Plastický chirurg

dreny dava vraj malokto,nie?no,teraz uz je aj tak neskoro:-(on hovori ze to dlho trvat nebude,ale ja by som potrebovala aspon poradit ci s tym niekto nieco robil,resp.ci sa na to nieco dava…teraz uz to nekvaca az tak,ale neprestava:-(

Dakujem ti, dufam ze to bude ok,viem ze je dobry ,preto som si ho vybrala,ale zaskocilo ma to…dost.uf, uz nech to skonci!radsej tu ani nebudem pisat ako to vyzera…

teraz som si vsimla aj ten link,dakujem moc, kuknem na to…

pisem od kamosky, takze preto sa tam vyskytlo jej meno…a esteraz vdaka

myslím, že každý lekár má pacientku, ktorá nie je spokojná…

no bude mi to robit v tej jednodnovej klinike na jarmocnej ulici.bojim sa ked si predstavim ze o takom to case uz som tam…

jaaj ano len ja sa v tomto systeme vobec nevyznam neviem ako to mam hladat ci niekto napisal alebo nie.hm

holky,ked mam zajtra tu operaciu ale az o 16,30hod,mam si dat len lahke ranajky a to je vsetko.
chcem sa opitat ci mozem pit vodu.

evina,
no to ani nahodou.mozes si vodou tak akurat vyplachnut usta a max. si ju dat k ranajkam a to je vsetko,urcite ju neskor nepi!

ahojte baby,dnes som sa vratila z nemocnice, uz to mam za sebou. Boli to jak prasa, ale len prve dve hodky, vase prispevky mi velmi pomohli pri rozhodovani

oki tak ziadnu vodu.pridem v piatok potom vam dam vsetkym vediet co a ako.ale ste tu budem aj zajtra doobeda…potrebujem od vas povzbudenie…normalne mam studene ruky a nohy zaludok ma boli…

tinuš
boli to moc?co mas od bolesti?

baby mala niektora opku aj pocas menstruacie.ja mam nepravidelne a vychadza mi to ako schvalnost asi na opku.a to som uz psychicky aj casovo nažhavena na 5.12.k trskovi.co s tym.diky za radu

pri tych poctoch co on robi ,sa to moze stat a viem ze sa o teba urcite spickovo stara urcite to bude ok neboj, ja som bola u neho pred 3 tyzdnami a ja som ok ,kamoska bola u Trsku a tieklo jej to dva tyzdne ale tiez je dnes uz ok.

ano mas pravdu, ma toho vela,a teda aj skusenosti…a kamoske tiekla krv?davala si nieco na to?A ty si ako spokojna s vysledkom?Ako dlho po opke ta to este bolelo,lebo ja idem este obcas skapat ked rano vstavam:-)

Ahojte baby, videli ste na Markíze Modré z neba, bola tam jedna pani na operácii prsníkov, presne vtom Medical centre som bola aj ja .Dokonca aj u toho istého lekára-som veľmi spokojná.

Heja ,ja som si kvoli tomu musela posunut opku…tiez idem k Trskovy.on mi povedal ze naj je ist na operaciu po menzese…traba mu zavolat a opatyj sa radsej priamo jeho…

ja som mala ist tiez najprv 5.11.,ale sa mi posunul menzes tak idem 12.teho.tiez mam 16.mesacneho syna a tiez sa bojim,aby som nahodou neochorela,alebo pod…nech uz to mame za sebou:)))…drzim palce:)))

susie ahojcek, dakujem za odpoved nemala som cas sa ti ozvat ale aj tak dnes som sa dovolala jezovitovej a termin mam na 29.12, cize budem mat pekny silvester ha ha, mne navrhla 400ml, a rozplyvala sa ake budu nadherne, a to som bola na konzultacii asi pred cca 1,5 mesiacom. dnes som jej zavoala a ona mi hovori ano vas si pamatam vy budete mat krasne 400 vky, tak sa uz aj tesim a pozrela som si ten link a tie prsia su tam naozaj krasne a konecne som videla aj 400 ml, lebo mne sa to zdalo vela takze ti dakujem ze si to nasla. pozdravujem papa:-))))

ahoj terka, myslim ze operovat pocas menstruacie by sa asi neodhodlal nikto. vies si to predstavit v reale, budes pod narkozou a s menzesom hmmm asi nie:-( viem ze sa urcite tesis, ale ved nezufaj mozno ti to vyjde drzim ti palce:-))