Plastický chirurg

Ahoj mne to spravilo plné dvojky snáď menšie trojky,ale ja mám široký hrudník tak preto .

ahojte je tu aj niekto kto bol na zvecseni prs?

nie :slight_smile:

just joke :slight_smile:

…si robis asi srandu,nie…? :slight_smile:

kto si robi srandu z coho

nechcem urazit,necitas prispevky ci co? alebo si myslis ze sa bavime o zmene pohlavia?

Dievčatá, ďakujem za vaše odpovede ohľadom konzultácii dr.Tršku. Ešte otázka, povie dr. hneď na prvej konzultácii akú veľkosť, tvar, prípadne značku implantátov doporučuje? Pýtam sa to preto, že veľmi váham a chcela by som absolvovať aspoň 2 nezávislé konzultácie u dvoch dr., aby som poznala viac názorov a správne sa rozhodla.
Ďakujem za odpoveď.

ano, povie svoj nazor.
a urcite vyskusaj viacerych dr,ja som bola u troch-kazdy z nich povedal nieco ine…
ale,rozhodla som sa pre Trsku
vela stastia

prave som sa pousmiala nad tvojim prispevkom, ako by som to ja pisala, som totiz tiez Martina, bola som na konzultacii u troch lekarov a tiez som si vybrala dr. Trsku

kočky a akej značky si dávate implantaty

kocky mozu sa po 6 tyz. nosit podprsenky s kosticami?

ahoj tina,
ja som sa na to pýtala lekara pri konzultacii,povedal,ze ak to nebude tlacit na jazvy, tak urcite ano.

tak to je super,ze mame rovnaky nazor.
u mna to boli Jezovitova a Siska a naposledy Trska…Trska sa mi lubil tym ze presne odmeral a az potom podla vypoctov urcil velkost.
OP mam 10.12.v Snope

ahojte baby,tak ja mam už po…v stredu ma robili,dnes sa mi už skovavaju krasne prsia pod obväzmy…bolesť každým dnom ustupuje.len mam otazku na dievčata čo su tiež po op.,je možne že ma viac pobolieva jeden prsník je to normalne?a po kolkých dnoch mi vyberu štychy?dakujem za odpovede

ahoj, gratulujem. Neboj určite to je normálne aj mňa bolel jeden prsník a o druhom som ani nevedela :). Ja som mala vstrebatelné štychy tak mi asi po 10 dňoch odsrihli len konce.

ja idem v pondelok na kontrolu a tiež ma to zaujíma opýtam sa na to. Tiež si myslím ako Tina písala že ak to netlačí na jazvy,ale radšej sa opýtam aj svojho lekára dám potom vedieť.

Ahoj Leni som veľmi rada že si sa mi ozvala. včera som bola na konzultácii u Minarovjecha,lebo si myslím že je najlepsí.On ma od op. odhovoril.Ukázal aké ostávajú po zákroku jazvy. normálne ma vystrašil, neviem myslím si že sa mu do korekcie nechce. operácia trvá dve az tri hodiny za ten čas spraví dve operácie -zväčšenie prsníkov.Skúsim konzultáciu u Tršku a aj u Ježovitej.Ozvi sa ešte,budem rada.Vidím že máme rovnaký problém.Aj ja by som chcela ist na opku niekedy v januári. napís mi tvoj mobil môžeme si aj zavolať.Pa pa

Ahoj Deny, aj ja som veľmi zvedavá ako si dopadla v trojboji. Dúfam ze si spokojná.a čo jazvy?Ak mozem aj ja by som potrebovala vidieť prácu MUDr.Jezovitej.Ak budeš ochotná a budeš mať už foto, ozvi sa prosim napíšem Ti potom svoj meil.zatiaľ sa maj pa pa

u mna to boli dr. Fabry, ,dr. Zachar kolega dr. Sisku, ja uz mam 3 tyz. po operacii, Trska mi daval 360ml, anatomi pod sval ake ti navrhol? a ostatni co navrhli?

caute baby nechysta sa niektora z vas na opku k jezovitovej niekedy v druhej polovici decembra teda ci vobec robi nevedela som sa s nou minuly tyzden spojit, rada by som si v tom termine dohodla opku aj ja. papa