Majke
Rada by som ti dala svoju e-mailovu adresu, lenze moja mailova adresa je moje priezvisko a meno, tak nerada by som to tu mala zverejnene. Predsa ked ma niekto nazov mailu napr. kwiksy tak nikto nevie o koho ide. Tak mi napis svoju e-mail. adresu a ja ti potom na nu napisem. zatial pa
neda mi nereagovat, ja som dreny nemala, ziadne problemy tiez, ani jedna jedina modrinka sa mi neusla a opuch taky normalny. nic estre. takze si myslim ze ked tie dreny doktor neda tak vie ako to ma spravit aby neboli problemy. podla mna. operovala ma dr. jezovitova, som 3 tyzdne po a je mi skvelo. odporucam.
ja som na Mladeka pocula len negativne reakcie od kamaratok. sorry. a napriklad jedna baba ktorej musel vybrat implos a nepodarila sa operacia bola aj v telke. myslim v crepinach.
Ahoj miu miu, a uz normalne fungujes, ked si 3 tyzdne po op. Aj soferujes? A nic Ta neboli? Dakujem za odpoved. Chcem sa spytat, nemohla by si mi poslat tvoje foto pred aj po op, moc by si mi pomohla.
MIU MIU
ja asi viem, ktorú babu myslíš, ale tú nerobil Mládek… či áno? Ak hej, kedy to asi bolo? Chcela by som to vidieť
RADDDKA
skús Contractubex alebo Dermatix
Tiez sa pripajam.bola som operovana u Dr Trsku cez interklinik.s doktorom som maximalne spokojna-s pristupom,s vysledkom operacie aj s pristupom personalu v nemocnici U milosrdnych,ale s personalom na recepcii v Interklinik vobec.mam pocit ,ze na to,na aku sa davaju uroven je ich pristup neadekvatny.
peti diky za odpoved o tej sume za opku aj mne tak povedal.nemas ajfotky?ja mam 55kg 169cm a hrudnik 84cm.peti a este prosim ta musim ist na sono ked mam mamografiu?
peti odpisala som ti len mi to hodilo za tvoj prispevok o sume za opku pohladaj a odpis.dik
Janka, tá baba o ktorej som písala je kamoška. Bolo to po niekolkých mesiacoch.Zrejme ty máš na mysli inú kočku, ktorej to tiež riadne dovrzal…Ale opäť musím povedať že poznám aj spokojné baby, takže je ťažjé označiť ho za zlého…cmuk PS: ale VĎAKA ZA TOTO DISKUSNé FORUM
Nie nemam fotky,a myslim si že nemusíš ísť na sono,alebo si tam zavolaj do cibamedu a opýtaj sa.A kedy to presne ideš?
Ahoj Tani, vyšetrenia si plánujem urobiť tu v Michalovciach, pokiaľ to bude možné a nebude to veľmi zdlhavé, aj na ultrazvuk sa tu čaká dlho, jeden známy mi má dohodnúť, aby som nemusela čakať na objednanie, neviem, ako to bude u internistu, ak budem vidieť, že sa to nejako povlečie veľmi, tak pôjdem do Košíc, hoci dám 2.000, ale nech to mám za jeden deň všetko z krku. Nevieš náhodou, ako staré tie vyšetrenia môžu byť? Neviem, či ich môžem spraviť teraz v decembri, alebo to nechať až na január.
MIU MIU
kedy to asi tak bolo v tých črepinách, že je musel vybrať implantát a že sa to nepodarilo? Chcela by som to vidieť
Mati tak sa mi mari, ze max.dva mesiace stare mozu byt. Ja tiez zvazujem ci mam ist teraz alebo v january. No ale pojdem asi uz teraz pozistovat co a ako? Aby som to do planovaneho terminu stihla.A ako si sa rozhodla o velkosti?Mne kazal aby som si nasypala ryzu do sacku npr. 300ml a vlozila si ho do obycajnej, nevystuzenej, bez kostic podprsenky a tak si uberala alebo pridala. Ked 300 ml tak 300 aj velkost prs. A este otazocka…deticky mas?Zatial ahoj.
nedá mi nereagovať, na Tvoje nekonečné očiernovanie práce Mládeka. Ty si u neho bola, že to vieš tak objektívne posúdiť? Lebo ja áno. A je to podľa mňa profesionál, s ľudským prístupom. Jeho práca je naozaj kvalitná, a ver, že poznám aj dosť veľa žien ktoré u neho boli a sú spokojné, ale na druhú stranu poznám aj také ktoré boli u iných doktorov a nie sú spokojné. ale myslím, že pokiaľ som to nezažila sama nemám právo zhadzovať prácu iných.
Ahojte,
ja som musela mať predoperačné vyšetrenia nie staršie ako 10 dní krv, moč, RTG pľúc, interné a anesteziologické, sono prsníkov môže byť aj staršie, ja som mala mesiac pred op.
Ahojte chcela by som sa Vas opytat ze ako dlho ste cakali na termin po konzultácií A ci niekto ma skusenosti s klinikou v BB (novaMed)Dakujem
Ahojky Tani, o veľkosti ešte stále nie som rozhodnutá, vyskúšam to tak, ako si vravela, alebo s vodou v šáčkoch, zatiaľ som sa k tomu nedostala, možno mi to urobí nejakú predstavu. Detičky mám dve 12 a 7 ročné. A ty? Tak zatiaľ sa maj pekne a ďakujem za radu, pa
kocky, chcela by som sa spytat ako po 6 tyz. od operacie nosite zdravotnu podprsenku, treba ju nosit aspon v noci, netreba nosit ziadnu podprsku, alebo je vhodne na noc si dat sportovu podprdu?dik
bambina,
ja som maladr. Trsku,ale na Fabryho som pocula tiez len pozitivne reakcie.takze chod do toho a drzim palceky.na to, ze ti zrusili opku, mas super termin novej.