Plastický chirurg

Mate Niektora skusenosti s ambulanciou v Prešove s Dr. Valdmanom? Prosiiim surne dakujem

dievčatá kašlite na to, každá žena má iné skúsenosti,ved koniec koncov aj on je len človek a robí chyby, samozrejme robí ich na človeku a to nie je dva krát spravodlivé…podstatné je že existuje toto diskusné forum a môžeme si tu odovzdať skúsenosti, aj ja sa chystám za pár dní na zákrok a videla som niekolko prác mojeho lekára ale ani ja nemám záruku že práve mne to nedomrví…bojím sa ale túžba je väčšia ako ja…cmuk

ahojda…vie mi niekto odpovedat??? Implose sa davaju pod sval,pod zlazu…ale nasla som na nete aj ciastocne pod sval a zbytok pod zlazu…ma niekto skusenost? Mudr.mi povedal,ze ciastocne pod sval neexistuje…tak potom neviem…vsade nachadzam foto podobne,.

baby prave som sa dozvedela ze mi opku preložili z 5.na 12.12skoro ma porazilo.je to ,super"ked si psichycky pripravena a este aj koli menzesu.uz by som bola na vianoce ako tak OK.baby moze byt aj mamografia miesto sona.dikz za odpoved

neber to tak tragicky, bude to ok

čiastočne pod sval existuje, ale nechcú to robiť, pod svalom sú absolutne najlepšie, sval prekryje implantát a nie je ho tak vidieť - u gulatých implantátov.Pri anatomických pod svalom ho neuvidíš vôbec, ver mi už som ich pár videla a neverila som tomu že sú umelé…cmuk

tak vyskusaj…ale myslim, ze s ryzou to bude menej roboty ako s vodou,xixi.
Tvoje deticky su uz velke oproti mojemu.Ja mam osem mesacneho chlapceka. Dufam,ze s manzelovov pomocou to vsetko zvladnem.

dik za infooooo

to vydrzis…ja viem ako ti je…mne opku mudr.dokonca zrusil z jeho osob.dovodov-rodinnych…mala byt min.sobotu 22. a idem teraz 11.k inemu mudr.,takze ja zasa vybavujem vsetky predoperacne,svoje dni heh a tak…tak ta uplne chapem,co su to za nervy

ano…ale ja chcem 410 ml…inde vraj v pohode vojde mi tvrdili a fabry,ze nevie,ci mi tam narve vobec 300…ja chcem velke prsia,take ake som mala pred materskou–teda 5…z malych budem sklamana…pod zlazu sa daju dat aj vacsie…ale to nie je pre mna…budem mat aj modelaciu dvorcov,aj ich zmensenie…ale neviem…mam obavy z tej velkosti

Bambi
ja si dávam anatomické 350 a mám prsia jednotky…povedala som mu že nechcem ani velké ani malé, že ich chcem mať k svojej postave a on ma pomeral a doporučil mi tieto.
Som 177 cm vysoká, pod prsiami mám okolo 78-80 cm a vážim 60 kg, ale tú váhu mi nikto neverí, pretože som dosť chudá, mám totiž ťažké kosti, takže si myslím že ak si mala 5-ky pred tým , tak by ti mal dať tie 410 ml., aj napriek tomu že ti urobí aj modeláciu.Moja kamoška je tej istej postavy ako ja a má 275 ml anatomické a má prsia riadne velké, a druhá má 275 ml okruhle a nemá ich také velké ako ona. Anatomické sú vždy väčšie´.

PS:
písala som o prsiach pod sval, pod žlazu by som si nedávala, sú tam vidieť implantáty…a je väčšie riziko ,kapsulárnej kontrakcie,

ahoj ale fabry mi povedal,ze mi tam vojde pod sval len nejak 300 a to je strasne malo…pre mna je to fakt malinko…som z toho nestastna…bude mi aj model.cez dvorec…myslis,ze modelacia kotva,alebo single scare mi umozni dat vacsi implos??

