Plastický chirurg

katrina…ano som to ja,dohodla som sa s mudr.na tychto ml…

ahojj no tak to by bolo super myslím,že teraz to budúúú 5-ky predtým tie ml sa mi na 5-ky nevideli ale myslím,že keby si si dala také 450ml tak to by bolo tak presne na 5- ky to je len moj subjektívny názor. Niekde som čítala, že ak žena túži po veľkých prsiach tak jej to robia na dva krát najskôr dajú menší implantát a potom až väčší aby sa ten sval prispôsobil. A kde ti budú vkladať implantát pod sval?

miu miu
Ahoj, chcem sa Ta spytat ci sa to da vydrzat a ci uz normalne fungujes doma sama, alebo Ti musia este pomahat,dakujem za odpoved a prajem skore uzdravenie.A este toto podla teba, kedy bz si mohla nastupit do prace a normalne fungovat, lebo ja moyem byt po opke doma len 2 tyzdnne.

ahoj lea, uz fungujem uplne normalne, jasne ze sa to da zvladnut ale ja pojdem do prace az po troch tyznoch. nechcem nic riskovat. a hlavne zalezi aku pracu mas. predsa to nesmies prehnat ani na jeden den. musis si davat bacha. ale je to realne aj po dvoch tyzdnoch. pomaha mi manzel pri umyti hlavy a ranajsom vstavani. ale som len treti den po.

ahoj miu miu tak super to je fajn, ze treti den a uz si relativne v poho. ja viem ze toho asi este moc nenaskaces ale podla toho co pises to je kazdym dnom lepsie a lepsie. tak ta pekne pozdravujem a drzim palce nech je vsetko o.k. a ty este deticky nemas?? papa

bambina ahojcek, ja mam ten isty problem idem k jezovitovej koniec dec. aj ona aj trska mi povedali ze modelacia musi byt, ze by to inak vyzeralo ako pomarance v igelitke. lebo ked si predstavis ze by ti dali do toho ovisnuteho implose nebolo by to buhvi co?? a tie bradavky a prsne dvorce by boli niekde dolu ja som tiez nebola nadsena ze aj modelacia no hlavne nech to pekne vyzera a uz stoji zato ked ma uspia. mne to bude robit rezom kotva najprv upravia odoberu nejaku kozu a zlazu zodvyhnu a vlozia implose. mne ide davat 400ml. a tebe pri tvojej musej vahe nebude vadit vlacit take 5ky ??? papa

Ivana si ok? uz by si mala byt doma po opke? ci nie? ozvi sa ako to dopadlo. hmmmm…

miu miu,
citkaj na zdravi,som ok.

no jasan uz som si vsimla. a gratulujem.

xe xe…nie ja som bola zvyknuta…pred babom som mala uz 5ky…teraz mi chybaju…ja sa nehram na pamelu…mne je to prirodzene…a teraz prirodzene umelo vlastne…xe xe…mne sa rozhodne priamo na sale,ci mi implant vyplni ovis prs…ak nie,tak mi spravia aj modelaciu…inak budu mi dvihat aj bradavku,dvorce nejakou metodou-zabudla som akou,ale nie obratene t-nechcem vela jaziev…

ahojcek lenka aj ja som objednana jezovitovej na ten den ako ty na osmu rano aspon tam nebudem trpiet sama.

baby, jezovitova dava len eurosilikony.ja tu citam vraj pri nich hrozi kapsula

Ivanka-gratulujem,dufam,ze sa citis dobre…potom napis podrobnosti…

Elis-uz sa ti to blizi…drzim palce!

ja mam termin na opku 1.12. v St.Pôltene…co som pisala,kvôli tej tvari.
Budu mi to robit na dvakrat…takze uvidim aky casovy odstup bude medzi tymi dvomi op,mozno by sa mi podarilo medzitym dat aj prsia spravit.No,bude to narocne!

bambina ahojcek, tak ti teda drzim palce ja som mala 5 ky pri kojeni a mala som dost, nevedela som si kupit poriadnu podprdu, ale ked si zvyknuta tak to je potom fajn, aj mne chybaju moje plne prsicka, ja som kojila dve deti a za poslednych par mesiacov som schudla 13 kil takze prsia mam totalne ako vyfuknute, skus mi prosim zistit akou metodou ta budu prosim robit lebo ja tiez z tej jazvy nie som nadsena. a ty ides komu na opku neviem ci si uz spominala. ahoj

miu miu ahoj dava ta jezovitova len tie eurosilikony ma jana pravdu? a co je to ta kapsula vie niekto??? papa

cau janka,aj ja idem k jezovitovej,ale co je kapsula to vobec neviem,mozes to napisat

caute baby,idem na opku k jezovitovej 29.12. na osmu rano,nemate niektora ten isty den termin,nech sa tam netrasem sama

caute baby, ide niektorá z vás k jezovitovej 3.12.?

siska ahoj ja idem tiez tento den k jezovitovej takze sa mozeme triast spolu tesim sa:-)) ake prska budes mat??? ja 400ml

prave som si citala ta kapsula sa tvori ojedinele a len pri vlozeni implantatu pod zlazu.