Plastický chirurg

IVANA 2
Ahoj, písala si, že ti napichovali nosovo-ústne vrásky. Môžeš mi povedať čím a koľko ťa to vyšlo? Ďakujem

Jasne,ze na gombiky alebo zips-oblecko…ja tam pridem v piatok,v sobotu opka,v nedelu domov…mala som ist tento piatok,ale dr.to nestihol vybavit…tak mu musim crn,do 3 tyzdnov sa tam snad dopracujem…Tak idem kuknut na nete nejake pekne vrchne diely m-l,ako ste mi poradili…dikes…

janka,normalne nosovo-ust.vrasky stoja od 5 do 10 OOO,- mna to vyslo 5000-to som si zaplatila len za kyselinu hyaluronovu,keby som mala vsetko platit,co som ratala,tak ma to vyjde tak do 20000.manzelova sesternica je lekarka a robi tieto zakroky,tak to mam v rodine.spravila mi aj botox-celo,oci,medziocne vrasky,a chemicky piling.odporucam vsetko,mam 37 rokov a priznam sa ze kremiky uz tak nefungju,ale po tychto zakrokoch mam plet krasnu,vyhladenu,skutocne to funguje a vratila som sa vyzorom o par rokov dozadu /ak to nie je lepsie ako kedysi/nosovo-ust.vrasky mi musi este raz o 2 tyzdne doplnit,mala som ich dost hlboke,.este chcem skusit zvacsit pery,ale pred opkou mi to nechce robit kvoli narkoze-konzultovala to s chirurgom.ja som taka trúúba,chcem skusit vsetko,ale baby,vysledok fakt stoji za to!

karla,
moje foto su na rajce, tie co si mi poslala su tam registrovane pod menom karla zzz cize asi vies o com hovorim, tak tam si ma vies pozriet.
myslis ze pri takych prsiach jednotkach a velkosti impl 325ml okruhle a stredny profil dosiahnem trojky. ja chcem urcite trojky ale viac uz ani moc nie. nebude to na mna vela ked mam pod prsiami obvod 70cm? a moja vyska je 165cm. hmmm? porad. tvoje sa mi velmi pacia. take si nejake predstavujem.

katrina a ty mas ake miery? ty mas tiez 325? nemas foto? do kelu uz to mam za par a ja sa neviem rozhodnut. kurna. mas trojky? alebo co ti to spravilo po op?

díky za info :slight_smile: ja som tiež trúba, mám 23 rokov, 2 krát spravený nos (uvažujem o 3 opke) aj ucho som si dala spraviť. odjakživa mám strašne hlboké vrásky nosovo-ústné, aj pod očami. vyzerám jak feťáčka. rozmýšľala som nad Aquamidom, 1 ml stojí 12 500 (pred rokom toľko stál), je to trvácnejšie ako kys. hyaluronová alebo implantáty

janka,
ja som tiez uvazovala nad dlhodob. implantato,ale kamosky,ktore to podstupili ma odhovorili,ze treba najskor vidiet, ako to bude vyzerat.ja som teraz celkom spokojna,aj ked to reba za 2 tyzdne napichnut zase,keby mi dala viac kyseliny hned,nemuselo by to vyzerat dobre.ty si este mladucka,ale sesternica mi to vysvetlila,ze tato latka je prirodzena telu,viaze vodu a donuti telo vytvarat si tuto latku.prva aplikacia ti vydrzi od 8 do 10 mesiacov a postupne sa to oddialuje,takze odporucam,aj ked tie nase mimicke vrasky su asi geneticky dane,takze vzdy tam bude aj po opichu vidiet,ze je to tvoja prirodzena mimika.ale aj tak je to o 100% lepsie,ako to bolo.ja som v tvojich rokoch tiez videla,ze raz s tym budem mat problem a budu tie vrasky postupne najvyraznejsie.

miu,miu,
ja som na zdravi nelina,ale volam sa ivana,to je meno mojej dcery,meno ivana mi do diskusie nechcelo zobrat.co ti odporucil lekar?ja uz mam zmatok v tyh velkostiach,ked citam prispevky.
daj na intuiciu,co sa tebe viac paci a co si myslis,s cim by si bola spokojnejsia.ked som videla fotecky na brest…na kazdej hrudi tie velkosti vyzerali inac a zalezi,v akom uhle je to nafotene.niede fakt aj 285-ky vyzeraju ako 3-ky.musis si spravit vlastnu predstavu a preniest to na tvoje prska.ja by som sa odrazila od odporucania lekara.

janka,
easte co sa tyka oci,asi myslis tmave kruhy.tento problem ma moj brat a sesra.o bratovi si uz na strednej mysleli,ze nieci berie,je to rodove,mne sa to nastastie vyhlo.sestra to konzultovala,su dve moznosti:zakryt dobrym korektorom,alebo operacne.

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či
dr. Trška robí konzultácie aj niekde inde
v Ba ako v Interklinic. Myslím tým, v inom zariadení v Ba, prip. aj mimo Ba. Ak áno, napíšte mi kontakt, kde sa treba objednať.
Ďakujem.

ninka,
ja to neviem,mozno ostatne baby,zasielam ti zatial mobil priamo na neho,dohodni sa s nim:0918439378

Ahoj.
Myslím, že najlepšie by bolo, keby si si našla nejakú fotku poprsia, ktoré by si chcela mať a to predložiť chirurgovi, ako predlohu. Povedz jednoducho, že takéto chceš mať a on už to prispôsobí. Ahoj

ahoj Nina! jasne,ze robi. ja som bola unho v ruzinovskej nemocnici-Ba. Poobede, nikoho tam nebolo…takze super…
www.plastickychirurg.sk si najdes o nom info.
vsetko dobre

no a ako si sa nakoniec rozhodla? ja tiez nad tym Siskom rozmyslam ale nevidim jeho referencie.tak neviem,ak nieco mas napis pls.dik

taký korektor ešte nevyrobili :smiley: ja tam mám hlboké vrásky, od vnútorného kútika asi do 3/4 oka a je pravdou aj to, že tam mám trochu tenšiu kožu, ale nemá iný odtieň ako tá okolo, takže si myslím, že by to vyrovnanie vrások spravilo…

ahoj Ivana2 tak uz som sa rozhodla, dam si 325, merala som to s vodou a tych 25ml uz nehra rolu. je to strasne malinko na to aby som mala taku dilemu ako vcera.

Trska robi konzultacie vraj kazdy druhy piatok v Prievidzi v Cibamede-myslim…

hm… tak ja si myslim,ze to budes mat plne trojky…ja mam plne becka,ale mam aj ceckove podprdy,ako ktore… 75C 80 B ako kedy… ja som zabudla heslo na rajce :Dbudes ich mat urcite vacsie ako ja :slight_smile:

miu posles mi link na to rajce.net? neviem to tam najst…tusim som si spomenula heslo. dakuejm :slight_smile:

ahojte: dnes na PRO7 o 15:00…