Plastický chirurg

no tak asi máme odlišný názor na milých a nemilých ludí.je to môj názor tak sa do toho nestaraj ja si tu budem písať čo chcem a ke´d mám zo šiškom zlé skúsenosti tak ich tu budem prezentovať, je to predsa moja vec!

Ahoj, mňa vyšli v januári predoperačné cca 1800 Sk. Išla som cez internistku a osobne si myslím, že je to tak najlepšie…

ja som tiež objednaná na internom, ale neviem či mi tam spravia všetky potrebné vyšetrenia.

Myslím,že Tvoj problém je niekde inde. Avšak radila by som Ti vyhladať odbornú pomoc-psycholog, psychiater. Ja osobne som bola na operácii u Dr.Šišku aj s manželom a boli sme príjemne prekvapení s akým prístupom sa nám venoval celý personál.

caute uz som po. je mi dobre, boli to ale je to uplne znesitelne. vcera to bolo zle ale dnes je to o sto percwnt lepsie. neda sa to porovnat. tiez som mala riadnu zimnicu a intenzivne som si zacala uvedomovat bolest a aj to lezanie na chrbte bolo tragicke. dali mi tabletku na spanie a o tretej rano dalsiu, spala som do siemej a potom som sa uz len tesila domov. dnes to bolo ovela lepsie ako vcera. a hadam zajtra to bude zase lepsie. uvidim ako budem spat. to ma najviac teraz trapi. a podprda tlaci a tlaci. xi. ale uz mam dudy…

Ahojte.
Mam dohodnuty termin operacie na december u MUDr. Kernerovej z BB. Chcem sa spytat ci ma niektora z vas s nou skusenosti popripade co ste o nej poculi-je dobra??? Za odpevede dik!

ahojte ja idem na operaciu 22januara a davam si robit 240 u doktora cervena v BB .mohli by ste mi niekto prosim napisat kolko vas to vyslo a aka velkost?lebo kamoska si davala robit 280 a platila menej ako ja

miu miu tak gratulujem a tesim sa s tebou, taketo prispevky ma vzdy potesia a o to viac sa potom tesim aj ja. je to sila ze si vlastne vcera prisla a uz pises super aka bola mudr??? fakt si ma velmi potesila:-)))

a to sono musim vybavovat zvlast alebo ma posle obvodak?

ahoj čokohodotoho, tak prezentuj si čo chceš to ti nikto neberie. ja som bola tiež na operácií v medical centre síce ma neoperoval Dr. Šiška ale iný doktor , čo sa týka sestričiek tak boli veľmi milé a citila som sa tam fajn.

miu miu
tak ja idem dnes.dufam ze to prebehne bez komplikaci.o 11.00 mam byt v blave.ud zacnam mat depku.ozvem sa !

olala :slight_smile: super tesim sa… budes urcite najspokojnejsia na svete ked sio ich uvidis prvy krat… poviem ti…to je pocit :slight_smile: teraz si to uz ani neuvedomujem…ale bol to strasny rozdiel :smiley: teraz uz nemozem verit,ze ich budem mat rok vo februari :)us su proste moje… len tie jazvy… ale tak to je nic oproti plochemu hrudniku… velmi sa s tebou tesim… :slight_smile:

ahojte,mal niekto z vas este tri tyzdne po opke mierne bolesti a bal sa kychnut?:slight_smile: bojim sa ze to nie je normalne…:frowning:
vdaka

ahoj ja som bola pred 8 tyzdnami u Dr.Cervena,mam 260,a platila som 61000sk.od februara to islo hore o 10000sk…neviem ci som ti pomohla.drzim ti palce,pa

to ze ti nevedeli trafit zilu,nemusi byt chyba sestriciek,aj mne sa to stalo na operacnej sale v ruzinovskej nemocnici,sestricky tam su skusene s niekolkorocnou praxou a stalo sa…nasli mi zilu az na druhy ci dokonca treti krat,môze sa to stat…ak si stresovana…atd.Aj ja som bola modra…ale to je zanedbatelne…z toho by som nerobila vôbec vedu…
Preco vlastne tak nadavas na Dr.sisku? aku op.ti vlastne robil?a co sa nepodarilo?
Aj lekar je len clovek…ja viem ze je to mozno slaba utecha,ale si myslim ze ak sa nieco ma stat tak sa ti to stane a je jedno kde a u koho…Mne sa tiez stala neprijemnost pri OP a tiez ma operoval velmi skuseny chirurg…Vratit to nemôzem,napokon sme dospele a sami sme sa rozhodli pre OP a aj pre DR.
zelam ti vsetko dobre…
mata

ahoj ivana uz to mas uspesne za sebou.dufam ze je vsetko ok.napis ako to prebehlo nakolko som uz tiez pisala ze idem k trskovi 5.12.tak ma to zaujima diky a drž sa.

Ahoj…tak zatial sme sa dohodli s mudr. na 410ml…ale to mi asi 5ky nespravi…ma niekto skusenost s tymto a vacsim objemom? Pisala som,ze mam 170,48kg…75pod prsiami a 2ky po materskej ovisle—nechapem,ze ak mi ich vlozi bez modelacie-vraj to bude skarede,cez podprsnu ryhu,alebo modelacia dvorcom plus implant—to zdvihne bradavku—ktore je spravne??? budem mat okruhly,vysoky profil,mam stihle boky,aj pas

ahoj bambina
vies lekar vie kolko ty tam moze dat a to mas aj podla toho aky mas ovis prs.ja som 175cmdlha a mam50kg a mam 375ml okruhle a vysoky profil.a som 8mesiacov od porodu.on uz vie co ma robit a kolko ti ma dat ml.nebojsa vsetko dopadne ok.

ahoj bambina neviem či som si ťa dobre zapamätala už si tu mala príspevok, že? chcela si 5-ky,ale tuším si písala že ti navrhoval lekár menší implantát? či sa mýlim? nakoniec si sa rozhodla ísť inde? Vidím,že už píšeš 410ml tak mi daj vedieť ako to je teda ak si to ty :smiley: :smiley: .

boze ja neviem kde mi to hadze tie prispevky…to je katastrofa. pisat to vzdy dvakrat…
lenka rano som doktorke priniesla vsetky predoperacne vysetrenia, ak je vsetko vporiadku staci to doniest v den opky.
Doktorka bola mila s dobrou naladou, zdvihala ju aj mne kesze som sa dost bala. ale mam pocit ze vsetko dobre dopadlo, hoci nemam vsetko vyhrate, lebo pravy ma este boli ale si hovorim ze ked som len tri dni po opke tak je to asi normalne nie. lavy uz skoro ani necitim ale pravy bolka trocha. nak sa aj sestricky fajnovo starali, stale nas pozerali, boli veeeelmi mile, pit nam davali kazdu chvilku, pomahali vstat, na wc, aj v noci, pytali sa ci nas to boli menej, ako nam mozu pomoct, ci nam daco neprinesu…fakt zlate…