Plastický chirurg

chodievam autom, no nemam to az tak daleko, tak asi par dni pojdem peso. dakujem ti za radu, dufam ze budem spokojna, idem 3.12
papa

siska ahoj, aj ja som rada ze budeme blizko budeme trpiet spolu:-))))) a snad nam to rychlejsie preboli papa

vsetky zdravím som tu prvý krát tak vás moc prosím o radu.Som po dvoch detoch mám v zlom stave prsia.Vie niekto odporúčit dok.Fabryho alebo Brychtu Brno??? vopred dakujem

susie, som spokojna, zatial su opuchnute tak este neni presne vidiet vysledny tvar ale som spokojna. citim sa vyborne a nic uz neboli, vsetko zvladam sama a uz tyzden nepotrebujem vobec pomoc. myslim ze tyzden je malo ale zalezi aj co robis, ale aj lekarka ti bude radit klud a nenamahat sa. ja pojdem uz buduci tyzden do prace, to uz zvladnem ale som 2 tyzdne po opke. skus si teda skombinovat dovolenku a marodku. aj to sa da.

deleted,
ja nemas skusenost ani s jednym z nich,aj ked o dr.Fabrym som pocula,myslim,ze nie je zly,ale to by ti najlepsie odpovedali baby,ktore u neho boli a taktiez o dr.Brychtovi.preco chces ist do Brna?odkial si? ak byvas na slovensku,nebude ti lepsie dat si urobit prska tu?aj tu je vela super chirurgov,ktori ti spravia opku vyborne.

anka,ja fajcim uz 8 rokov.Pred operaciou asi 2 mesiace som vysadila horm.antikon. a tyzden pred operaciou som fajcila asi 2 cigarety denne.Den pred operaciou u vobec.

Ahoj lili.
Prosim ta kde si bola na operacii a u koho? Pretoze v starsich prispevkoch bola tiez jedna babena pod nicom lili a bola na zvacseni u MUDr.Kernerovej BB-Novamed. Tak sa ta chcem spytat ci si to ty. Ja mam u nej totiz ter. na december. Ak hej, bola si s vysledkom spokojna? Za odpoved dik.

Ja som bola na zmenseni,v Bratislave.Pa

ahoj som zo Ziliny a vyberám si preto aj z Brna lebo že je dobrý aj na celkovú rekonštrukciu.Mám totiž jednotky ale koža je natiahnutá na štvorky proste des.Dlho som kojila deti, ale nelutujem len teraz sa chcem dat dokopi.Dakujem ti že si zareagovala.

Baby, boli ste niektorá v Chirmede na depiláciu? Dík

Caute baby tak ja uz mam potom.Som druhy den po opke ale da sa to zvladnut.

ahoj Peta, a ako to boli? moc? a kde ta operovali, a ako si znasala narkozu? dakujem za odpoved a prajem skore uzdravenie.

peta gratulujem prosim ta mala si jednoduchy zákrok alebo aj nejakú úpravu? a aké velké bolesti máš? mám totiž dvojročnú dcéru neviem či sa to dá zvládnut.

Ahoj no boliet to boli,ale co uz musim vydržat.Operovali ma v Cibamede v Prievidzi,ked som sa zobudila mala som zimnicu,ale potom uz v pohode,a teraz len musim vela lezkat.

kocky,neviete nahodou ako sa menia cenniky od noveho roka.hlavne co sa tyka zväcsenia prs.presne Chirmed.dakujem

Ahoj aj ja mám skoro 2 ročnú dcérku a také 3 týždne som potrebovala pomoc so starostlivosťou o ňu a ešte pred zákrokom som ju učila rozne veci ktoré sa mi zišli už potom pri prebalovani atď.

peti gratulujem ze to mas za sebou.mna to caka 5.12.tiez v prievidzi.ozvi sa este ako sa mas ci si spokojna s vysledkom.aku velkost si si dala a anatomy ci okruhle?a ak mozes co to stalo.diky

Ahoj Katka aj ja som Katka moja mala uz sa pita na záchod ale vačšinu dna trávim v aute a mám džip tak neviem ako ju tam budem nakladat.Mala si jednoduchy zákrok a ako dlho si po nom??? kto ti to robil? dakujem za odpoved pa.

Mozem doporucit Prof.Brozmana robil mi nejake korekcie tvare a doverujem len jemu je skutocne stale spickovy a najlacnejsi

ahoj. chcem ist do novamedu do BB na plastiku prs. impantaty pod sval. konzultovala som zatial len s Dr. Kernerovou. neviem ci je dobra, tu sa o nej vobec nepise. robi tam aj Dr. Cerven, je ale obsadeny. Koho by si mi doporucovala Ty. Prosim ta ozvi sa mi. Majka.