jeje to je supper,nelinka moja
a ešte Minarovjech tuším,že nedáva tie dreny a jedna baba /majka/tu písala,že mala nejaké problémy prečítajte si príspevok. Viem,že tie dreny nie sú u každej baby potrebné,ale ja by som si položila otázku "čo ak u mňa zrovna"by boli pomohli.
“teda v prípade nejakých komplikácii.”
MARTINKA povedala si SVATU PRAVDU!!!stojim za tvojim nazorom a myslim ze sa pripoja aj dalsie.
ahoj katrina
no ja som cerstvo po op,viem ze niektory lekaryy nedavaju drenaže ale mne dali aby mi ta zbytocna krv odtiekla prec.hm skoda ze tu na fore nemame niekoho kto sa v tom vyzna,ale zas na druhej strane lekar vie co robi.ak si sa rozhodla pre nejakeho plastickeho chirurga ta musis mat k nemu dvore TAKZE IHNED VYNECHAJ SLOVICKO “CO AK”.drzim palec.
ano myslim,ze dreny su dost podstatne…a ako to tu uz niekto spominal,napr.aj u Trsku ma vyjdu 100 litrov,je to aj o tom ake implantaty si vyberies…
ja som predsa nerozpravala o cibamede ale o medical centre a dr. šiškovi
ano? takže podla teba som hlúpa? no tak by som chcela vidieť čo by si ty robila keby ťa operoval človek bez kúska citu, keby si cítila obrovské bolesti počas operácie a keby ti sestričky neboli schopné ani len zmerať tlak nehovoriac o tom že som odtial odchádzala s modrými rukami lebo mi nevedeli ani jedna trafiť žilu…akože možno má s ním niekto dobrú skúsenosť ale ja rozhodne nie…mimochodom dr. šiška z medical vetra mal exitus pri plastickej operácii- to mladé dievča čo zomrelo pri operácii zomrelo pod jeho rukami, síce možno nie jeho vinou ale aj tak…
Tak ja mam uz po opke-zvacsenie pier v-y horna pera…je to este opuchnute a strpnute…musim pockat 2 týzdne,potom sa doplni vlastn.tukom…aj pre lentilku
s
ahojte-chcem si dat robit nos-aky je doktor siska v piestanoch?
ahojte, chcela by som sa opýtať na predoperačné vyšetrenia, kde ich spravia, koľko to trvá a z čoho pozostávajú? Spravia to všetko na jednom mieste?
Ahoj! Chcem sa Ťa spýtať, koľko ťa vyšla operácia pŕs. Až som dobre pochopila, bola si na zväčšenie. Dik sa info.
ahoj katka kolko ta vysla operacia u Fabryho mas to pod svalom a musela si tam aj spat dik za odúpoved ahoj sissa
Ahoj, čo sa týka Dr. Šišku, tak ti môžem napísať, že je naozaj super. Odviedol veľmi dobrú prácu, aspoň čo sa týka mňa. Bola som maximálne spokojná, lebo dbá na každý detail
Netuším, aká “inteligentná” žena dokáže takéto niečo napísať. Ale podľa toho čo píšeš, tak je vidieť, že Dr. Šišku vôbec nepoznáš…alebo sa na neho hneváš, lebo si taká hrozná príšera, že už ani on ti nedokáže dať ľudský vzľad? A nechápem, ako na neho môžeš napísať, že je nepríjemný.Je to práve jeden z mála príjemných, jemných a inteligentných mužov s vyberaným správaním. Myslím, že ani napriek tvojim primitívnym rečiam by ti nedokázal povedať nič zlé…Tak sa nad sebou zamysli.
Hlúpa???To je slabé slovo. Ja som bola tiež robená v medical centre a šiška bol super a sestričky až prehnene milé a ochotné. A neviem od čoho si mala modré ruky-pravdepodobne si sa tam pokreslila modrou fixkou.Ale za to nemôžu ani sestričky, ani doktor. Nabudúce sa skús namazať vodovkami, alebo temperkami, tie sa ľahšie umývajú.
sue,
mozes si ich dat urobit cez tvojho obvodaka,sono cez gynekologa.,alebo ak chces,tam kde pojdes na opku ti ich spravia tiez,ale o nieco drahsie.ja som si ich davala robit cez znamu lekarku,ale aj tak ma to vyslo dost:1700sk-laborky,1400-odbery,ekg,200-sono.vsetko som mala hotove ihned,len laborat.vys.krvi boli na druhy den.
Ahoj, no spať som tam nespala po operácii som išla hneď domov.
Mám pod svalom 325ml anatomické a vyšli ma 87.000.-Sk.
Ahoj , evina gratulujem k operácii a prajem skoré zahojenie.
Čo sa týka tej dovery tak myslím, že každá baba ktorá si vyberá lekára tak ak sa rozhodne u neho podstúpiť operáciu tak mu dôveruje síce nie na 100% ale myslí,si že si vybrala toho spávneho chirurga,ale keď už sa chýli k operácii určite mi každá dá zapravdu máme rozne myšlienky či sme spravili správne rozhodnutie či to bude stáť zato či všetko dobre dopadne či sa budú rany dobre hojiť prosto máme obavy aj z toho či lekár ktorého vobec osobne nepoznáme je ten správny či sa bude o nás starať aj v prípade nejakých komplikácii ?aj to je dosť podstatné si zistiť veď nie raz sa stalo, že zbabranú robotu po jednom chirurgovi musel opravovať druhý a vždy sa može stať hocičo tak aj tak to slovíčko “čo ak” si myslím, že je dobré mať napamäti.
a ešte tiež som si myslela,že ten najdrahší implantát je ten najlepšííí a to bola skoro moja prvá otázka na konzultácii na lekára aký implantát mi bude vkladať ?
A on mi povedal takto: " aké auto by som si vybrala? mercedes?audi?bmv? takže skor to je len o značke všetky implantáty sú kvalitné a musia spĺňať všetky normy v podstate si kupujeme skor len značku.