Ahojte, nedá mi napísať, že rozdiel medzi implantátmi určite nejaky aspoň minimálny je. To máte ako s autom, aj škodovka vás odvezie kam chcete, rovnako ako mercedes, ale rozdiel je v kvalite. Najlepšie je priamo u lekára chytiť do ruky implantáty od rôznych značiek a uvidíte, že ten drahší bude na pohmat príjemnejší a viac bude pripomínať prirodzený prsník. Ja som zatiaľ len v teoretickej rovine, stále váham s operáciou.
nina,
ja som po opke 6-ty den,trska mi povedal,ze tato necitlivost byva casto a ze to prejde.ja som len chcela vediet,ze pokial mal s tym niekto skusenost,kolkoto asi tak trvalo.ale bud.tyzden idem na stychy,tak mozno mi bude vediet povedat,aj ked si myslim,ze to moze byt individualne.ja si tiez necitim pravu bradavku a oblast okolo nej.
Ano urcite ti dam vediet teraz si robim predoperačne,tak potom sa ozvem ako som dopadla.
Ahoj, je to uplne normalne , ja som 3 tyzdne po op, a stale mam ubolenu bradavku a nie len ju… este sa niekedy rano neviem postavit z postele ako to boli:-( drzim paste nech to cim skor prejde:-)
Ahoj Karla, čaká ma operácia, len sa neviem rozhodnúť či anatomické alebo okrúhle, navrhnuté mám 350, prosím ťa pošli mi fotku ak môžeš, ako vyzerajú anatomické, nech sa už rozhodnem, lebo to zbytočne odkladám. Ďaklujem.
Pošlite mi prosím niektorá, ktorá ste po operácii, fotky, veľmi prosím, neviem sa rozhodnúť, či anatomické alebo okrúhle, mám mať 350 uložené pod sval, ďakujem vám pekne. Pa
práve som volala doktorovi a povedal mi, že to je normálne, vraj aj pár mesiacov, tak uvidíme, lebo to by bola škoda:-)
mata
foto ti pomoze len pri vybere velkosti ale ci to bude anatom alebo okruhle tak kazdemu to spravi iny vysledny tvar, ja mam okruhle ale zatial maju tvar slzy. uvidime dalej ako sa budu ukazovat ale zatial je to tvar pekneho prirodzeneho prsa. aj ked som bola teraz na kontrole mi doktorka prska chvalila a hovorila ze predomnou tam bola kocka ktora ma velkost ako ja ale vypadaju na nas uplne inak. takze myslim ze to ti velmi nepomoze. ani mne fotky nepomahyli pri vybere implantatu. tvoj sval si spravi vysledny tvar a to ti nevie nikto zarucit ako to bude presne vypadat.
som po opke 7dni.
nevieš ako to je so šoférovaním? kedy sa môže?
ahojky chcela by som ist k dr.Juraskovi ,chcem sa opytat aku formu vkladania si vybrali tvoje kamartky ? Zaroven o aku velkost islo dakujem velmi , velmi
ake mate skusenosti s Dr. juraskom???
prosim poradte?? je lepsie si dat pod sval alebo pod zlazu?
Ahoj ja som sa na neho tiez na tomto fore pytala, odpisala mi len jedna baba- pozri si str.3 prispevok z 27.10. Spomenuty tu bol asi len 2-3krat este v starych prispevkoch. Ides k nemu na operaciu, ci o nom len uvazujes? Do Kosic ci do Trencina?
jednoznacne pod sval kvoli tomu ze sval ti bude riadne implantat drzat kdezto pod zlazou sa ti koza pocase UVOLNI A PRSIA OVISNU. a dalsia vec je tam vacsie riziko vytvorenia kapsule.
ahoj miu miu,
čítam, že si po op tak sa ta chcem spýtať,ako si spokojná . idem k ježovitovej bude mi dávať 350ml pod sval, nízky profil. si spokojná, ako sa cítiš týždeň po op?budem vedieť íst po týždni do roboty, lebo viacej dovolenky si nemozem dovolit.
ahoj Anka, mne bude davať pod sval, myslim si, že do buducna je to lepsie, aby ti prsia neovisli.
Chcem sa spýtať, aký je rozdiel medzi profilom vysokým, stredným, nízkym a čo to vlastne znamená, mne povedal, že budem mať vysoký, ale nespýtala som sa, čo to vlastne je. Budem rada, keď mi niekto odpovie.Diky
Tak to máš šťastie, ja som videla nejaké fotky, niektoré ozaj pekné aj okrúhle, ale niektoré sa mi nepáčili, vyzerali ako polgule vtlačené pod kožu. Ďakujem ti a držím palce, nech ti také pekné ostanú aj naďalej.
ahoj anka,
ked som bola po opke,na izbu prisla na navstevu jedna kocka,ktora ma silikony 8 rokov pod zlazou,uz teraz uvazuje o reopke,ukazala mi ich,nemala ich velke,ale fakt to boli take padnute “gulky” a este k tomu mi ukazala a dala ohmatat dost velke vrasnenie na vrch.strane implosa.,ked sa predklonila,tak to bolo velmi viditelne.nevyzeralo to fakt pekne.zial este vtedy sa este impl.pod sval u nas asi nedavali,nikto jej to ani nenavrhol,bolo to automat.pod zlazu.teraz ked pojde znovu,tak urcite pod sval.takze nemas nad cim rozmyslat!!!