ja idem 3.12. dnes sme sa definitive dohodli a ze vraj sa este pred operaciou este raz mozeme porozpravat o velkosti.hlavne nech ja som spokojna.
ta fotka je fajn, ja by som chcela nieco taketo http://www.idealplastica.hu/mellnagyobbitasHUN.html prvá alebo tretia.
takze fotky s vytlacim a zoberiem si ich so sebou, chcela by som stredny profil, nie nizky
babule a ktoreho sisku mate na mysli??? siska dobroslav??? ten robi v Ba v medicalcentre…Alebo existuje aj iny dr.siska???
dakujem
chcem sa vam kocky podakovat za vasu podporu a vase nazory…
Teraz to uz môj muz lutuje,a snazi sa to udobrit.Dokonca chce zavolat dr.o znovu stanovenie terminu,ale ja uz nechcem…
musim sa na to vyspat…
Ahojte,
ja by som potrebovala nejake doporucenie na plast. chirurga - rhinoplastika (nos).
Mate niekto dobre skusenosti?Za odpovede dakujem
caute kocky ako dlho po opke viem zase spat na bruchu viete mi niektora povedat??? diky papa
Tak v pondelok mam termin na vy -zvacsenie pery natrvalo…bojiiiiim…ale aj sa tesim…ved vam potom dam info…papa…nebola niektora z vas na tomto zakroku?
ahoj jani
dakujem strasne moc za podporu,idem mu teraz zavolat a dohodnut sa co a ako.dam vediet.pockaj vytacam jeho cislo.
ahoj, aj ja sa chystam na zvacsenie chirurgicke, teraz idem na prsia a v decembri by som chcela absolvovat pery. Ku komu ides? Ja mam znameho - on bol u MUDr. Palencara v BA ze vraj je velmi dobry na to, aj kamaratove pery vyzeraju teraz velmi pekne a prirodzene…
no hlky moje
volala som dr.mladekovi,takze vo stvrtok mam byt v nitre o 16,30hod.bol velmi mily vsetko mi povedal a vysvetlil,takze uvidime ako to bude v den D,ale brucho ma boli uz teraz…rano sa mam len najest a napit a potom uz nic ziadna kava cigaretka pitie…uff to bude teda ale ako sa hovori za krasu sa trpi…
ahoj evina,
to uz mas termin operacie?tak som to pochopila.
martinka,
tak nech si ta udobruje.ja by som ho nechala,nech doktorovi zavola. nie si povinna znasat jeho ulety,aj ked je to urcite tazke,zvlast ked uz mate dietatko.po tych prskach urcite tuzis tak ho nechaj,nech sa chlapec snazi udobrit si ta!!
ja idem do Lucenca,Mudr.Caban a 22.11.idem na prsia do Prahy… mas uz vybraty tvar pier,hm? Mne bude zvacsovat cerven pier,kutiky mi napicha vlastnym tukom,ten sa vstrebe a potom mi vytiahne aj kutiky-tie sa vytahuju neskôr…mozno aj spodnu peru si dam trosku povytiahnut…aku mas predstavu a info ty?Ja platim okolo 12tis. Ty?
Ahojte včera som bola na kontrole a pýtala som sa aj na to ako tu bolo spomínané kedy sa môžu nosiť podprsenky s kosticami. No lekár mi povedal, som 6 týždeň po operácii, že ešte nie možem nosiť na den normálne podprsenky a na noc túto. Teoreticky to ani nezavrhol to nosenie s kosticami,ale radšej nie aby netlačili tie kostice na jazvičky. Tak radšej ešte počkám mesiac o mesiac idem na ďalšiu kontrolu tak sa potom uvidí.
Ahoj aj v nitre je plastická chirurgia?
v nitrianskej nemocnici je plastická chirurgia a tam MUDr. Mládek
ahoj, no vidíš, dobre to dopadne!! Budú ťa robiť v nemocnici, alebo na jednodňovej chirurgii, keď tam máš byť tak neskoro?
janka mladek robil prsia mojej kamoške a nie je spokojná
ahoj martinka… ja si mylsim to iste…nech tam pekne zavola. Sak urcite prsia velmi chces, viem si predstavit aj ja som po nich velmi tuzila…nenechaj sa nicim odradit ak to naozaj chces. Toto je najhorsie, kazdy chlap vzdy len lutuje ked zene ublizi… ale lutuje velmi kratko a zopakuje svoju sprostost
ach ti chlapi… drzim ti velmi palceky
Ahoj Suzy Ja idem k dr.šiškovi v Bratislave do medical centra a vsetko spolu mi zratal okolo 60 300 len ešte som sa nedopatrala k nejakej babe ktoru operoval
ahoj ivka
ano mam uz teraz vo stvrtok,trasiem sa a bojim sa toho ako to bude vyzerat ci sa mi to bude pacit…