mata. povedz svojmu muzickovi, ze aj mne manzel nechcel dovolit, odhovaral ma, ale nakoniec suhlasil a teraz si nevie vynachvalit, je uplne hotovy, ked si dam dole podprsenku, zatial ich nezne hladka a uz sa nevie dockat kedy ich bude moct poriadne chytit do ruky
mne vsetci traja navrhli anatomi, su prirodyenejsie, ale aj tak som rozmyslala, ci som si nemala dat okruhle, aby bolo nieco vidiet aj v dekolte
Ahojte.Ma niektora z vas skusenosti s MUDr. Viliamom Juraskom -Portamed, Kosice??? Operuje tiez v Piestanoch v Chironax Medicentrum a od marca v Trencine.Mam u neho dohodnutu operaciu na december,tak ze ci som si vybrala dobre. Vadi mi,ze v den operacie pusta uz domov predsa by som bola radsej pod dohladom. Inac mam 170cm, obvod pod prsiami 73,cez 80 a dohodli sme sa na 3OO ml okruhle,rez v podprs.ryhe. Za odpoved vopred dik.
ahoj martinka,
prave som si precitala,ze rusis opku,je mi to velmi luto,ze ta manzel takto "podporuje."mas na mna mail,kludne napis.dufam,ze ti ta skuska dopadla dobre a nezufaj,vsetko zle je na nieco dobre,ber to ako ako skusku,ktora ta urcite posunie dalej!
ahoj Jani
ano ma jeho cislo normalne ked to teraz pisem tak ma normalne boli brucho od strachu.mam mu volat zajtra jeho cislo mam.uz sa mi to pomalicky blizi…
ahoj vivien,
ja idem k trskovi k milosrd.bratom,ale 5.11,v stredu mam predoperacne vysetrenia,dufam ze vsetko dobre dopadne,akurat sa bojim,aby dcerka nahodou neochorela /ma 3,5 r./,nahoda je blbec,lebo ked budem na opke,manzel bude muset po prvy krat zvladnut skolku a vsetko ostatne okolo nej.uz sa tesim,ako sa s tym popasuje.
ahoj Maťa
no ja mam tiez deti 8mesacnu dceru a 7rocneho syna,pride mi svagrina pomoct a aj svokra,takze budem mat postarane o deti.na operaciu sa aj tesim ale aj bojim a modlim sa aby vstko dopadlo dobre…
ahoj Ivanka2!!!
dik moc,skuska dopadla super,este ich mam 8 pred sebou…
napisem…
ahojte
prosim Vas holky je tu niekto kto bol u dr.Daniela Mladeka na operacii prs??aky je??
Ja viem, že mne sa to ľahko hovorí, ale nestresuj! To, že moja kamoška mala problémy, neznamená, že ich budeš mať aj ty… Držím päste! Neboj, dobre to dopadne
sak som napisala just joke
jasne ze si robim srandu…tak ale aka otazka taka odpoved 
ak si odpisovala mne-tak som to pochopila,tak ja som reagovala tiez na staninu otazku…
Lepsiu otazku ani nemohla dat…
ahojte dievcata mam ist na operaciu k dr.šiškovi bola ste niektora uz u neho? dakujem
Ahoj Ria.
Ja idem na konzultaciu vo stvrtok k Dr. Siskovi- Medicentrum Piestany. Uz mas aj termin operacie? Kolko ta to bude spolu stat(praca, inplantaty, anestezia)? Ja mam termin v dec. u Dr. Juraska v TN. Chcem pocut aj iny nazor, tak behnem este do tych Piestan. Za odpoved dik.
ahoj, ja idem na operáciu k Siskovi 4.12.2008
bols uý neho moja kamoška, nič moc, mie je spokojná
evi bola u neho moja kamoška a nie je spokojná
ahoj patka
a preco nie je spokojna?co ze sa stalo?
mala to síce bezbolestné, vraj pohoda…dala si urobiť anatomické, ale nemože ich nosiť bez podprdy, nie sú pekné…hrozne jej padli
ja tu čítam samú Blavu…ale kočky moje kamarátki boli u Dr. Sisku v Piešťanoch na anatomické, tie vyzerajú fantasticky prirodzene, a môžem vám povedať že robí krásne prsia…videla som, držala som a sú super!!! ja mám termín v decembri