Caute baby…chcem sa spytat ci nemate skusenosť s klinikou Medestic v Ba, konkretne s Mudr.Dziubanom a jeho pracou.Chcem ist k nemu na zväčšenie a neviem sa rozhodnut.Prosím velmi by mi to pomohlo… Dakujem
REGINA
ahoj, ja som bola na otoplastike, ale u MUDr. Mládeka v Nitre, tohto doktora nepoznám. ak chceš napíš mail potvora813@centrum.sk a poviem ti viac a dám ti link na forum o otoplastike
Ahoj Ivanka,
a da sa ta bolest po op vydrzat?nJa mam ist decembri a strasne sa bojim ci to zvladnem, lebo doma mozem byt len 2 tyzdne, co myslis?
Ahoj patka, prosim ta nemohla by si mi poslat foto ako vyzeraju tie 275 anatomicke aj mne ich odporucil doktor ale ja si mzslim, ze to bude mala, teraz mam asi jednotky alebo slabsie dvojky. nevies akz je rozdiel medyi 275 a 3OOml.
ahoj pati zlato si napisala o tych tvojich " tazkych kostiach" toto som ja tiez zahlasila u obvodnej lekarky a dobre sa pobavila ze kde som poculanieco o tazkych kostiach lebo ze tie teda tazke byt nemozu:-))) proste si chuda a tym ze si vysoka ti to neveria hmmmm
pati ty si podla mna uplne normalne premyslajuca mamicka a pisem ti to asi preto lebo ja idem tiez v dec. k jezovitovej na zvacsenie a stale ma mata len to jedine aby som sa po opke zobudila ako som si precitala tvoj prispevok musela som to sem napisat aj ja a preto si stale hovorim dolezite je dokladne si dat urobit predoperacne vysetrenie a potom sa uz le modlit a spoliehat sa na to ze je tu x kociek ktore to maju za sebou a su v pohodke ta kocka mala chuda pred par rokmi len smolu ze mala nejaku skrytu vadu srdca ci co ale nad takym netreba asi vobec rozmyslat musime byt optimisti a tesit sa na leto a na nakup krasnych novych bikin papa a nech ti vsetko dobre dopadne:-)))))
ahoj Mimi,
ja som bola u Dziubana na operacii hornych viecok, nebola som spokojna a isla som k nemu na reoperaciu, velmi sa mu to nepozdavalo, ze ma musi znova operovat a aj tak to nie je to co som ocakavala. Mam robene aj prsia, 2 mesiace, ale nie u neho, robil ma Trska, k Dziubanovi by som urcite nesla. Robil moju znamu, ta mala vytahane petky po 3 kojeniach a namiesto toho aby jej zmensil prsia a dal inplantaty, tak jej tam narval iba velke inplantaty a este k tomu pod zlazu, takze ich bude mat zachvilu ovisnute.
Ahoj Regina. Dr.Križko?robil odstávajúce uši mojej sesternici…a čo ja viem,tak spokojnosť.Tak asi v pohode.Bolo to na plastike v Ružinove,ale má konzultácie aj niekde v Petržalke v súkromnej ambulancii.Skús to pohľadať na nete.
Aha… tak ja mam ale neviem si k svojej vyske dako odhadnut chcela by som aby to zväcsenie stalo zato ale neviem ci tych 350ml nebude uz na moju vysku (163cm) moc… a ani sa neviem rozhodnut ci anatomicke alebo okruhle… jooj…
ahoj ty si si dala robit prsia u ervena mozes mi napisat aky je a kolko ta stali diky moj mail je dastien@centrum.sk
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s korekciou jaziev na tvári? Viete mi poradiť nejakého odborníka v tejto oblasti? Ďakujem
Ja som bola na operacii 25.11.08 v Novamede BB u doktora Pikulu. Bola som spokojná. Ešte stále to bolí ale je to ovela lepšie.
Lea, 275 ml má moja kamoška a ja idem na operáciu 4.12 Ale môžem ti opísať kamošku: 178 cm, váha 50 kg a pod prsami mala pred operáciou 70 cm. Prsia má po operácii nádherné a povedala by som že aj trošku menej by jej stačilo.
Boze tak to uz mas zasebou… a je to ostra bolest? Kadial ti robili rez? a ake si si vybrala a ake si mala pred tym?
prepac za zvedavost ale tiez ma to tam caká …
Dakujem pekne za odpoved. Ja mam 162 cm a 45 kg, tak neviem chcem to mat hlavne prirodzene takze asi 275, ja idem na opku 19.12. minarovjechovi a ty komu? Urcite sa mi po op ozvy.pa
LEA Ja si myslím že tých 275 ml bude na tebe až až, tým som chcela povedať že ti budú chlapi určite čumieť najskôr do výstrihu…a super si sa rozhodla aj v tom, že si dávať anatomické, sú absolútne prirodzené, ja som najskôr nechcela veriť kamoške, že má spravené prsia…tak smelo do toho!
Ja idem k Siskovi do Medicentra v Piešťanoch, robil 5-tim kočkám a všetky sú absolútne spokojné…tak
budem snáď aj ja…
Po operácii to bolelo dosť, ale mala som infuziu proti bolesti. Celý den som s prestavkami prespala. Drahemu som volala až okolo 16:00. Bol ma pozrieť. Ráno mi skontrolovali pás a išla som domov. Doktor aj personál bol fajn. Kontrolu mám 2.12 dúfam,že to dobre dopadne. Dnes to už tak nebolí, až na chrbát. Mám okruhle 300ml. Rez v podpazuší. Pôvodne 164cm/52kg, 69 pod prsiami 75 cez.
toto som pocula tiez za celi den sa prespi a kazdy kto je po… tak sa presne aj na chrbat stazuje to preco je to tak? Ja mam 162cm/49kg a cez prsia 84 myslis ze by som si mala dat viac ako 300? ci menej praveze? a ako si spokojna s okruhlimi? a pre ten rez to ti odporucil doktor ci si sama chcela tade?.. ten vraj boli najviac vies tak preto sa pytam…
Ahojte babenky,viete mi prosím poradiť, za pár dní mám 6 týždňov po opke a viem,že už nemusím konečne nosiť túto všadetlačiacoškrabavú podprdu,ale neviem či už môžem spať a behať úplne bez podprdy, alebo ju len môžem nahradiť inou? Ďakujem za radu!