Ahojte babeny. Ma niektora z vas skusenosti s MUDr. Viliamom Juraskom -Portamed, Kosice??? Operoval tiez v Piestanoch v Chironax Medicentrum a od marca je v Trencine. Mam u neho dohodnutu operaciu na december,tak ze ci som si vybrala dobre. za odpoved dik.
Ahoj Martina mne tak isto odporucil zevraj su prirodzene a 280ml povedal ze by mi odporucil a dokelu nikdo u neho nebol?
Rebeka dakujem si poklad uz som kludnejsia! A daval vam tiez tie okruhle?
ahoj heja
ja som mala tiez ten isty problem a preto som si v lekarni kupila tabletky na oddielenie menzesu ale chvalabohu som dostala skor menzes.dnes mam o.p.a je mi zle…
ahoj terka
vcera som to videlôa a bolo to dojimave,ale myslim ze ta zena si to zasluzila.ako sa volal ten lekar?
evina drzim paste. ja idem v pondelok, tak hadam budes zajtra pisat len dobre spravy. ze je vsetko ok, ze si spokojna, a ze ta to vobec neboli. fakt budem na teba mysliet. predpokladam ze ta mladek dňbude operovat aj s madarom ked je to na jednodnovej. zvyknu to robit spolu.
drz sa a zhlboka dychaj. dobre to dopadne.
lenka aky link si si to kukala? aj ja chcem pozriet. idem k jezovitovej v pondelok. bojim bojim
miu miu
prosim ta s akym madarom mi to bude robit???hm tebe sa to povie dychaj s hlboka,ved pockaj zajtra ked sa vratim xixi teba to caka kedy???
ty ides v pondelok?fuha no aj tebe sa to blizi…tesis sa alebo uz mas aj trosku strach?ja som bola taka nadsena ale ako sa blizilo k tomu tak som bola cim viac bojazlivejsia,ale hadam to opadne neskor.o 11hod sa posledny raz najem no neviem ako to bude s pitim…ale vydrzim…nic ine mi nezostava…drzim aj ja tebe palce nech ti to super dopadne aj tebe,ale ved si napiseme zajtra no hadam budem troska fit…
ahojte,
no ja som si bola prave pre predoperacne vysledky,vsetky mam nastastie v poriadku,takze uz budem len ratat dni do opky.
evina,
drzim palce,vsetko dopadne dobre.urcite napis svoje pocity a ako ti to dopadlo.
Ahoj … ja mam 22.11.opku a tiez mi to vychadza cez best days…nikdy nemam presne…tak ta uplne chapem,ake mas stresy,aby to vyslo…vela stastia!
ahoj heja,
ja idem k trskovi,ale o mesiac skor 5.11.papa
tiez som pila vodu a vraj som nemala,inak by som od dehydracie migrenu dostala a nakoniec sa nic nestalo. samozrejme som sa im na sale nepriznala 
Ahoj evina, ja som tam tiež bola na operácii minuli týždeň, písala som že sa bojím. tak už mam po tom. Včera som to tiež pozerala ten plastický chirurg je doktor Zachar a operoval aj mna, bol super.Mam sa fajn a som štastná jak blcha.
ahojte,
držím vám všetkým palčeky nech vám opka dopadne na výbornú a rýchle uzdravenie.
Ahoj!
Ja som mala operaciu niekedy v roku 2000 a pred troma rokmi sa nam narodili dvojicky. Mala som hrozne vela mlieka a prsia OBROVSKE. Dost som sa bala, co bude ked mlieko zmizne ale som velmi prijemne prekvapena. Okrem malinkych jazviciek (ani ich nevidno) sa skoro nic nezmenilo. Neviem ci mam iba stastie a elasticku pokozku ale som urcite spokojna. Inac nemam velke silikony - mozno aj to pomohlo.
ahojky katrina,
dakujem za vsetky baby za podporu,ja uz mam v to chaos a priznam sa,nechce sa mi ist na predch.stranky,ty mas po ze??
ajoj ivanka…
chapem ze sa ti nechce ist an prispevky predtym…ale ani babam sa nechce dokola pisat to iste…
ak ti mozem poradit,najlepsie prispevky su z obdobia januar az marec tohoto roka… fakt su super… tak ak mozem vam vsetkym baby poradit…tam najdete vsetko… linky na rozne stranky… ktore ste podla man este ani nenasli… rady, ako to bolo po operacii, velkosti implantatov… kto ma … ake prsia mal pred tym aku vyku a kolko ml jej spravilo aky vysledok a tak…
stoji to zato… trochu nudy…ale lahsie rozhodnutie 
Ahoj Lucka. A kolko ta to prosimta stalo spolu. Jedna babena tu pisala, ze okolo 60 000.Len ked som si pozerala cennik tak mi to nejak nevychadzalo(celk. anesteza-8000,vlozenie prs. inplan.-35000)tak to by inplantaty stali iba 17000?to sa mi zda nejak malo. Ake ti dal? anatom. alebo gul. a profil? dik
miumiu ahojcek, tuto link nasla susie a su tam pekne podla mna az perfektne prsicka pozri na to
mne totiz jezovitova navrhla 400 ml a bala som sa ale vyzeraju super ze?? ty budes mat ake? ci ides jezovitovej este len na konzultacku?? ona je veeeelmi zlata budes spokojna. viem to spravit v macu len takto ale je to v prispevku od susie dolu z 27.10 ak by ti to neslo otvorit >link<