Ahoj ja som mala tiež problém dohodnúť sa s chirurgom na veľkosti. Na konzultácii len tak hodil do vetra, že 300-400ml, ale že jemu sa strašne páči také aké mám a to som mala 70/A. Odstraňoval mi žľazy a chcel mi tam dať potom 200ml, ale to u mňa neprichádzalo do úvahy. Jednoducho som si vytlačila obrázok, že aké sa mi páčia a aké aj chcem. Bol z toho trošku v šoku a aj sa mi smial, že budú vulgárne, ale nakoniec povedal, že teda keď určite chcem také, tak mi ich spraví. Chcela som 350ml nič strašné. A to ma iní chirurgovia varovali, že mi môžu odumrieť bradavky. Nakoniec po op prišiel, že nakoniec mi tam dal 375ml a ospravedlňuje sa za jeho reakcie, že to vyzerá pekne a že som si dobre zvolila. A som prešťastná, že som sa nedala. Bola by som asi neskutočne sklamaná. Som veľmi rada, za to čo tam mám a vedela by som si predstaviť aj viacej ml, ale to už by bolo riskantné a som rada, že mi neodrezali prsia úplne kvôli zdrav. problémom a som naozaj happy za to čo tam mám teraz. Nedaj sa, prines mu tiež na papieri svoju predstavu, je to lepšie ako dohady.

Zabudla som ale pripomenúť, že aj nemám modeláciu, mám len rez pod prsiami, takže v tvojom prípade, to bude asi zložitejšie. Videla som, čo ti radili na omlazení. A to čo ti tam písali, tak sa mi zdá dosť logické. Naozaj ak chceš veľké, tak by si mala mať najprv modeláciu a neskôr augmentáciu. Viem, že to je neskutočne zdĺhavé, ale inak ti dajú len menší implantát. Asi sa naozaj budeš musieť zmieriť buď s jednou alebo druhou možnosťou a viem, že to nie je len tak, keď už si sa tešila, že to bude teraz v jednom. Držím prstíky nech sa dobre rozhodneš.

fuuu tak to je rozhodnutie…neviem,asi dam teraz vse…ktovie,ci sa to potom nejak roztiahne a budem moct znova na reoperaciu na vacsi implos

Hlavne asi nejako časovo príliš neponáhľaj, radšej ešte skús viac chirurgov a možno nájdeš toho pravého, ktorý ti to spraví, tak ako chceš a nebude v tom vidieť problém. Neviem, hlavne aby si sa správne rozhodla.

Čaukp Tani, ak máš zlatého manžela, tak ti určite pomôže, máš pravdu, u mňa to bude lepšie, lebo deti sú už samostatnejšie, ja som rozvedené a dva roky žijem s priateľom, dúfam, že mi pomôže, nie je veľmi nadšený z operácie, nechcel o nej ani počuť predtým, teraz už nevraví nič, ale nepáči sa mu to veľmi, myslím si, že žiarli, že ak by som mala potom pekné prsia, že by som si našla možno niekoho, lebo predtým som sa za kozy hanbila, ťažko mu vysvetliť, že má zbytočné obavy, to sú typickí chlapi, na iných ženách to očumuje, ale ak si predstaví, že by na jeho ženu niekto pozrel, tak to už nie, vravia, že veď mi stačia také aké máš, ale pritom, keď vidia pekné kozy, tak ťažko odtrhajú oči od toho, môže si hovoriť čo chce, všetkým chlapom sa páčia pekné prsia.

ahoj Patricia,bambina,
ja som tiez vysoka 178 cm obvod pod prsiami mam 78 cm a mam 395-ky anatomy.som 3 tyzdne po opke a ako prska sadaju,vobec nie su nejake velke,aj ked prve dni sa mi zdalo,ze su obrovske a mala som zmiesane pocity.od opky som isla cez obvod prs o 3 cm dole.mala som rovnych 100,teraz mam 97 cm.ja mam sirsi chrbat,ked uplne sadnu,budu pekne cecka.bala som sa velkosti,ale nakoniec som rada,ze mi dal najvacsiu velkost aku mi odporucil.na sale mal este dve velkosti-pre istotu,ked som sa trochu branila tym 395-kam,ale vobec nelutujem!!!takze urcite by som tiez uz teraz isla do vacsich keby mi ich navrhol.ja som max.sokojna a cim viac sadaju,tak moja spokojnost rastie.

Ahoj Ivanka,

super, teším sa že si spokojná.
Ja mám pred operáciou pod prsiami 78-80cm a cez prsia 84cm, takže si vieš predstaviť aké malé mám svoje prsia - jednotky.
Takže 350 ml anatomické budú zrejme dobre vyzerať aj na mne, ďakujem sa tvoju správičku o tvojich mierach, to vždy pomôže ked môžem porovnať.Mám kamarátky rovnako chudé ako ja a majú 275 ml, ale pod prsiami mali len 70 cm a vyzerajú fantasticky, takže tie moje budú tiež OK. Dúfam!!!