Plastický chirurg

ahoj. chcem ist do novamedu do BB na plastiku prs. impantaty pod sval. konzultovala som zatial len s Dr. Kernerovou. neviem ci je dobra, tu sa o nej vobec nepise. robi tam aj Dr. Cerven, je ale obsadeny. Koho by si mi doporucovala Ty. Prosim ta ozvi sa mi. Majka.

ahoj DASA. to som ja MAJA z LC. posli kontakt prosim na tento mail. ja sa na opku dostanem asi az v lete. potrebovala by som radu. prosim pekne ozvi sa obratom. verim ze to vyjde a velmi velmi ti drzim palce. neboj sa zvladnes to na jednotku.
MAJA.

ak myslíš MUDr. Mládeka, tak ja som uňho bola a so mnou na izbe bola baba, čo si dávala robiť kozy :slight_smile: Povedala, že druhý krát by k nemu nešla. A od známych som počula, že viaceré baby s ním nie sú spokojné. Máš to aj v starších príspevkoch, ale nechcem ťa negatívne ovplyvniť, určite sa tu nájdu ženy, čo ho vychvaľujú do nebies :smiley: Ja ho mám ako doktora veľmi rada

ahoj Sara, ja poznám niekolko báb ktoré boli u Mládeka, každá nie je spokojná, ale nájdu sa medzi nimi aj také čo spokojné sú…čítala som tu napríklad že jednej babe musel po niekolkých mesiacoch vybrať implantát, vyčistiť ho a dať jej ho späť, ale podla toho čo som si naštudovala na stránkach plastických chirurgov, sa nesmie nikdy dávať späť implantát, ktorý nie je prijatý telom pacientky…

AHoj hlavne si nevyber Interklinik v Bratislave. Miestnosti a lokalita sice su reprezentativne, ale bohuzial, musim konstatovat, ze kompetentnost je tam dost nizka, akurat vcera som sa vratila, nebola som sice u plastickeho chirurga, ale ma dermatologii a mam spalene brucho… laserova depilacia… Pozakrokove osetrenie ziadne. Lekarka nebola ani pritomna… iba nejaka “asistentka”.
Druhykrat to uz urcite riskovat nebudem…

ahoj ano poouzivam :slight_smile: uz som ti odpisala… dlho som na maili nebola prepac :slight_smile:

Ahojky Suzy vcera som bola na opke u dr.Juraska spravali sa milo a az v pondelok idem na prevez dam vediet ako sa to podarilo ale inak sa uz citim lepsie ,operovali ma rano okolo 8,30 a uz o 11.30 som mohla ist domov celkom sa to da zvladnut.Tak zatial pa idem oddychovat

Alex,
musim reagovat na tvoj prispevok.je mi luto,ze mas takuto negativnu skusenost,ja som tiez bola vcera na kontrole u dr. Trsku po augmentacii zrovna na Interklinik.opku som mala prave cez nich.je pravda,ze dievcence na recepcii su trosku pomylene,ale co sa tyka starostlivosti a pristupu ci uz lekarov,alebo sestriciek,som maximalne spokojna.operovali ma u Milosrdnych bratov,tam maju v prenajme celu cast a vidno,ze oni su tam pre pacientov.co sa tyka plastickej chirurgie,som maximalne spokojna a nielen ja,pritom mam dost vysoke naroky a vsimam si kazdeho detailu.

ahoj Ivanka, ja idem tiež na zväčšenie a chcela by som vedieť ako si sa citila po prebudení…resp. čo si citila a ako ťa to bolelo???
dakujem…papa

patricia,
no,pamatam si,ako ma prelozili na postel z ara,hrozne ma boleli cele ruky a chrbat.ja som zimnicu nemala,len som citila v zaludku,akoby som hyrila celu noc a miesala jeden drink cez druhy,ale nevracala som.operovali ma asi o 13.00 a az vecer o siedmej som bola schopna zavolat manzelovi a to uz bolo lepsie.davali mi injekcie od bolesti a vzdy som zaspinkala ako babatko.najhorsie potom bolo prve posadenie-obrovsky tlak na hrud,palenie.ale da sa to vydrzat.teraz som dva tyzdne po a som fit.ja som si jednu noc naviac priplatila a odporucam.nevedela som si predstavit ist uz na druhy den domov este aj s drenazou,ale aj bez nej.

bambina,
tazko povedat,ci s drenmi,alebo bez.kazda z nas co je po mala jednu variantu ktoru asi bude preferovat.ja som mala dreny.bala som sa ich,ale.-negativum je,ze som si nevedela predstavit ist s nimi domov a potom zas na vytiahnutie.tecie ti to do asi tak cca 1,5 dcl plastovych flasticiek a preto som si priplatila noc naviac.pozitivum-ovela mensi opuch,ani jedna modrina a ked som videla,kolko toho do nich vytieklo,tak som zastancom drenov.ale je to skutocne tazko povedat.musi ti niektora napisat aj svoju skusenost co ich nemala.

bambina nie je to až také hroné behať s tými drenami hore -dole ja som tiež neni z Blavy a v pohode.

tak hrozne to nie je,ale ja som sa este na druhy den necitila po fyzicke stranke na to,aby som absolvovala cestu domov.tie dreny samozrejme sa schovaju,ale takto sa mi to aj tak zdalo lepsie riesenie.moja spolubyvajuca zo Ziliny bola dokonca taka ubolena aj na druhy den,ze jej doktor ponukol,ze ak sa neciti na odvoz,nech zostane este o den dlhsie.takze asi kazdy ma iny prah bolesti.

PATRICIA
ty asi myslíš môj príspevok, že babe, čo bola so mnou na izbe, vyberal implantát a vložil jej ho späť. Ale to nebolo po niekoľkých mesiacoch, bolo to zhruba po 4 týždňoch, lebo Mládek tam vtedy nebol a tá doktorka, čo tam bola, sa na to vykašlala, tak on to potom musel vybrať, vyčistiť a vrátiť. Ak som ju dobre pochopila

cafte…ja som bola dnes u fabryho,…a zdal sa mi fayn…opku mam 11.12.,tak mi nic snad do toho nepride…dreny dava,sice sa musim o dva dni vratit,ale radsej ich chcem…mate s nim pozitivnu skusenost???

Presne tak,aj ja som toho nazoru aj ja som mala dreny a žiadna modrina,určite to zo srandy nedavaju.A ja som s nimi doma behala 3 dni ale dalo sa.

Vyšlo ma to 70000sk,ale uvidíš budeš spokojna.

Dakujem uz som si ho citala.

Ahoj Ani.
Tak drzim palce nech si cim najskor fit a spokojna s novymi prsiami. Tak mi urcite este napis ako si s vysledkom spokojna. Ani a bola si v Trencine ci v Kosiciach? Ja by som to uz tiez chcela mat za sebou mam termin 18.dec. v tej BB. Tak dufam,ze budem spokojna. pa

Majke
Rada by som ti dala svoju e-mailovu adresu, lenze moja mailova adresa je moje priezvisko a meno, tak nerada by som to tu mala zverejnene. Predsa ked ma niekto nazov mailu napr. kwiksy tak nikto nevie o koho ide. Tak mi napis svoju e-mail. adresu a ja ti potom na nu napisem. zatial pa