holky aky je rozdiel medzi strednym a vysokym profilom implantaov??
Caute,mohli by ste mi niekto prosim napisat ci niektora z vas mala problemy po op so zrazeninou krvi(hematom)? Som skoro 2 tyzdne po operacii a riesim taky problem…:-((
ahoj,kto ťa operoval???
Ria a ake implantaty ti odporucil??? pod sval,alebo pod zlazu?
aj ja som bola u neho na konzultacii…mne povedal okruhle a pod zlazu…
inak,rozhodla som sa pre ineho Dr.aj ked momentalne na OP nejdem…
operoval ma mudr. Minarovjech,isla som k nemu lebo ma dobre referencie, ale stat sa to moze som pocula…len som chcela vediet ci sa to niekomu z vas stalo ako to prebieha…
evina,
strach mame urcite vsetky,ktore mame pred opkou.narkozy sa nebojim,tu som uz 2x zazila,zaspavanie je super,raz ked ma na stole po zakroku budili,chcela som im ujst,lebo sa mi zdalo,ze malej hrejem kakao v mikrovlnke a treba ju vypnut!!!,druhy raz,ked ma prenasali na izbu a mala som si prelahnut,som sa sestricke ospravedlnovala,ze som opita,aby sa nehnevala.opky sa velmi nebojim,skor mam depku z konecneho vysledku.dufam ze Trska mi ich spravi podla mojich /a teda aj manzelovych/ predstav.Drz sa.
noo ja som si este cenu nezistovala… a uvidim co mi povie lekar na moje pery. dolnu peru mam peknu plnu, ale hornu - pravu stranu mam spadnutu viac ako lavu. Chcela by som skor len boky povytiahnut… Co sa tyka Palencara - kamarat platil 10 tis.
holky co tu skapal pes ci co???
odpísala som ti, ale asi to prehliadla
Bude ťa operovať v nemocnici, či na Jednodňovej chirurgii?
ja som ti tiez dnes rano odpisala,citaj aj reakcie na prispevky.papa
Ahoj Ria
Dr. Šiška operuje už dlho, teraz je v medicalcentre a my sme boli 4 priatelky u neho na prsia.Podla mna netreba behat po inych plastikoch , treba si vybrat len takeho ako je on starsieho a skuseneho.
čo ti na to povedal doktor? ako sa to lieči? v mojom okolí to žiadna nemala, tak neviem poradiť…
vdaka za snahu aspon…ze sa to vraj moze stat,ale ukludnuje ma. lenze je to neprijemne,jedno mam ok a druhe krvaca:-(len som sa s niekym chcela podelit o podobnu skusenost a pripadne nech niekto poradi…ze kedy to zvykne prestat.Doktor je inak velmi fajn,len moje telo zrejme takto zareagovalo. Kamoska napriklad je s nim velmi spokojna…
http://primar.sme.sk/Page.aspx?ID=671 ja myslím, že sa ti to stratí po čase teda súdiac podľa toho článku. Lekár sa ti ako k tomu vyjadril?
no a dreny si mala? a ešte krváca ti to s vnútra,alebo von cez jazvičky?
on dreny dava len velmi zriedka, ja som nemala. krvaca mi to cez jazvu…takze ani stichy mi este nemoze vybrat…:-(uz by som to rada mala za sebou:-)
nesuhlasim s tebou,urcite by som isla aj k viacerym na konzultaciu…Mne osobne chcel dat pod zlazu,ale to ja nechcem…
jedina vyhoda v medicalcentre je,ze su najlacnejsi
mala si sa ho opýtať ja by som mu určite zavolala pre moj dobrý pocit,že dokedy to bude teda trvať. A intenzita krvácania je aká?
lebo vyzerá to tak že keby si bola mala tie dreny mohlo sa tomuto predísť.
Majka,
Minarovjech ma velmi dobre referencie,urcite budes OK