Plastický chirurg

ahojte baby.
obraciam sa na Vás s otázkou, dúfam, že mi niektorá z Vás bude vedieť poradit. bola som na konzultaciach u dvoch plastických chirurgov. Jeden mi odporucil anatomické 290ml s vysokým profilom, druhý 350ml okrúhle s nízkym profilom. ja by som chcela mat prsia co najväcsie, neviem sa rozhodnút.prezerala som si stránky na internete, uz som z toho jelen :o) urcite to všetky poznate. na fotkách sa mi zdali vzdy väcsie tie prsia, ktoré mali vysoký profil aj ked ml bolo menej. máte niektorá skúsenosti?
dik
Susie

ahoj Lenka, ja som sa s no predbezne dohodla na 3.12, práve riesim jednu dilemu. ako chirurga si urcite vyberiem ju, bola velmi milá,len este neviem presne akú velkost by som chcela, ci ju mam vobec zatazovat nejakymi otazkami, ved ona vie urcite najlepsie co sa mi hodi. kedy by si chcela ist?

Ahoj Susie.
Ja síce ešte namám po, ale už dosť dlho navštevujem takéto fóra a hltám informácie. A myslím, že nejaký veľký rozdiel medzi 290 vysoký profil a 350 nízky profil nie je. Záleží na tom aký máš široký hrudník. Nízky profil je vraj na úzkom hrudníku viac viditeľný po krajoch. Vysoký profil zasa robí také stojaté prsia - idú veľmi dopredu. Ja mám tiež problém sa nejako presne rozhodnúť a tak radšej ml a profil neriešim. Jednoducho mám nachystaný obrázok takých, ktoré by som chcela mať a ten dám chirurgovi nech sa snaží to napodobniť.

Ak chceš mať čo najväčšie, tak si si vybrala správne. Ježovitá sa veľkým nebráni a vraj robí prsia dobre. Predpokladám, že to ona ti navrhla 350 ml nízky profil, tak to bude asi ok. Ale je pravda, že 350 pod sval je jej špecializácia. Ale aj tak by som si nachystala nejaký ten obrázok. Ale ona ti určite malé nespraví, ak jej povieš, že chceš čo najväčšie.

Vôbec sa nezaťažuj tým, že by si ju otravovala nejakými otázkami. Takto to jednoducho funguje. Oni sú na to zvyknutý. Dôležité je aby si bola spokojná ty a nie oni, tak sa neváhaj pýtať aj na banality.

caute,
pozrite si stranku www.breastimplants411.com,je to super stranka.

Ahoj Simi, ja som tiež 4 dni po opke a tiež ma bolí ľavý prsník viac, mám v ňom niekedy takú pichavú bolesť okolo bradavky a potom mám pocit ako by sa mi prsník vnútri zalieval.Niekedy mám pocit, že ich mám ako z kameňa. Máš to aj ty? Menila si si už gazu na ranách po drenoch?Síce mi to nepresakuje ani nemokvá, len to tam mám také prischnuté a neviem či to netreba prelepiť na čisto.Ja idem na štychy 5.11. a tiež by to mali byť také vstrebateľné.ďakujem za odpoveď.

ahojte kocky
ja mam opku teraz vo stvrtok v nitre u dr.mladeka.este neviem kolko ml budem mat ale viem na isto ze budu okruhle a minimum je u mna 325ml,kedze prsia nemam len ovisnutu kožu.je to niekto kto bol u neho a dal si svetsit prsia??ake je to po op??

hm asi tu mometalne nikto neni:((

ja som bola u Mládeka, ale s niečím iným, ale babe, čo bola so mnou na izbe robil prsia. Predtým sa s ním nedohodla na veľkosti a teraz sa sťažuje, že ich má malé. Mala aj nejaké zdravotné komplikácie, musel jej vyberať implantát, vyčistiť ho a vložiť naspäť

Jezovitova 350 okruhle pod sval, Siska max 260 okruhle pod zlazu a TRska 280 max 320 anatomy pod sval.

ahoj baby!
Vcera som pisala Trskovi kvôli zruseniu operacie.Som z toho velmi smutna,nestastna.Velmi som sa tesila,ale zial môj manzel je fakt k…
Zajtra dam ziadost o rozvod a ked si nasetrim,tak si ich dam spravit.
Vsetkym kockam zelam vsetko dobre a nebojte sa!!!
pa

Ahojte!nejdete niekto na opku k Dr Trskovi 12.11.?k mmilosrdnym…ja som na 8 rano…

ahoj mata
to mi je velmi luto ze nejdes na op.a neda sa s doktorom dohodnut ze na splatky??

ahoj Jani
boze to mi ani nehovor taketo veci ze tvoja kamoska mala problemy.uz sa aj ja bojim.ja som mu pisala a aj posielala foto aku predstavu mam o mojich prsiach,ale este doteraz mi neodpisal,hm neviem ci ma novy mail alebo co.a ako sa ma teraz tvoja kamoska?

on niekedy dlho odpisuje na mail a ak sa nemýlim, tak bol teraz na konferencii v Španielsku, tak skús počkať do utorka a poprípade mu zavolaj. Máš jeho číslo?

ahoj evina,ide hlavne o to,ze sa mi nema kto postarat o dcerku…Nevadi,pockam par mesiacov a pôjdem potom…mam este skolu,tento rok.Ked som to doteraz vydrzala-mam 30r,tak vydrzim este…

ďakujem elis,
tiez sa cystas na zakrok?alebo si uz po?

cau elis, teraz vidim ze si mi napisala aj sem. takze ta tiez caka operacia.ja takisto navstevujem tieto stranky, s tou fotkou si mi pomohla, pojdem za nou so svojou predstavou.
dik

Neboj Ježovitá ti určite vyhovie. Ja by som k nej tiež išla, hlavne kvôli tomu, že sa nebráni veľkým. Ale idem na trošku zložitejšiu opku a v tomto ma až tak nepresvedčila a bola aj dosť drahá. Tiež chcem mať čo naj tam pôjde. Ale žiaľ nemôžem moc tlačiť na pílu. Ale inak by som sa zdôverila nej. Aj keď na konzultácii bola taká neosobná a rýchla. Ale už tieto stránky sledujem dlho a vidím, že babule sú po jej zákroku spokojné. Nakoniec idem do Hradca Králové a op bude 13.11. A moja predstava je http://www.chirmed.sk/plast_chir.php?id_c=10 hneď prvá kočka. Také by sa mi páčili.