Plastický chirurg

ahoj Daska. ja som konzultovala tiez z Kernerovou. zatial nie som rozhodnuta pre operaciu. pomohlo by mi keby si napisala nieco o nej. neviem ci ma a ake ma skusenosti. ordinuje v LC. Ja som tiez odtial. prosim odpovedz. dakujem. Majka.

No tak urcite som spokojna,a bolest sa da tiez zvladnut,mam 325ml a presne som si ich aj tak predstavovala.mam okruhle.Ty si z PD?

v Ba alebo v Ke?

V BA

ahoj, peta a aka si vysoka ja si tiez chcem dat 325 no bojim sa či nebudú na mna velke som 160cm vysoka a 50kg.ja idem v stredu.

diky peta za odpoved a tesi ma ze si spokojna.dufam ze aj ja budem.ja idem na anatomy 320 mam dost astenicky hrudnik tak to chcem mat prirodzene.cim sa mi to blizi mam zmiesane pocity.este interne vysetrenia a dufat ze mi termin vyda koli menstruacii.ano som z prievidze.peti a kolko ta to vyslo?az budes ok prace schopna ozvi sa,chcela by som vediet kedy asi mozem nastupit do prace.je mi jasne ze zavisi aj od druhu prace.diky drz sa

Ahoj Janka,ja som presne vysoka ako ty aj vazim tolko isto a je to super nebudu velke.

Ahoj----aj aj idem do cr—do prahy…

netusim ci sa zmenia ale ak sa dohodnes na cene uz teraz tak sa to po novom roku urcite nezmeni.tak mne povedal doktor.ja idem az v januari

Baby a kolko ste nosili po operacii tu podprsenku?

aya…ja som mala termin v decembri ale musela som si ho prelozit ,tak sme to dali na januar a dufam ze to uz vyjde pretoze sa mi posunula menstruacia,tazke neviem kedy ju dostanem v januari.nevies kolko dni musis po menzese alebo pred nim?a o tej cene ti povedal teraz ze sa nebude menit?dakujem

Ahojte.
Ja som bola teraz 13. na opke v CR v Hradci Králové a chirurg úplne super o cene ani nehovorím, ušetrila som takých 40.000,–

ahojte,
napíše mi niektorá z vás ako bola spokojná s Mudr. Fábrym?

Poraďte prosím, neviem, či som spravila dobre, ak som sa rozhodla pre implantáty 410 ml, okrúhle, stredný profil, tvar aj profil mi sedí, len veľkosť mám strach či som neprehnala a či to ešte nezmeniť pokiaľ sa dá na 360 ml ak mám výšku 173 cm, váha 52, obvod hrudníka 78 cm. Diky za radu.

Ahoj.
Podla mňa určite nie. Záleží, čo sa ti páči. Ja som možno trocha extrémistka, ale mám 48 kg, 166 cm, obvod pod prsiami 69 a dala som si 375 ml. Síce mi odstránili žlazy a to spraví tiež trocha rozdiel, inak by boli väčšie, ale som veľmi veľmi spokojná. Dokonca sa teším, že ak sa usadia a budú ešte malinko väčšie. Som len 6 dní od opky. Záleží, či chceš max. prirodzenosť, alebo pekné väčšie prsia. Ja by som to na tvojom mieste nechala tak.

CAUTE BABY… zalozila som novu temu ULTRACONTOUR.
poculi ste uz o nej? alebo ste ju podstupili? lebo ja by som chcela… ale este som sa s nikym kto by to skusil nestretla…
dakujem

Ani sama neviem, už som pozredla toľko fotiek, mám z toho chaos, niektoré 400 vyzerajú super, niektoré sa mi zdajú obrovské, teraz nemám vôbec nič a aj na to statočne pôsobí gravitácia, chcem, aby boli pekné, väčšie, ale nechcem obrovské.

Aj ja idem v januári a to 19. ty tiež do Chirmedu?

Ahojky, aj ty ideš do Chirmedu? Ja tiež 19.1., ty kedy?

Maťa…ja idem do chirmedu 17.1.2009,len neviem co s tou mojou menstruaciou, dnes som ju dostala a uz ju tak budem dostavat alebo este neskor…ako sa poznam…tak neviem co mam robit a po druhy krat nechcem menit termin aj vzhladom na to ze istotne to po novom roku bude drahsie.Tebe kolko povedali?dik.