ano ešte si kup športovú.
Stale musíš ležať na chrbte, nemôžeš sa otočiť. Dufam, že spokojná budem, ešte som ich nevidela, až na kontrole. Musím nosiť špecialnu podprsenku a pás, nesmie sa dať dole do kontroly. Nemôžem sa ani osprchovať. Veľkosť a tvar mi poradila dr. Kernerová/ mala ma operovať, ale niečo jej do toho prišlo a ja som už mala na ten termín dovoleku tak som zmenila operatéra/ chcela som niečo prirodzené.
A kto ta nakoniec operoval? potom napis ako ti to vyzera…ze ci si spokojna… teraz par dni po… uz necitis bolest? kolko ta to celé vyslo?
Operoval ma dr. Pikula. Ešte stale to bolí ale ovela menej.
Predoperačné interné vyšetrenie 1480,-
silikony + podprsenka 23800,-
operácia + lôžko 37100,-
Tak to je taka rozumna cena…a da sa ti ta bolest k niecomu prirovnat?
ci je specificka…ze treba len zazit? ozaj nevies prosim ta nahodou ze ci bi niekto ma stihol operovat este v decembri? Cerven to isto nie to uz viem… som chcela uz mat aj ja teraz… 
Dr. Pikula 0903940654
048/4399159
skús zavolať.
Prvý den to dosť bolí, ale prespíš to a potom sa to už len zlepšuje.
super tak si pisem kontakt… este som chcela ze aky si mala profil tych okruhlych… nizky ci vysoky?
baby uz sa mi to bliži ale este si chcem ujasnit velkost a profil,nemate niektora kontakt na trsku ale na neho priamo.diky
Ivanka,Elis…tak zajtra idem do nemocnice na prijem a v pondelok pod nôz-s tou tvarou…Tak mi drzte palce,nech to dobre dopadne.Najviac mi bude luto malickej…bude prekvapena kde je mamina tak dlho…
Ako sa citite vy? vsetko ok?
ahojte baby, tak už sa mi to blíži, v stredu idem pod nôž k Ježovitovej, nejde niektorá z Vás k nej. bolo by to fajn, aspoň by som nebola sama.
Ahojte, viete mi niekto poradit ktoreho plastickeho chirurga si vybrat v Bratislave? Mam 170 cm, 70 kg, aku velkost a anatomicke alebo okruhle, ake mate skusenosti? dik
Ahoj Ivka,
a mas uz za sebou konzultacku u Cervena? Napis mi prosim ta mail na siasan@azet.sk
Ahoj Martinka.
Tak to ti budem držať všetkých dvadsať nech to dobre dopadne. Chúďatko malinká, ale veď ona to zvládne. Bude to bolieť?
Ja sa mám celkom fajn. Bolesti nijaké výrazné a v pondelok idem na skúšku do práce. Som často dosť unavená, tak ak to nepôjde, dám si ešte dovolenku. Ale inak sa mám fajn, hlavne, že viem, že som tam nemala rakovinové bunky. Nádory boli nezhubné, ako sa predpokládalo, ale je dobre, že je to všetko vonku.
Držím palce. Daj potom vedieť.
sisa,
no bez podprdy by so este velmi nechodila.predsa le,prska sa maju uplne usadit do 3 mesiacov.ja budem mat v stredu mesiac po a stale ked dam podprdu dole,necitim sa este na to,aby som ju nemala,citim ze prsa chcu este svoj cas.
Martinka,
tak si sa dockala,drzim palceky a uvidis,bude to ok.ani sa nenazdas a budes prsatica.ja som uz takmer mesiac po,prsia krasne sadaju,su odpuchnute.tak sa z nich teskam.
ja som si vybrala Fabryho,vraj je suuper
Ahoj Heja tak ti držím palčeky nech si spokojná a potom napíš ako sa cítiš po.Nemam na neho číslo,ja idem na kontrolu 12,nejdeš nahodou aj ty vtedy na opku?
Ivanka,nejdem na prsia…idem s tvarou…Pisala som Trskovi,nech mi da vediet po akom case ,môzem znova pod nôz,no a on ze sa opyta na ARE…Takze prsia asi nabuduci rok…
Elis dakujem,tesim sa ze vysledky boli ok-citala som o tom-ked si to pisala-tak som sa tesila…Mala som stres so skuskami…tak som moc nevypisovala na fore…
ja som si zvolila Tršku, su tu o nom len pozitivne slova… je velmi prijemny a neda ti hicico, poriadne sa ti bude venovat a jeho praca je fakt super…