Plastický chirurg

Ahoj Ida, aj ja idem k Minaroviechovi na opku 19. A strasne sa bojim, aka je tam starostlivost po opke, myslim sesricky atd. davaju aj nieco od bolesti BOLI TO VELMI. podla teba, kedy by som mohla nastupit po op do prace, robim v kancelarii. Dakujem za odpoved.

ahoj Peti, kolko dní si po operacii ??? dakujem

Ahoj Paťka,v piatok budú 3 tyždne a držím ti palce ,aby ti to dobre dopadlo a aby si bola spokojná.A ku komu ideš?

ahoj súhlasím ja som bola u neho na opke 22.09. a som maximálne spokojná akurát dnes som mala ísť na kontrolu,ale niečo mi do toho došlo tak to musím preložiť. Držím palce? aké si si vybrala anatomické,prípadne veľkosť napíš.

Na konzultacii som bola v lete a Cerven tam nebol tak som si vybrala Kernerovú. Nakoniec ma operoval Pikula a som spokojna.

Ahoj suzy

tak ako do dopadlo u teba ja mam byt tiez nim operovana mozes mi dat vediet ci si spokojna prosim odpis mi s pozdravom kacena

Ahoj Peti, idem k Siskovi do Piešťan Moc sa tu o nom nepíše, ale to čo som videla mi stačilo k tomu aby som sa rozhodla pre neho…tak to snáď dopadne dobre…a strašne dakujem za palčeky,budem ich potrebovať

Peti prepac ze ta otravujem ale ake cinnosti si mohla robit o tyzden po opke,co by som mohla zvladat na sviatky stedry den a tak.mohla si na druhy den sa umyt,na vecko …stale este manzel
rypka ci si to nerozmyslim ze budem mesiac mimo.ale ja si to uz nerozmyslim .len ma uved ako to je.diky

Susie
co si chces dat u Jezovitovej robit? Ja s nou nemam dobre skusenosti

A nevies nahodou nieco o dr.Kernerovej - ci je dobra??? dik

caute baby ktoru operovala jezovitova ??? je profik??? mozem sa spolahnut ze mi urobi pekne prska ??? dakujem vopred za odpovede:-))

Ahojte dievčatá. Keď ste sa rozhodli pre operáciu, ako ste to tlmočili doma rodine? (manželovi, dospelým deťom). Neviem, ako na to. Už dopredu viem, že manžel s tým súhlasiť nebude (financie), ale modeláciu potrebujem veľmi, aby som prestala trpieť komplexami. Ďakujem moooooooc za odpovede. Obdivujem Vašu odvahu.

bibka80, aké sú tvoje negatívne skúsenosti s ňou? Aj ja uvažujem ísť k nej na konzultáciu…
ale neviem sa stále rozhodnúť, veľmi sa bojím…

Tak prve 3 dni su najhorsie,ale po tyždni to uz je v pohode,vies každa to možme inak zvládať,všetko som zvladala sama,iba z postele vstať mi museli pomocť.Ja si myslím že na štedrý deň už budeš fit,budeš vidieť,že každým dňom to bude lepšie a lepšie.

ahoj kočky. prosim pomožte mi. ktorého chirurga by ste mi najviac odporucali. toho Tršku alebo Fabryho. Ja by som potrebovala najprv zmenšenie a potom tvarovanie prsnikov. kolko približne stoji takato operacia. a akoskoro pred planovanou operaciu sa treba objednat u doktora. pls pomožte mi. vdaka

Peti este otazocka peniaze si brala na opku alebo staci ked sa pre mna pride?
Vidiet velmi zmenu uz na pohlad ze si to urcite vsimnu vsetci?vies ako je to na slovensku.diky

kika ja som zacala navstevovat uz pred rokom take stranky ze si to nemohli deti nevsimnut a potom som pokracovala debatu s maminou a svokrou.svokra to vysvetlila manzelovi a on akosi to prijal ale nie uplne este ma odhovara.ale je to uz ok.

ahoj Adka,
no ja som bola u Trsku,som max.spokojna.ale co som citala,tak vraj on najskor spravi modelaciu a az po nejakom case da implantaty.najlepsie je absolvovat konzultaciu a uvidis co ti povie.objednaj sa co najskor,mna objednal jeden a pol mesiaca od konzultacie a to ti musi prisposobit termin k menstruacii.cenu ti povie priamo na konzultacii,ja som bola len na implantaty,vyslo ma to 99500,-.je to vela,mam najdrahsie implose a isla som cez Interklinik.konzultacia cez nich je zdarma,takze mozno viac konzultacii a sama sa rozhodnes co je pre teba najvyhodnejsie.

kika,
u nas to bolo tiez spontanne.ked sme boli na dovolenke,byvalo tam dost bab s urobenymi prsiami.s manzelom sme ich hodnotili,taktiez si kupuje aj panske casopisy Esquire a Maxim,a tam je vela takych bab.este pred rokom by som ani len nesnivala,ze toto absolvujem.manzel davnejsie povedal,ze umeliny by sa nedotkol.a teraz???je nadsenejsi ako ja.takze chce to cas a citlivo mu to predhadzovat.,rodinu na to pripravovat nemusis,moj svokor ma 75,ci o tom vie,netusim.sama musis zvazit komu to v rodine povedat a casom sa to aj tak dozvedia.co sa tyka financii,ja som to riesit nemusela,mne to dal manzel ako darcek.ale je moznost vziat si to aj na splatky.kika,stoji to za to,zabojovat ak ti to znizuje sebavedomie.ja som mala celkom pekne prsia aj pred tym,ale teraz je to neporovnatelne a o sebavedomi ani nehovorim.baby co maju po,urcite citia to iste.

milá heja, ďakujem ti za odpoveď. Ja to mám o moc zložitejšie, moja mamina by ma nepochopila a hlavne všade by to rozprávala, ona nič u seba neudrží. Svokra mi zomrela, dcéra je vydatá v Chorvátsku, sme spolu tak 2-3x do roka a nemám odvahu sa jej zdôveriť s týmto problémom. A mojej polovičke? Neviem,neviem… Ale si zlatá, že si mi odpísala.