ahojte baby,
dnes som si dohodla termín zväčšenia pŕs na december, mal by ma operovať MUDr. Minarovjech, bola by som rada, keby ste mi napísali svoje skúsenosti s ním. navrhuje mi 305ml anatomické pod sval. Môžete mi príp. napísať aj cenu??? mňa to má stáť 100tis.
ja som u neho pred casom bola,tiez mam 305ku pod svalom anat. a som velmi spokojna, aj s jeho pristupom,aj ked mam este modriny… Je dobre ze mas moznost ostat v nemocnici cez noc ,hlavne ked je to najbolestivejsie.a cenu som mala rovnaku,je to dost,ale vysledok stoji za to! drzim palce
ahoj Rene,
veľmi pekne ďakujem za odpoveď. myslíš, že by si mi mohla poslať svoje fotky po operácii? nemám moc predstavu či 305ml je pri výške 172cm a váhe 57kg ok. môj email cepuska@zoznam.sk
no ahojte holky
JA TO UZ MAM ZA SEBOU a som rada,ale poviem vam pravdu ze tie hlupe reci o mladekovi a spol su len vymyslene blbosti.
bola som u nho na sukromnej jednodnovej klinoke a bolo super,super pristup,mudr.Madar aj s riaditelkou super,sestricky ani nehovorim stale boli pri mne ci nic nepotrebujem starali sa o mna ako o princeznu.a ano Mladek je zenaty a ma presne 37rokov a velmi peknu zenu blondinlku ona je zubarka.
takze mam okruhle impantaty zn.mentor a 377ml.prsia bolia ako fras nemozem nic robit ale poviem vam stoji to za to.a co sa tyka toho prasku od bolesti flector rapid tak vraciam po nom…vobec mi nepasuje…idem si oddychnut ale doporucujem a nedavajte na reci ludi ale presvedcte sa sami…ja som velmi spokojna.pozdravujem celu kliniku a sestricky a lekarov.
Ahoj, gratulujem!! Včera som na teba myslela, dúfam, že budeš spokojná
Odkiaľ vieš koľko má Daniel Mládek rokov? Asi si videla jeho ženu, keď ju tak ospevuješ, čo? 
dakujem janocka.pytala som sa sestriciek,ale on je taky otvoreny clovek.ja nemam nic proti nemu,vsetko bolo dobre,ja som nadmieru spokojna.boli to sama sa neposadim a ani si sama este nelahnem ale da sa to pomalicky za krasu sa trpi nie?janocka mas aj ty nejaku plasticku op za sebou??vies ja tu pisem co som prezila ak by som mala davat na vsetky reci tak si myslim ze ziedny chirurg by nebol dobry.nie?
miu miu
uz sa ti to pomalicky blizi…kedy tam mas byt?a o kolkej ta maju operovat??
Čaute baby,nejde teraz v novembri niektora na opku do Cibamedu v Prievidzi?
kedy ides ja 8.12 ?
ahojte dievčatá,
ak si niektorá z vás nájde čas, bude rada, ak mi napíšete svoje skúsenosti s Mudr.Dobroslavom Šiškom z Medical centra v BA. lepšie priamo na môj email cepuska@zoznam.sk. Veľmi pekne ďakujem.
ahoj evina, kolko dni si po op? a boli to moc? napis mi pravdu mna to caka v decembri u dr. Minarovjecha
no ma okolo 38, proste je mlady. to som tym chcela povedat a uz duplom vypada mlado.
Mate niekto skusenosti s dr Hajekom?
Ahoj Suzy, k nemu by som nešla. Moja kámoška bola u neho a dopadlo to tak, že musela ísť k inému na opravu a to v poslednej chvíli, lebo by to mohlo mať ďaleko rozsiahle komplikácie. Museli jej vybrať implantáty a nové vložiť. Vyber si radšej iného lekára, urobíš dobre.
no, ja mám po už 6 týždňou tak už sa tešákujemmm.
ja som bola u Mládeka 2x s nosom a jedným uchom, mňa tam už po mene poznajú, furt som tam nasáčkovaná
Veru, za krásu sa trpí… Dúfam, že ťa to moc nebolí a že budeš spokojná!
lea
no vies ze to boli…co ty mam klamat ale kazda s nas ma iny prah bolesti.neboj zvladli sme to vsetky zvladnes to aj ty.drzim palce.
janocka som spokojna ale predsa 2krat si bola u mnho vlastne 3krat ked ratam aj ucho…ak by nebol dobry tak potom preco si k nemu sla??
evina ahojcek aj ja ti gratulujem ja idem koncom decembra jezovitovej tak sa uz pomaly dusevne pripravujem chcem sa ta spytat ty si uz rodila??? lebo ja si stale myslim ze ked som prekonala 2 spontanne porody tak toto zvladnem v pohode co myslis??? teda ak si rodila je to porovnatelne???
miu miu prosim ta ako to je pred opkou este ides za doktorkou na nejaku konzultacku alebo uz len rovno s vysledkami v den opky??? nechapem ako to je?? diky a este raz drzim palce neboj zvladnes to a budeme sa v lete pysit v bikinach ber to takto optimisticky viem ze zatial som mudra kym to je 2 mes no ale co uz ked to chceme tak to zvladneme sme predsa zeny:-))) vydrzime