Liva a poslala by si mi foto ak mas ja tiez rozmyslam nad tymi 290 len by som chcela pozriet ake to je velke a kolko ty vazis a merias?
dakujem
marcelinka@centrum.sk
Kristynka neposlala by si mi prosim ta foto ake to mas mne sa tiez pozdava ten dr.cerven ale vsimla som si ze vsetkym ponuka skor mensie tak okolo 250 tak by som chcela pozriet ake je to asi velke dakujem.
marcelinka@centrum.sk ak nie tak nevadi pochopim:-)
Ahoj Dominika,
mne prsia zväčšoval primár Vlastibor Minarovjech z Ružinovskej nemocnice v BA a som maximálne spokojná.
MARCELINKA
Ja meriam okolo 164cm a vazim 53-54 kg. Ok.
Marcelinka
ahoj, foto poslem, ale az v nedelu pridem domov, pretoze som u svokrovcov a nemam tu svoje fotky. Takze niekedy buduci tyzden, ok? Ty kedy ides? Inak s mojou babkou to nie je az take hrozne, pekne sa z toho dostala, len ta pamet jej uz nesluzi. ALe dakujem. Aj mne moj dr. najprv nukal okruhle, ale potom hned zmenil nazor, ked som mu povedala moju predstavu a som rada ze som sa tak rozhodla. Len nech je vsetko ok.
Tinka no vies moj priatel urobil ustupok ze mi to dovolil ale ja som mu tiez ustupila a slubila som ze az po dietatku tak musim vydrzat lebo viem ze je to aj tak asi lepsie az potom:-)a tiez sa mi viac pacia tie anatomicke tak neviem preco vacsinou navrhuju tie gulate.Tie slzy su viac prirodzene vsak?a ja chcem aby to nebolo vobec poznat mam kamaratku co jej to robili v Prahe a ma ich fakt super tak preto chcem iba tie anatomicke:-)a dik ze mi posles to foto
Poradte mi niekoho na zvatsenie prsnikov v Blave.Aka je cena zakroku a silikonov,aka je cakacia doba na zakrok
laurita, mohla by som ta poprosit o foto? mna to tiez caka a neviem ku komu, moc dakujem
kejsi01@centrum.sk
Ahojte baby, bola som vo stvrtok na konzultacii u dr.Sisku a idem na to 17.5 - tento stvrtok. Navrhol mi 270ml,vysoky profil. Bola niektora z vas pazuchovym pristupom? Ak ano ako ste sa citili po operacii?
Ahojte kocky, tak vcera som bola u Fabryho na konzultacii a som velmi spokojna. Navrhol mi 290ml okruhle pod sval z podpazusia, ale ze on by dal kludne aj vacsie koli mojej vyske 174 cm a vahe 55kg
Ahoj Adriana,
drzim ti palce u Fabryho. Kedy ides? Ja som u neho tiez bola a navrol mi tak isto ako tebe s rozdielom 250ml, tiez som bola s nim spokojna len som sa nakoniec po dlhociznom vahani rozhodla pre ineho chirurga. Idem v juni.
no ja idem az tak koncom septembra, nechcem si to dat robit teraz cez leto. Pre koho si sa ty rozhodla?
Ahojte. Som z Kosic a hladam dobreho, naozaj dobreho plastickeho chirurga. Chcem si dat zvacsit prsniky. Poradite mi, prosim? Dakujem.
Ahoj,
ja som bola v Chirmed v Ke a som velmi spokojna. Skus konzultaciu tam , myslim, ze za 200 Sk to stoji. Ak mas este nejake otazky kludne sa pytaj.
Adriana,
idem ku Gubovi.
Ahoj, Tina. U koho si bola na konzultacii? A u koho na operacii? Co su to za lekari? Dakujem.
Ahoj, Adka. To meno som este nepocula. Z ktorej kliniky je? Bola si u nho aj na konzultaciach? Aky mas z neho dojem? Dakujem.
Ahoj. Chirmed patri Dr. Kacmarovi. U neho som bola aj na konzultacii. Ale operuju dvaja - on aj s Dr. Magdom. Podla mna Dr. Kacmar je fakt dobry a perfektny pristup ma. Ma tam vyvesenych velmi vela certifikatov a osvedceni:o)). Myslim, ze v Ke nemas toho vela na vyber. Nie?
Lubka a kedy by si chcela ist? Po lete alebo cim skor? Ja ked som sa objednavala na konzultacie, tak som si hned nechala rezervovat termin operacie, aby som nemusela cakat mesiac. Maju toho fakt dost. Ty uz mas deti? Oni maju aj svoju stranku a na nej nejake fotky. Tak ak chce tak mrkni. Pekny vecer!
Ahoj Tinka.
Ja by som chcela ist cim skor, ale to zavisi aj od ich volneho terminu. Najviac mam obavy z nejakych pooperacnych komplikacii. Dufam, ze nebudu ziadne. Ano, mam uz jedno dieta. Rocne.