Plastický chirurg

a preco? ved ides k inemu dr.na op

Pre Mariannu
Dakujem za odpeved. Ved uz sa obhliadam po inom doktorovi. Moc sa tu o Juraskovi nepise ale co som citala tak bolo vsetko negativne. Este raz dik.

ahoj leni
no ano ja mam dve deti 7rocneho syna a 8mesacnu dceru.ale citila som sa po op ako keby ma presiel kamion hehe ale ozaj je pravda ze hned sa to zlepsuje prvy a druhy den je len kriticky ale boli to viac ako porod,aj ked netrpis tolko hodin ako pri porode.ale zvladnes to neboj.JA DRZIM VSETKYM ODVAZNYM HOLKAM PALCE ABY BOLI TAKE SPOKOJNE AKO JA.

Ahoj martinka. ja to mam pod svalom…

iva ak si spominas tak si reagovala na moj prispevok ked som sa pytala o menstruacii.ty si pisala že ides tiez k trskovi ale 5.11.drzim palce a budem rada ak napises ako si bola spokojna.

mne chcel dat siska pod zlazu a okruhle…som dost chuda,tak by to vyzeralo divne-teda ako dve gule na mne…
dik za tvoju odpoved…

preboha!!šiška? len to nie, to nie je doktor, to je obyčajný mäsiar!má otrasný prístup, je nepríjemný a vlastne celé medical centrum je príšerné, akože radšej hocičo iné, ale mňa by už k nim nenahovoril nikto ani keby to bolo zadarmo.

ahojte,
tak dnes to bude uz mat za sebou miu miu,v stredu cakaju nove prska mna.ako sa to krati,mam zmiesane pocity,ale zvedavost a ocakavanie prevlada nad strachom.
cokohodotoho,
ja idem sice na interklinik k trskovi,ale odkial vies ze v cibamede je to take hrozne?este som nepocula negativne ohlasy!!!

ahoj iva
nedaj na reci co ostatny hovoria ja som sa tiez bala lebo o mojom lekarovi sa pisalo tiez len negativne ale na vlastnej kozi som sa presvedcila ze to neni pravda.
drzim ti palce zvladnes to neboj a budes tiez pekne prsnata ako ja a ostatne holky

juj veru dnes je miu miu na rade…drzim jej palce a mylsim na nu

Myslím, že len hlupák bude takto písať o centre, ja osobne som mala veľmi dobrú skúsenosť a som veľmi spokojná.

Ja som bola operovaná v Cibamede a som spokojná.S personálom aj s výsledkom.Veru nedaj na reči,lebo sa tu určite nájdu osôbky,ktoré očierňujú jedných lekárov a lákajú,ospevujú druhých lekárov,aby asi pre nich získali pacientky.

Kočky,poradte mi podla vašej skúsenosti,koho si vybrať na opku,chcem mať pekné prsíčka pod stromček.Kamoška robí v Ružinove. Tá mi odporučila Tršku a potom Palenčára.Pýtala som sa jej na Minaroviecha.Ten,že je hrozne drahý,berie 100 tis,aj,keď podľa cenníka to vychádza lacnejšie.Tak mi poradte.

JANA,
ahoj aj ja idem v decembri na op a k minarovjechovi, aj ked je drahy, ale najskusenejsi, ved je to dost velky zasah do tela, kde sa neoplati vobec setrit. A robi, ze vraj na 100 pro kvalitne.

evina,
prave som poslala príspevok na foru zdravie “tam som nelina”.

ahoj janka,
ja idem v stredu na opku k Trskovi,ale ten je tiez drahy.mna to vyjde 99500,-sk+predoperacne,takze cez stovku.ale zalezi aj na tom,ake implantaty si das.tam su tiez odlisne ceny.treba ist na konzultaciu a porovnat.mas najvyssi cas /ak ich uz chces mat pod stromcekom",lebo ja som bola na konzult.29.9. a az teraz idem na opku.

lea,janka
tiez si myslim,ze na tom sa neda setrit a nestoji to za to,aby boli neskor komplikacie.
janka,este ak ti mozem poradit dr.cervena z BB,ten robi tiez perfektne a ak chces nieco usetrit,tak ma aj dobre ceny.kamosky u neho boli,videla som jeho pracu a boli velmi spokojne aj s cenou a prska maju super.

Jana,myslim,ze Trsku ti poradila urcite dobre,nepocula som na neho nic zle,zato na Minarovjecha uz aj ano,aj kamoskam dvom robil…ale urcite o´baja su velmi dobri odbornici:)treba ist na konzultacku k obom a rozhodnes sa na zaklade sympatii a toho co ti povedia,aky budes mat pocit.vela stastia:)

ja som bola s jeho pristupom na konzultacii spokojna,a aj sestricka bola maximalne mila…Nemôzem nic negativne povedat…Ale ako operatera som si ho nevybrala…
kazdy ma svoj nazor…

Minarovjech berie uz roky taku sumu…je dobry-môze si to dovolit…
chod ku viacerym a daj na intuiciu…

no neviem teraz sa tu dosť píše o Minarovjechovi teda, že on je ten najlepší,ale ja si myslím, že nie je cena zárukou výbornej práci.
Ja som bola u Mudr.Fábryho a baby som neskutočne spokojná jazvičky sú krátke a tenké ako vlások. Problémy nemám zatiaľ žiadne a to kmitám osto šesť pri malej. Tak prajem teda správny výber lekára . Nechcem tým teraz písať aby všetky chodili k Mudr.Fabrymu,ale aby skúsili ísť aj inde na konzultácie i keď ja som bola iba u Mudr.Fabrym urobil na mňa hneď výborný dojem. Tak držím všetkým palčeky .