Poraďte mi prosím, aké implantáty si mám dať, či okrúhle alebo anatomické, konzultáciu mám za sebou, veľkosť má byť 350, ale termín sme zatiaľ neurčili, lebo sa neviem rozhodnúť, aké to budú implantáty, lekár mi povedal, že v mojom prípade je to jedno, je to len na mne. Poraďte mi prosím čo najskor, chcem to už mať za sebou, veľmi sa na to teším. Ďakujem. Maťa
ahoj mata,
ja som bola tiez vhodna na obidva typy,aj ked pri prvej konzult.preferoval okruhle.po prepoctoch vsak zmenil nazor a mala som sa ja rozhodnut.ja som chcela od zaciatku anatomy,ale ked najskor povedal,ze okruhle,tak som suhlasila.pri odsuhlasovani implosov som bola aj ja nakoniec nerozhodna,ale nakoniec aj on povedal,ze anatomy budu lepsie.zalezi,k comu viac inklinujes,aby boli prirodzene,alebo aby si mala vrchnu cast viac vyrysovanu.daj na tvoje pocity.
baby… to vam hrozi pri hociktorom implantate…a mc ghany niesu kvalitnejsie, iba je to americka znacka… pri ktorej inak v amerike malo dost zien velke problemy, ked us sa rozpraavem ktore su lepsie… eurosilikony su len vacsia manufaktura, preto su aj ich implantaty lacnejsie… nie vsetko co je drahsie musi byt aj lepsie… ja mama eurisilikony od jezovitovej a vsetko je ok chvalabohu… ale vzdy sa moze stat… nezalezi na implantate…ale na organizme… a na chirurgovi…
Ďakujem ti Ivka za odpoveď, ja som pri konzultácii nahlásila anatomy, ale teraz váham preto, lebo som sa dočítala, že po čase viac hrozí pri anatomoch posun alebo niečo podobné a preto som zaváhala. Prsia mám teraz vlastne o ničom, mierne ovisnuté, nie veľmi ale vlastne prázdne, takže akákoľvek zmena v mojom prípade bude dobrá, ale som veľmi nerozhodný typ, som z toho zúfalá, ty už máš operáciu za sebou? si spokojná s anatomickými? Odpíš mi ešte ak môžeš. Ďakujem.
ja som 5 dni po opke,zatial som spokojna,avsak na konecny efekt si musim este pockat,nakolko je to este cerstve.vcera som mala na chvilku dole podprdu a myslim ze vyzeraju pekne.s tym posunom,myslim ze to nie je pravda,ked ich mas pod svalom,tam to hrozi minimalne a moze sa ti to stat aj s okruhlymi.pozri si fotecky na breastimplantats411.com,tam si typovo hrudnik,velkost a tvar urcite najdes.
Ďakujem ti, hneď sa idem na tú stránku kuknúť, úprimne ti závidím, že to máš za sebou a prajem ti, nech sa ti to rýchlo hojí a nech máš z nich radosť 
karla,
ja netvrdim ze McGhany su najlepsie,vsetky firmy vacsinou robia s rovnakymi materialmi,rovnaku kvalitu aj tvary,co som si precitala v brozure,ktoru som k implosom dostala., aj oni maju lacnejsie a drahsie,ja som dostala na vyber a ked som povedala,ze chcem vacsiu istotu, najlepsiu kvalitu,ktoru mi moze ponuknut,tak mi ich odporucil.spolubyvajucej daval uplne inu firmu a typ implosov.suhlasim s tebou,ze to je na organizme,chirurgovi,ale ak ti daju na vyber medzi hladkym a drsnym povrchom kde je riziko vytvorenia kapsularky minimalne,co mi aj chirurg vysvetlil,tak niet o com,nech je to aj mentor,eurosil.,alebo mcghan.,urcite budem volit drahsiu alternativu drsneho povrchu kvoli prilnavosti ku svalu.
baby co ste po,
mala ste niektora jednu bradavku necitlivu,trska povedal,ze je to normalne a docasne,neviete kolko to moze trvat?lave prsko mam na dotyk citlive cele.nemoze to byt tym,ze na pravom som mala o 1,5 cm koze menej na prekrytie a koza je viac napnuta?
Babeny ma niektora z vas skusenosti s MURr. Kernerovou- Novamed, BB? Alebo aspon co ste o nej poculi, je dobra? Mam u nej termin operacie na december. za odpoved dik
ano …to hej… aj ja mam s vrubkovanym povrchom, jezovitova a myslim,ze vacsina chirurgou ani nedava us hladky povrch…len texturovany, nemylsim si ze ale zalezi na znacke
kazdeho osobny nazor…
karla,
ale ved urcite,keby mi lekar ponukal eurosolikony,tak si dam tie.ja som toto nikdy neporovnavala,ktora firma robi lepsie,pred opkou som to ani nezistovala.pisala som len,ze ja mam McGhany a kedze ich mam tak som ich spomenula.urcite to je kazdeho vec,ake si da a ake ti budu ponuknute.urcite vacsina chirurgov dava vrubkovane,ale nie je to samozrejmost a rozhodnutie je aj tak na klientovi,nakolko v katalogoch ponukaju aj hladke.to je vsetko co mozem k tomu napisat.
ahoj lenka,mne ide davat 350 ale nepovedala ake,ci okruhle alebo anatomicke.Tebe co dava?
ahoj siska no mne tiez nepovedala len sa rozplyvala ze uz si ich predstavuje a budu nadherne to bolo co mi povedala tak snad budem spokojna aj ja hi hi:-)) ale snad mi to povie este pred opkou mne nepovedala vlastne nic ani ci okruhle alebo anatomy, vlastne viem len cenu a termin no a tu velkost. odkial si???
ja mam bradavky citlive az prilis momentalne.
ahoj, ja som dva dni po a pr8ve som zistila, ze mam pravu bradavkun necitlivu, tak dufam, ze to je len docastne
da vam okruhle a eurosilikony a nizky profil. som u nej po opke 7dni.
asi to je len docasne, ved tam sa s bradaukov /myslim pri vkladani impl./ nic nerobi, tak to je asi len pooperacny stav.
tak to dufam, kolko si po op
ano?a ako vyzeraju tie tvoje?si spokojna?starali sa tam o teba dobre?vela otazok co-ale taka som zvedava co ma caka u nej
peti az to budes mat za sebou mohla by si sa ozvat ako si dopadla pisala si ze ides do cibamedu v novembri a ja idem v decembri tiez v prievidzi.drzim palce a dufam ze sa podelis o skusenost budem rada.