Plastický chirurg

ahoj tina
zdravim
tak ty to fakt prezivas v pohodicke ja som ich mala strasne tuhe a ked som vstala tak tam bol taky tlak na hrudnik ze som to niekedy aj rozdychavala
teraz pohoda, len soferovanie mi este nerobi dobre a ked si dam dolu tu skaredu podrdu tak tie prsia zacnu pobolievat po case tak hned ju dam spat ale pokozku mam taku nepeknu, pod elastickou umelou podprdou pokozka nedycha same potnicky a vyrazky tak chcem aj troska toto dat dokopy, v lete si to neviem ani predstavit ake by to bolo
jazvicky zatial nechavam tak mne sa zdaju pekne, este sem tam je chrasticka pockam do kontroly a potom sa rozhodnem co dalej
zatial pa

caute baby,
neviete ako sa ma lenka???

Ahoj Klara!
Prepac ze som sa dlho neozvala,ale chodim do roboty a ked mam volno tak sa staram o maleho takze na net nechodim casto.Mam sa dobre.Kedy sa mozme stretnut?Niekde na Princess street ak sa ti da.Napis na mail,alebo napis smsku.07944087916.pa

Ahojte :o)

chcem sa opýtať, kto je podľa vás najlepší na nosy? Ja mám už jednu operáciu za sebou, ale nie je to ono, tak v júli chcem ísť na reoperáciu. Dosť som čítala chváli na Kováča z Banskej Bystrice…

baby chcela by som sa opytat kolko v priemere ste mali rokov ked ste si dali urobyt prsia?ci ste mali nejake kompikacie po operacii a ake a ako sa to vyriesilo?ci ste mali deti alebo ste boli tehotne uz po zakroku?a ci sa vam po tehotenstve nezmenil tvar prs?Diky moc za vase odpovede drzim vam vsetkym prsteky co sa este len chystate.

tu chybu si nevsimajte som si to nevsimla:-)

Marcelinka
Ja som bola na operacii prs 30.3.,mam 23 rokov a synceka ktory bude mat 2 roky v juli.Komplikacie som nemala,prve 3 dni po operacii su najhorsie a potom je to uz len lepsie a lepsie.Trocha ma bolelo prave prso,ale aj to uz preslo.Ty kedy chces ist a ku komu?

MARCELINKA
Ahoj mam 5r. dcerku a po kojeni sa mi uplne zmenili prsia,kojila som 2 roky…uplne akoby boli vysate,prosto nic,tak som podstupila zakrok v Ke…prve dni su dost krusne,ale je to individualne u kazdej inak,pre krasu sa trpiiii :-)) Ale kazdym dnom je to lepsie a lepsie…

liva a si spokojna?ja mam takysto 5rocnu dceru,teraz idem na zakrok,okruhle 350ml,ale obavam sa ako to bude vyzerat,kedze ich mam teraz trochu ovisnute,dufam ze nebudu velke a ovisnute…neviem si prestavit ten vysledok,no rozhodnuta uz som…

ahoj tina
ako sa mas? si ok? davno si sa neozvala …
daj o sebe vediet, zatial pa

Ahoj Jaji!
Som Ok. Nestiham nejako tu chodit, mam tu cely tyzden svoju babku, ktora je po porazke, takze mam teraz tri deti, ak neratam mojho muza:o)))
Zajtra ideme ju odviezt uz domov a hned idem aj ku svokrovcom a ostavam tam do nedele. Takze nebudem mat velmi moznost ist na net. Inak sa citim uplne v pohode, len ma tie lepy svrbia. Robila som uz aj prve foto, sice este prelepene, ale uz som nevydrzala:) Tak mi posli tvoj mail, ak chces poslem Ti ich. Ty sa ako mas?? Ja idem 14.05. vyberat stehy. Uz sa tesim.

KATKA
Ahoj ano ja som spokojna,hoc by som prijala aj vacsie:-)) Ked ti navrhol tolko tak vie co robi,ja mam 290 ml…ked si mu povedala svoju predstavu on to sklbi s moznostami ake ma a budes spokojna…drzim palceky…

ahojte baby, viete mi odporucit nejakeho velmi dobreho plastickeho chirurga v BA? mam dcerku a chcela by som si dat zvacsit prsia.dakujem:))

ahoj tina
som rada ze sa mas fajn, no starosti ta asi velmi neobchadzaju, ale asi zena dokaze vsetko zvladnut, sme uz take
hlavne ze si spokojna s prsiami
moja adresa je: jaja.33@post.sk
ja som si tiez uz urobila foto takze ak chces tiez ti mozem poslat, ale ja som mala nejaku alergicku reakciu na naplaste tak dodnes mam tu pokozku este taku nepeknu, som zvedava kedy sa to uz konecne ukludni a budem ok
ja mam kontrolu az 28.5. ale mam sa super, vobec silikony necitim, pohoda ani ich nevidno nejaky okraj alebo daco, akoby som mala vlastne prsia, uz su aj makke, len bradavky mam stale citlive a cez podprdu mi stoja tak cez triko je to vidiet n o sranda
zatial pa

ahoj jaja mohla by som ta aj ja poprsoti o fotku?ak by ti to nevadilo samozrejme, a mozem sa opytat u koho si bola??
vdaka

hyperaktivna@azet.sk

ahoj dik ze si napisala ja mam 27 a chcela by som ist ale moj priatel je proti boji sa ze mozem mat nejake komplikacie a nemusi sa to podarit ale nemam zatial dieta tak asi este pockam kym bude a potom by som sla priatel uz rezignoval vie ako velmi by som to chcela ale mam strach vsetci ma stale odhovaraju.Tak ja neviem ale po dietatku by som uz asi isla to uz tie prsia urcite nebudu take ako teraz aj ked nie su skarede su len proste male no co este musim vydrzat.Ale dakujem ti ze si mi napisala a si s tym spokojna isla by si zase?

Livi dakujem ti za prispevok no ja som tu uz pisala ze ja zatial nemam dietatko takze tiez este asi pockam a potom asi naberiem odvahu a pojdem a paci sa ti ake to mas a na dotyk to citis?Isla by si zase?:slight_smile:

Ahoj jajka prosim ta ci by si aj mne neposlala foto aj pred aj po ako ti to urobily.a stale nechapem ja som si myslela ze tie anatomicke kvapky musia vypadat prirodzenejsie tak nevies preco vsetkym tym dievcatam ponukaju tie okruhle?to fakt neviem dik.drz sa
marcelinka@centrum.sk

Ahoj jajka prosim ta ci by si aj mne neposlala foto aj pred aj po ako ti to urobili.a stale nechapem ja som si myslela ze tie anatomicke kvapky musia vypadat prirodzenejsie tak nevies preco vsetkym tym dievcatam ponukaju tie okruhle?to fakt neviem dik.drz sa
marcelinka@centrum.sk

Ahoj tinka tak ty uz mas pokoj mas to za sebou asi ti teraz vsetky ktore to maju este pred sebou zavidia poslala by si aj mne prosim ta to foto aj pred aj po ak ti to nevadi ak ano tak nic sa nedeje drzim palce a skore zahojenie ti prajem aj s tou babkou aby sa vam polepsilo .pa
marcelinka@centrum.sk