Plastický chirurg

suzi… ja som si to vybavila tak, ze ma operovala v piatok… takze so bola 9 dni doma vlastne… bolo to uplne idealne… aj po 7 dnoch sa da… ale podla toho co robis… ale ja by som aspon tych 9 dni ostala :slight_smile:

ahojky som rada,ze su tu take super baby ,ktore poradia ja idem 20,11, a mam strach ako to dopadne ale dam si potom pod sval.Je tu nejaka baba ktora pred opkou fajcila? Ja skusam obmedzit ale velmi sa mu nedari:(

dakujem za radu,urcite si dam pod sval aj ked je tam to hojenie dlhsie,ja mozem byt doma 10dni dufam ,ze sa za tie dni pozbieram :)este otazocka-mamvysku160cm a vaha 46 chcem si dat 325 dufam ze to nieje vela?

Prosím Martinku z 2.11., ktorá robí sestričku v cibamede, keby mi odpovedala. Martinka, je problém s operáciou, keď pacientka užíva antidepresíva? To je môj problém, chcem ísť aj ja na výmenu impl.zároveň aj na zväčšenie a trochu mám kvôli tomu obavy.Asi budem musieť predtým ísť za svojou doktorkou aj kvôli vhodnosti niektorých liekom proti bolesti.

AHOJ, myslím, že s fajčením tu malo viac báb problémy. ja som bola na op teraz v sobotu, a dokonca som brala aj antikoncepciu a nič sa nestalo, dali mi nejaké inekc. čo si dávam ešte aj teraz a bandáže na nohy. Ale rozhodne skús nefajčiť min 24 hod kvôli kašlu po narkoze

ak nie ste uplne rozhodnute, skuste pozriet http://fwvc.netfinity.sk, tam vam poradi odbornik

teda sorry ten link je www.fwvc.sk

anka,
urcite sa pozbieras,ja som prave dnes tyzden po a citim sa dobre.urcite je to bolestivejsie,ale stoji to za to.zalezi,aku mas pracu.pokial sa fyzicky nenamahas,tak je to ok.co sa tyka velkosti,tazko povedat.zalezi aky mas hrudnik,ci chces vacsie,mensie,najlepsie ked to prekonzultujes s lekarom.,alebo si precitaj spatne prispevky.ja mam vysku 178 cm,69 kg, mam anatomy 395-ky a mne sa zdaju este teraz velke a mam siroky hrudnik.,ale ked sadnu,budu akurat.pozri si velkosti na breastimplants.com,tam mas super galerku aj s povodnymi a novymi prskami,este si mozes porovnat aj velkostne.

dakujem Ninka ale o ake injek.ide vobec som otom nepocula a u akeho lekara si bola ty.?

Ani, tak potom daj po operacii vediet ako si dopadla-ci si spokojna. Ja ked som si precitala tie prispevky o dr. Juraskovi, tak som sa rozhodla ist radsej inde,idem do BB. Tak drzim teda palce.

volajú sa Zibor, a dávajú sa vraj ako prevencia kvôli tromboze, kombinácia ciagarety a antikoncepcia pred op nie je nič moc. Ja som bola v NR

ahojte kocky, som strasne rada ze som vas nasla a dakujem za vase skusenosti,velmi mi pomahaju pri rozhodovani :-))chcem sa vas opytat,ste vsetky už mamicky?alebo aj take co sa na babatko este len chystaju?Pytam sa preto lebo neviem ci mam pockat este najaky rok kym bude druhe babatko a potom sa na to dat.lebo po kojeni sa prsia neskutocne znicia a bojim sa ze budem mat nove prsia a po dalsom kojeni sa zase nejako zmenia:-((Co si o tom myslite??dakujem:-)

cau Karla, robim administrativu, tak si myslim ze tych 7dní mi snáď stačí. kedy si bola na op?su také, aké si si predstavovala?

Ohladom antidepresív sa poradte s Vašim ošet.lekárom,myslím si ,že asi nebude potrebné ich vysadiť.

Ďakujem, Martinka , za odpoveď.

ahoj ja mam 21…a babatko este nemam… planujem az tak neskor okolo 25-ky
a nebala som sa ist na op.
chcela som ich teraz a pod svalom by sa nemali zmenit velmi… ine by bolo keby si ich mala pod zlazou.
ale zas ,ked chces babatko tak o rok… tak by som vydrzala… :slight_smile:

su take ake som chcela…ani velke ani male… :)take akurat do vacsej ruky :slight_smile:
bola som 7.2.2008 takze uz ich amm peknych 9 mesiacov… a su stale krajsie sa mi zda a prirodzenejsie… :slight_smile:
asi hej… po 7 dnoch by si mala byt schopna… ale ako cestujes do prace? busom,ci autom? lebo ja autom…a nesoferovala som vyse dvoch tyzdnou pre istotu… a ked som sa drzala v autobuse po tych 9 dnoch… fuu veru to nebola sranda… :frowning: drzat sa…a do zakrut a tak… ma to aj bolelo.

ahoj ivanka1.Bola som na operaci prsnikov a tiez beriem antidepresiva.vysadit som ich nemusela.Ale najlepsie ak sa poradist s osetrujucim lekarom.zalezi od znacky lieku aky beries.Pred operaciou Ti tiez povedia,aby si sa opytala Tvojho doktor,ci Treba vysadit,atd.

ahoj lili, si zlatá.Skočím za doktorkou.

Dievčence,ktorá ste boli na výmene implantátov a robili vám pri 2.opke aj nejakú úpravu prsníkov. Cena sa veľmi navýšila? Koľko vás to stálo.Mne povedal Trška , že u mňa bude reoperácia/ ak som si to slovo dobre zapamätala/ a zákrok bude vraj zložitejší.Mám pod žľazou a chcem pod sval.