Ahoj Maji.
moc ti o nej nenapisem ja sa na nu tiez v prispevku pytam. Na tomto fore som si o nej precitala len 2 prispevky. Jedna baba pisala, ze u nej bola pred 6r. v BB a ze je v celku spokojna A v druhom prispevku- jedna babena aj jej 2kamaratky boli u nej a su tiez spokojne.To je vsetko. A ako na teba dr. Kernerova zaposobila? Pytala si si od nej aj fotky prs ktore uz robila? Na kedy by si chcela termin? ja mam termin na 18.dec., konzultacia s nou ma estelen caka 1dec.tyzden.Ja som chcela ist cervenovi lenze ten je volny az na marec a jea som potrebovala ter. op. na dec. Ved sa na nu popytaj ked si tiez z Lucenca, viem to som citala ze ma ambulanciu v Lucenci.Ja neviem skus sa opytat obvodnej doktorky ci o nej nepocula-predsa doktori o sebe vedia. Ak sa cosi dozvies napis prispevok a odpis prosim. dik pa
karla,este prosim ta napis co je to za procedura,este som o tom nepocula
Ahoj operoval ma Mudr.Fabry som skoro 2 mesiace po operácii takto 22.11. to budú presne tie 2 mesiace od operácie. To je super že už sa pýta na záchod moja ešte nie
snažím sa ale zatiaľ nechce :D. No čo narobím hi,hi. Čo sa týka toho nakladania malej do džípa tak to budeš mať problém dosť dlho
. Ja mám suzuki a poviem ti že kým som moju bambulku naložila do autosedačky ešte k tomu mám tú vysokú prešiel mesiac a pol to som skúšala iba jeden krát dovtedy ju manžel naložil,ale poviem ti že stačilo nakoniec ju ešte stále manžel nakladá do sedačky je mi ťažká na prsia tak sa nedá . Vyložiť ju viem v pohode lebo ju netreba tak zdvíhať ale to tiež len teraz som ju začala vykladať z auta .
Ja som bola u neho . Som skoro 2 mesiace od operácie a som zatiaľ spokojná . Nemožem ti ešte písať nejaké chválospevy je to ešte krátky čas od operácie tak neskor uvidím ale zatiaľ všetko v pohode nechcem to urieknuť.
uz som si to pozrela.neinvazivne odstranenie tuku.aha.
Tak jednoducho si vytlač tie, ktoré by si chcela a prines obrázok chirurgovi a povedz, nech ti spraví presne také ak je možné. Ja som to tiež tak spravila a som spokojná.
Maťa ja som sa zmylila ten prvy termin bol 17. ale teraz mam ist 21.1.tak neviem co so mnou bude.
Ahoj Karla, pouzivas este e-mailovu adresu modroocka… ? Pisala som ti mail, len odpoved mi od teba neprisla. Bola by si taka dobra a odpisala mi. Ja ti to poslem este raz ak si to nahodou uz vymazala. diky moc
ahoj…ja mam podobne miery ako ty …a tiez som za 410ml…
Ahoj Maťa!
Veľmi záleží natom, aký si typ baby. Ak chceš aby sa na teba pozerali takto a nemáš s tým problém: tá má ale koziská, to je kus,to má asi silikóny, však je chudunká, kde by také nabrala!Je pravda, že v tričku alebo v svetri sa každí môže len domnievať, či sú tvoje, ale v plavkách ak budú krásne veľké, ale neprirodzené k tvojej postave, to nazakryješ.Ale ak sa ti veľké prsia páčia, tak ti môžu byť ostatní ukradnutí!
Baby pouzivate nieco na jazvy aj ked ste uz davnejsie po opke?? Ja uz som po pol roka…
Caute Baby,
bola ste niektora na zvacseni prs v Nitrianskej nemocnici alebo nepoculi ste nejake referencie? Dik
Naozaj? Ale možno máš väčšie prsia, ja mám úplne prázdne, hoci mi povedal, že nie sú až také ovisnuté v pomere k môjmu trupu /bolo mi to smiešne, ale asi vie, čo hovorí/, dosť už rozmýšľam, že si dám 360, ale čo ak sa preberiem a potom si poviem, mohli byť väčšie? keby tak človek vedel, ako by na ňom vyzerali tie a ako tie, to by sa lepšie rozhodovalo? ty si už pevne rozhodnutá? prečo si sa rozhodla pre také?
Moja máš pravdu, ozaj mi môžu byť potom všetky ukradnutí, nech si myslia čo chcú, ja chcem mať väčščie prsia, lebo nemám nič, lebo sú úplne prazdne, zasa sa obávam, či ak dám menšie, vyplnia celkom tú kožu, ktorú tam mám, ale zasa ak budú 410, tak nechcem, aby to vyzeralo k telu nepomerne veľké. Bože ja som vo všetkom taká nerozhodná a v tomto duplovane.
Maťka, naplň si sáčky s 410ml vody, poriadne zagumičkuj a vlož do podprdy.Poriadne ju stiahni-zdvihni ramienka.Ja viem, že to moc nedá formu, ale veľkosťou to približne sadne.Prípadne si daj aj na to tričko.
Usmiala som sa pri predstave, že mi tie sáčky prasknú, alebo, že čo si pomyslia deti, keď to budú sledovať, ale je to ozaj dobrý nápad, dnes večer si to určite vyskúšam, vďaka za radu, maj sa peknučko, pa, pa
Tak sa minieme, u mňa je to podobné, menštruácia mi vychádza teraz koncom mesiaca, niekedy posledný deň som mala minulý mesiac, teraz to bude trocha skôr ako vždy, a tiež mám strach, aby to v januári nebolo nakoniec aj v čase keď pôjdem na opku, keď k tomu ešte pripočítam strach z opky. Mne najprv pri prvej konzultke vypočítala 56.000 a pri druhej keď som zmenila na okrúhle, myslela som že bude aj lacnejšie ale aj som také chcela, tak povedala 60.600, čo som ostala zarazená trocha a povedala, že predtým sa zmýlila, len dúfam, že to už nepôjde hore,možno keď sa ešte rozhodnem zmeniť 410 ml, na 360 ml, tak to pôjde trocha dole ale nie moc. Tebe koľko vyšlo?
cafte…zajtra idem k jezovitovej zasa a skusim aj fabryho…najradsej by som sla k trskovi,ale je strasne plny a pre mna sa podla neho metoda modelacia dvorcom plus implose nehodia…takze kotva alebo single scar.,jezovitova nedava dreny a fabry ano…ale nemozem tam po opke zostat,tak neviem…behat hore dole s hadickami.,poradte,bez drenov ste boli a nemali ste problemy??? ja sa bojim,ze sa mi to tam nahromadi…ten odpad…
a ake okruhle ste si dali…s ktorou firmou ste spokojne??? hm?
Mati, my sme vybrali okruhle,streny profil,300 ml…cena 60 200,- sk a 2000 sk na vysetrenia. Tak mi povedala v oktobri, ze na den 17.december,takze dufam ze to bude platit,nejaky extrem asi nezvladnem.(cenovy). Ty si kde davas robit vysetrenia? Ja im este v decembri napisem ked dostanem menstruaciu a podla toho sa budem riadit.