Plastický chirurg

Ahoj Bambi,
viem si asi predstaviť ako si sklamaná z tých r§znych názorov lekárov.
Ja hovorím (je to len môj názor), že prsia si dávame na dosť rokov a teraz treba poriadne porozmýšlať, ako na to. Potom už bude neskoro hovoriť že ,mala som to urobiť inak,. Ja si myslím že treba najskôr urobiť modeláciu, ak je nutné ju urobiť bez implantátov a za pár mesiacov dať implantáty…Ale čítala som tu veľa správičiek o tom že niektorí lekári to bez problémov robia naraz…

Haloo baby nemate daku skusenost s NOVAMEDOM v BB.? Operovali tam aj Evu Cifrovu ale konkretne skusenosti neviem ake su… PLS. ak daka tak napiste dakujem…

moju kamosku min. rok operoval dr. Cerven z BB,je vraj velmi dobry,odporucam.aj ine baby co boli u neho su spokojne.myslim,ze on robi v Novamede.

patricia,
urcite tvoje budu vyzerat super,lebo ja som mala pred opkou cez prsia 90 cm,takze ja som mala zaklad take stredne becka.ked si to porovnas,velkostne budes na tom tak ako ja,len prisposobene k tvojim mieram.takze drzim palceky.uvidis,budu krasne a prirodzene,aj ked prve dni sa nelakaj,ak sa ti budu zdat obrovske a neprirodzene.moje vyzerali ako dva balony,ktore odstavali do stran,myslela som si ze okraje mam az pod pazuchami.teraz ked sadaju,vidno ako si ich sval krasne uklada a prisposobuje k hrudniku.mam ich uz aj pekne makke,aj ked len adekvatne k dlzke od opky a vobec sa mi nezda,ze anatomy posobia mohutnejsie.,ale su velmi prirodzene ulozene.

IVANKA:
áno, už ma kamoška upozorňovala na to, že budem mať po operácii dojem, že mi ich urobil tak že budú pod pazuchami, a to že sa mi zdajú anatomické väčšie je asi preto, že si súvisle dve kamošky dávali 275 ml., jedna anatomické a druhá okrúhle, a potom sa tá s okruhlymi hnevala že ona má menší dekolt, tak jej lekár vysvetlil, že anatomické sú v tvare slzičky a robia naozaj dojem bujnejšieho dekoltu…a sú naozaj mierami rovnaké a ďakujem ti hrozne moc za slovká podpory, hrozne sa bojím, ale som mamina a vydržala som aj (aspoň si myslím) bolestivejšie veci.

Elis, absolutne s tebou súhlasím, prsia si dávame na vela rokov a treba si to poriadne premyslieť,nie sú zadarmo a ked už do toho investujeme, tak nech to stojí za to a nech sme spokojne

Dakujem,Ano je tam aj tento doktor… no pocula som aj ja zväcsa dobre nazory…az nato fiasko s tou modelkou co ich zalovala ze ma jedno väcsie ako druhe … 19 mam este len konzultacku ale dam si aj termin … tak som zvedavá… Je tu niektora z Vas co ma okolo 163cm?.. ake velke ste si dali?

patricia,
ja som tiez mamina,takze viem o com hovoris,ale toto je ina bolest,ovela mensej intenzity,po opke ti daju lieciky na spanie.najhorsia je asi bolest chrbta, sadnut si bez pomoci no a prvy den samozrejme tlak na hrud.uvidis,zvladli sme to co mame po,zvladnes to aj ty a potom uz budes davat len rady ostatnym dievcencom.

Ivanka, teším sa že som ťa tu stretla, veľa si mi pomohla vo veciach, ktoré ma mátali ako nočná mora, v podstate som sa bála hlavne toho aby sa mi nestalo to čo pred pár rokmi tej mladučkej babe , že im zostala na stole a pochovávali ju s implantátmi…cítim veľkú zodpovednosť k svojej dcére a to bol vlastne ten môj najväčší strašiak, stať sa predsa môže všeličo…Ale inak som naozaj normálna :smiley:

Musí sa kôly operácií vysadit antikoncepcia?

ahoj, mne ju nevysadzujú, vraj dostanem nejaké lieky na lepšiu zrážanlivosť krvi a vude to OK

ahoj…s tymi chlapmi mas pravdu. No u nas je to trosku inak. Ved ked chces tak mi mozes napisat na acely1@azet.sk a pokecame.
Inak volala som do chirmedu a sestricka povedala ze ked mam opku 21. tak mi stacia vysetrenia robit najskor koncom decembra pretoze vysetrenia mozu byt stare najviac mesiac. No a co ta tyka menstruacie tak tam nejaky predpis nieje len aby sme ju nemali 1-3 den ked je najsilnejsia (no ako u koho)aby sme velmi nekrvacali. Takze som sa potesila. Uz sa neviem dockat.zatial pa

To záleží od chirurga. U niekoho treba vysadiť u iného netreba.

Uviesť výšku nestačí. Ja mám 166cm, 48kg a mala som 70/A a dali mi 375ml, ale nemám prsné žľazy a to spraví dosť, moje mali asi 150ml, takže akoby mi dali len 225ml, tak nejako

ahoj elis, nerozumiem tomu že nemáš prsné žlazy, prosím ťa vysvetli mi to. dakujem

NO to dufam aj mne toto povedia lebo ozaj sa mi nechce cakat kôly vysadeniu este dlhsie na op.

má niekto skúsenosti s Dr. Križkom z Ružinova ohľadom odstávajúcích ušníc?

Mala som 8 nezhubných nádorov na prsných žľazách, tak mi ich vybrali, tým pádom by mi zostala len koža a bradavky, takže logicky mi to museli nahradiť implantátmi, ale ja som si dala zrovna väčšie ako som mala pôvodné prsia, to by spravila asi každá žena, ktorá mala minijednotky. Takže mám teraz len implantát pod svalom a preto mám o niečo menšie prsia aj keď mám implantát dosť veľký, tá žľaza tam vždy spraví svoje, to je ako my vravíme, že aký má ktorá základ - ten ja teda nemám. Takže asi tak

elis
dakujem za vysvetlenie, mala som najskôr pocit že si nejaký ,kamikadze, ktorý si dal vybrať žlazy…Teraz už chápem a teším sa že to boli nezhubné nádory…držím palčeky nech sa už žiadny neobjaví!!! cmuk

Ďakujem moc moc. Si zlatučká. Zajtra idem na kontrolu a mali by byť aj výsledky z histológie, tak dúfam, že tam nebude nič nedobré, inak už neviem.