Plastický chirurg

vidim ze sa to neda otvorit dam ti tam celu adresuwww.idealplastica.hu/mellnagyobbitasHUN.htmlskuste to pozriet takto tak vyberajte:-))))

miu miu , posledny pokus blbne mi to tu radsej som to zkopirovala takto papawww.idealplastica.hu/mellnagyobbitasHUN.html

www.idealplastica.hu/mellnagyobbitasHUN.html

no konecne viem je to trapne na sto krat ale co uz mam mac a neslo mi to tam nejak hodit ale uz to funguje tak sorry ALE CO HOVORITE??? super nie???

dakjem, dalo sa mi to pekne pozriet. super. su pekne. aj ta velkost ako daju mne v pondelok. dakujem

mne ide dat jezovitova 325ml okruhle, stredny profil, opku mam v pondelok. bojim ale aj tesim.

evina madar je priezvisko. xi ale uz pisem neskoro lebo u si urcite po. a mas pravdu, este sa mi to lahko vravi ale ja v pondelok uz nebudem taka hrdinka.

MIU MIU: odkiaľ tak dobre poznáš pomery na nitrianskej jednodňovej? :smiley:

citali ste uz novembrovu Emmu?

Myslíš tu pani, čo jej 5 krát operovali prsia? Hodne nepríjemné, čítala som to dva dni pred mojou op

ahojte holky,idem na zmensenie prsnikov 10.11.k Dr.Trskovi.Budem rada ked sa ozve niekto kto ide tiez na zmensenie.

miu miu ahojcek, tak ti veeelmi drzim palce ja sa zatial len tesim vies este su to predsa 2 mesiace tak sa drz a mysli na to ze to po opke bude super. doktorka na mna spravila velmi dobry dojem tak sa po tom ozvi som zvedava. mne bude aj upravovat ja mam odkojene 2 deti a schudla som za poslednych par mesiacov cca 14 kil takze prsia dostali veeeelmi zabrat a splasli teda riadne. takze este raz drzim palce a neboj vsetko bude ok a potom sa budes pysit. papa

no lebo som z Nitry a poznam tych chirurgov osobne.
Aj Dr. Mladeka. Je to mlady chalan, pikoska v septembri sa ozenil. ma len 30 rokov.
Nitra je mala a tu sa skoro vsetci poznaju.

dakujem urcite sa ozvem, u mna uz teda prevlada strach ale hadam to dobre dopadne. aj na mna spravila doktorka dojem a bola velmi zlata a mila. Dufam ze budem spokojna a ze bolesti budu k prezitiu.

Mladek ma 30 rokov?, tak to ho asi nepoznas.

Ahoj Alex, ja som platila okolo 70000, asi upravili cenník. Ja mám 280ml guľaté. Vyzerá to pekne, som spokojná.

pod zlazu,ci pod svalom?

ano,tu som myslela,este tak vediet kto ju operoval…

ja som tiež z Nitry a tiež ho poznám. Nemá on náhodou 36-38 rokov? 30 nemá určite, toľko má Zamboj :slight_smile: Ja viem, že sa ženil, aj viem, ako vyzerá jeho mladá žena…

ahojte baby,
dnes som si dohodla termín zväčšenia pŕs na december, mal by ma operovať MUDr. Minarovjech, bola by som rada, keby ste mi napísali svoje skúsenosti s ním. navrhuje mi 305ml anatomické pod sval. Môžete mi príp. napísať aj cenu??? mňa to má stáť 100tis.