na Sisku najviac zlych recenzii,tak som sa rozhodla pre Trsku.
Mas pod zlazou?
diky za odpoved

no… tak vidno ich dost este…ale slabnu kazdym mesiacom si vsimam…ale tak ked sa vyzlecem tak by si ich jňhned vsimol kazdy …
:confused:

tak 2 týždne som potrebovala pomoc ja mám 22 mesačnú dcérku s tými 2 týždňami rátaj ,