Keď som u neho bola, tak po operácii mi hovoril, aby som mu v pripade obtiaží volala na 0905 204 494. Takze asi to bude jeho mobil.
peti idem na opku 12.nevies mi ty poradit ci mam este volat ohladom velkosti.lebo na konzultacii mi povedal 280-320.ci donesie obidvoje alebo ako je to lebo ja asi chcem radsej 320 a to sme sa viac k tomu nedostali.diky za radu.dufam ze si uz ok a hlavne spokojna s vysledkom. a este ma zaujima co baby pisu o profile lebo mne trska take nic nespomenul .diky.
Ahoj,nemusíš mu už volať,lebo aj ja som mala mať buď 365ml alebo 325 a povedal mi že on si to pri operacii vyskuša,ktore budu lepšie a dal mi 325,a som spokojna.Možeš mu naozaj veriť,a presne ani ja som nevedela aky budem mať profil,ja som mu povedala,že to už necham na neho.Takže s tou velkosťou ti povie,že si to vyskúša pri operacii,buď 280 alebo 320,takže ja tam idem na kontrolu toho 12 a ty tam už budeš ležkať po opke.Určite si na tebe spomeniem=)
ja som bola na opke tiez u Trsku,na 100% odporucam.je velmi dokladny uz pri konzultacii.
jeej martinka,prepac,som aj na druhom fore,myslela som,ze uz ides na prska.no nevadi,prska ti neujdu,aj tak drzim palceky aby ti to dobre dopadlo.
Ivanka,nic sa nedeje…viem si na zdravi ako nelina,aj ja som tam…najdes ma pod externa…
som rada,ze si spokojna…Opku mi prelozili na 12.12.takze vcera ma poslali domov…no neva…uz som to mohla mat za sebou,skoda lebo aj prsia chcem asi v januari…ak to bude mozne zrealizovat.Trska sa este neozval…
manzel dostal dokonca vypoved-kvôli tomu ze si pytal dovolenku,aby sa mohol starat o dcerku…tak teraz sedi doma a hra sa playstation…
Skus aj Minarovjecha to je jednotka mna operoval pred pol rokom a mam to super,pristup je uzasny.
ahoj Sue.
Pisala si, ze si mala ist povodne na operaciu k dr. Kernerovej. Chcem sa ta spytat ci si k nej isla na odporucenie napr. nejakej tvojej znamej ktora bola s nou spokojna, alebo ci si si ju vybrala sama. Chcela som ist k dr. Cervenovi lenze nakolko ma volne terminy az na marec idem k dr. Kernerovej. Moc o nej neviem, tak by som bola rada keby si mi napisala. dik
ahoj Sue.
Pisala si, ze si mala ist povodne na operaciu k dr. Kernerovej. Chcem sa ta spytat ci si k nej isla na odporucenie napr. nejakej tvojej znamej ktora bola s nou spokojna, alebo ci si si ju vybrala sama. Chcela som ist k dr. Cervenovi lenze nakolko ma volne terminy az na marec idem k dr. Kernerovej. Moc o nej neviem, tak by som bola rada keby si mi napisala. dik
wuaa babyyy
11 uz idem 
martinka,no mas toho dost.dufam,ze ti to toho dvanasteho s tvarickou vyjde a v januari uz budes mat krasne prska.ja som uz takmer mesiac po a som velmi spokojna.no nevedela som,ze si externa.ale uz davno si tam nepisala,ze?kedy si pisala Trskovi?on ma toho velmi vela a pracuje vacsinou neskoro do vecera.mozno by bolo lepsie mu zavolat.drzkaj sa.
heja,
cislo priamo na Trsku je: 0918439378
Ida, prosím ťa, kde ťa operoval Minarovjech?
ja mám super skúsenosť s doktorkou Karovičovou
peti diky za radu a dufam ze ti kontrola dopadne ok.peti a mozes uz robit take jednoduche cinnosti?myslis ze budem moct ist do prace nejakeho 5.1?som zvedava ako mi to dopadne s cyklom lebo som si dala vo stvrtok pichnut inj.zajtra idem na sono pre istotu lebo mam aj mamog. a 9.anestez.a urcite uz nedopustim dalsi odklad koli cyklu.
Ano už fungujem uplne normalne,robím všetko,iba sa snažím nedvíhať nič ťažké.A jasné že budeš mocť ísť už do práce,teda pokial nerobíš ozaj niečo namáhavé.
Trskovi asi pred tyzdnom,ja ho praveze nechcem otravovat-necham to na nom,ked bude mat cas tak odpise…
na zdravi len obcas napisem svoj nazor,ale malokedy,baby ma tam ignoruju,nemam tam fotky v galerke-mozno preto.neviem.Rada by som poslala,ale moj notbook nieco ma…neda sa mi to poslat…Nevadi…
pa-pa
Peti a uz si si na ne aj nakukla?vyzeraju podla predstavy.ja uz nema m nijaku tremu ani nic len aby sa splnili moje ocakavania a hlavne aby vyzerali prirodzene.az to budem mat za sebou tak sa ozvem.
Ano nakukla,veď ja ich stále obzerám,úplne podla mojej predstavy.No a jasne potom sa ozvy a verím že budeš aj ty spokojná.
Minarovjech je primar v Ruzinove , operoval ma tam,super sestry ,super klinika