Plastický chirurg

Ahoj,mám veľmi dobré skúsenosti v novom Medical Centre,mala som podobný problém ako ty a je tam neskutočný kolektív a som velmi spokojná s výsledkom

Baby počuli ste už o novom Medical Centre,spomínala mi to kamoška ale chcela by som vedieť aj názor niekoho cudzieho

Ahoj Dáša,môžem ti z vlastnej skusenosti povedať že kamoška má pravdu

Mozno teraz nebudu mat vela ludi, pretoze v lete sa to velmi nerobi, niekde vobec, koli teplu. Fakt sa v tej podpire clevek dobre pari, esteze nejaky dobrak vymyslel klimu.:o)) Tak si skus hned rezervovat aj termin operacie ako ja, ved potom nie je problem to zrusit, keby si sa rozhodla pre ineho. Pooperacne kompliacie su podla mna velmi zriedkave!Ak si nechas poradit lekarom, tak sa nemusis bat. Aj ja mam maleho drobca, bude mat v auguste 2 roky. Ale prve dva tyzdne ho velmi nedvihnes, teda aspon ja som nemohla!Uz si rozhodnuta kolko a ake by si chcela?

Ahoj, Tini, prave kvoli tomu teplu rozmyslam, ci sa neuvarim, ale chcela by som to uz mat spravene. Nevies,nebude sa to zle hojit kvoli horucave a potu? A podpiru Ti tam poradia aku velku? Ja by som chcela hocico aj malinko vacsie nez mam teraz. A to teraz nemam nic. Myslela som, ze sa to aspon po porode napravi, no opak bol pravdou. Ako je to mozne? Preco mi aspon neostalo to, co som tam mala, ale este aj to mi zmizlo? Nie, nie som rozhodnuta kolko, stacilo by aj minimum. A chcela by som take, aby to nebolo poznat velmi, ze to nie je moje. Pa.

No to neviem, niektori tvrdia, ze ano, ale co Dr.to iny nazor.Skus sa porozpravat s Kacmarom, nebude Ti klamat, je velmi uprimny. POdla mna to az tak nevadi-to teplo.Podpiru Ti tam objednaju, podla ml na akych sa dohodnes s Dr.Ked nechces velke tak Ti daju A.Ja som chcela vacsie prsia a mam B a uz je mi dost volna oproti tomu co bolo na zaciatku.Ja som bola s prsiami velmi podobne , po 2 kojeniach bieda a este aj hroza v podobe asymetrie. Asymetriu mi sice poriesil, ale rozdiel v prsnikoch ostal, hlavne koli bradavkam. Ak chces poslem Ti foto, pre lepsiu predstavu. Ja som tiez chcela prsia co najviac prirodzene, preto mam anatomy, ale chcela som ich aj vacsie kedze ma isli rezat, tak nech to je vidiet:o))Chodim v obtiahnutom triku stale a nikto si nic nevsimol, pretoze predtym som nosila push-upky a teraz len tu speci podpiru. To kolko ml Ti navrhne, zalezi aj od vysky a vahy a aj od toho ci chces okruhle alebo anatomy. Ja mam 350 a 400ml a je to dost,pretoze mam vysoky profil. Pekny den!

Ahoj Tina. Kde ti to robili a kolko si platila ,cakacia doba bola aka

Ahoj, bola som v Chirmed v Ke. Stalo to 65000 so vsetkym. A ked som sa objednavala na konzultáciu, tak som si hned nechala rezervovat termin operacie a to je asi tak cca 2 tyzdne. ty si z KE?

Nie som z KE chcem ist do BA tak zatial iba mapujem situaciu

Ahoj,nechcela som velmi foto, zdalo sa mi to zbytocne, pretoze kazdy inak vyzera a kazdy bude mat individualne vysledky aj podla svojich predstav, no ako inspiracia by to nebolo zle. Moju mail.adresu najdes pri prvom prispevku a budem nakoniec rada, ak posles nejake foto. PS:Konzultacie som si telefonicky dohodla zaciatkom buduceho tyzdna.

Ahoj Pegy ak si mapuješ kde a v čom su dobrí tak záleží čo si chceš dať spraviť.Ja som toho dosť skusila ,tak ak budeš chcieť, poradím ti

Ahoj Zuzka. CHcem si dat silikony, Mam uz 2 deti tak je uz cas to riesit a trocha si urobit radost.

Livi, kde si bola? U koho?

ahoj Tinka,chcela som sa ta spytat ci si si dala robit aj modelaciu prsnikov alebo len implanta.ja mam 2,5 rocneho chlapca a prsia som mala 5(75-E,F)cislom.a ked som porodila tak to bolo este viac teraz po kojeni co som kojila 3 mesiace mam z prsnikov iba kozu.a tak cislo 3.mohla by si mi poslat nejake foto

Ahoj Vladka, nie som doma, chystam sa robit nejake nove fotky, pretoze tie co mam su 2 tyzdne stare a od vtedy sa mi prsia trosku zmenili. Ja som si davala len implantaty. Stale som mala male prsia, ked som kojila boli super, no potom uz zasa nic. Ked Ti mozem poradit, tak na omlazeni.cz je diskusia a tam je vela zien ktore si dali robit aj modelaz. Napis mi adresu, poslem Ti nejake foto. Si z KE?

Caute,mate niekto skusenosti s Esthetikom a Dr.Jezovitovou? Ake ma ceny na silikony a zakrok?

Co hovorite dievcata na Valdmana, z Presova? Boli ste niektora u neho a mate nejake cenne info?? Dakujeeeeeeeeeeeem

Tam by som Ti neradila ísť,je trošku drastická, ale ako sa Ty rozhodneš,je to len na tebe

Ahojte,mam vazny zaujem o zvacsenie prsnikov-mam velkost A,a s tym suviace mindraky.Z prispevkov som vycitala,ze tento zakrok si davaju robit vacsinou damy,ktoré uz deti maju,kvoli deformaciam prsnikov po tehotenstve. Najdu sa tu aj bezdetne v mladsom veku,ktore si dali zvacsit prsniky??Robi sa tato operacia aj pred tehotenstvom??a ak ano ma to nejake rizika a nasledky,napr.ze by som v buducnosti nemohla kojit??Mam 19
dakujem

ahoj Tinka,diky za odpoved,mozes mi napisat kde si si dala robit_v tom chirmede?ja som z Martina.neviem sa rozhodnut kde si to mam urobit,inak kolko ty mas deti_bola som na konzultacii a dr.mi povedal ze si to mam dobre rozmysliet ak chcem este druhe,mam 24 a druhe planujem az po 30.to mam este cakat mozno 10 rokov az na druhe?zevraj sa mi zmenia prsia.tak ako ppotom mozu robit maldym babam ktore este nemali deti implant.ked este nerodili,tym sa nezmenia alebo co?teba sa na to nepytali ak mas iba jedno ,ze ci nechces aj druhe?moja adresa je - vladka19@yahoo.com
a dakujem za odpoved