ivanka, aj to je jedna z možností, pripravovať ho na takú zmenu na dovolenke, lenže dovtedy asi nevydržím. Bola som aj u gynekologičky, tej som sa zdôverila, ale dosť ma vyplašila, keď si na to pomyslím, striasa ma… ďakujem ti, že si si našla čas a odpísala mi… bude sa mi s podporou od vás, ktoré to máte za sebou určite ľahšie rozhodovať… pekný dník
kika,no ja som zacala s tym,ze min.rok si dala urobit prska moja kamoska a ospievala som ich manzelovi,aka je spokojna a ake ich ma pekne.fakt som bola taka nadsena,ze som mu len tak povedala,ze hned by som si ich aj ja dala urobit.to som este ani len netusila,ze o par dni ich budem riesit ja.to s tou dovolenkou uz bolo az vtedy,ked som dala manzelovi chrobaka do hlavy.takze skus len tak nenapadne,ked niekde uvidis pekne prsia a manzel bude mat dobru naladicku,nadhodit,ze ake ma ta kocka krasne prsia, aj ty by si take brala a tak to nejak zahraj.ale hned urcite netlac.len zisti ako bude reagovat.mozno budes milo prekvapena ako ja.potom som si uz len dohodla konzultaciu /ktora ta stoji minimum/.a vazne,rodinou sa nestresuj,v nemocnici by si bola max.2 dni a to sa utajit.no co,prinajhorsom sa vyhovoris na nejaky iny zakrok.
Ivanka, gynekologička mi zistila minulý rok cystu na prsníku, ale že vraj to nič nie je, údajne to má dosť žien, tak som si myslela, že tú operáciu by som zvalila na tú cystičku a až po operácii by som sa priznala, pretože ako som tu čítala, každá potrebovala v prvých dňoch podporu, či už fyzickú alebo psychickú a keďže ja by som mala mať asi väčší zákrok (modelácia + implantáty), gyn. mi hovorila, že by som mala byť doma aj mesiac, čo mne absolútne nevyhovuje, ale čo jej rozprávali iné pacientky, pri modelácii sa narušuje veľa tkaniva a o to je to bolestivejšie po op. Tak neviem, bojím sa. Rada by som sa rozprávala aj s nejakou osôbkou, ktorá absolvovala aj model. aj implantáty. Si moc zlatá, ďakujem za podporu…
V deň operacie mi kazali doniesť peniaze,a nie to nieje hneď tak strašne vidieť ta podprda dosť sťahuje,takže vidieť to ale nie až tak veľmi,už sa teším na to keď ju už konečne nebudem mocť nosiť.
Ahoj Ivka a kolko si už po operácii?A prosim ťa kedy si prestala nosiť tu retro?
ahoj baby, kolko trva kym mi urobia predoperacne vysetrenie?? Napiste mi, dakujem moc.
jezovitova co vy na nu hovorite??? vidim ze sa pytala aj naty ale nevidim odpovede. diky papa
ahoj adka, ja som bola na konzultacii u trsku, ten mi chcel najprv robit modelaciu a potom asi o 6 mesiacov mi chcel vlozit implantaty. potom som bola u jezovitovej a ta mi povedala ze ona to robi naraz takze dufam ze som sa rozhodla spravne ked som si vybrala ju. spravila na mna dobry dojem a dufam ze tym ze mi to daju naraz nic nepokazim. nechce sa mi ist 2x na opku. takze takto som sa rozhodla ja.videla som obrazky bab co to mali naraz a vyzera to super aj sa pekne zacelili rany takze snad budem mat take stastie aj ja. pa a dobre sa rozhodni to uz necham na teba:-)))
ahoj kika, ja sa sice tiez este len chystam na opku budem mat modelaciu s implantatmi, takze este neviem ako dlho budu pretrvavat bolesti … ale doktor trska mi hovoril ze pri modelacii to vraj boli o 50% menej ako pri augmentacii. no on mi chcel najprv robit jedno a potom o 6 mes. vlozit implose teda ak by som chcela. co ja chcem no potom som isla jezovitovej a oni to robia uz 7 rokov naraz pri jednej opke a vraj s tym zeny problemy nemaju tak si vravim naco trpiet 2x. dam si to spravit naraz dufam ze to bude fajn. a ona mi povedala ze po 2 max. 3 tyzdnoch buem samostatna tak neviem dufam ze to tak bude lebo mam 2 deti. 3 a 6 rocne. ale ved rodina pomoze. tak sa drz a prajem ti vsetko naj.
Predoperačné vyšetrenie trvalo asi 20min. Za 2 hodiny boli výsledky. Bola som objednaná.
ahoj Lenka, presne toto potrebujem aj aj, pri jednej operácii aj model. aj implantáty. Ja sa chcem k Ježovitovej objednať, stále naberám odvahu. Koľko ťa bude stáť operácia? A si už aj objednaná? Ako dlho si čakala na konzultáciu? A ešte niečo. Ty si to ako tlmočila rodine? Tiež ti prajem všetko naj…
a bola by som ti veľmi vďačná, keby si mi napísala, kedy ťa to čaká. Pekný dník
ja som bola u jezovitovej a je naozaj šikovna.
ahoj adka. tak ja ti odporucam jezovitovú ona ti spravy aj zvacsenie aj upravu naraz a je ozaj odbornik
ahoj a nevedela by si mi poslat foto ako to vyzera ked to robie naraz? nie je to takto drahsie ked to robi naraz? vdaka
ahoj jana, tebe jezovita tiez robila operaciu naraz? ako to dopadlo,
lenka kedy k nej ides na operaciu?
Ahoj ja idem ku fabrymu teraz 11. na modelaciu cez dvorec a implos,
Ahoj.
Ahoj pisala si,ze velkost a tvar ti doporucila dr. Kernerova aky ti dala profil?
Ja som u nej bola vcera na konzultacii,ja mam 168cm, 47kg, pod prsiami 71 cez 77. Chcela som 300ml ale sestricka mi povedala, ze to by bolo pre mna vela, ze najprv by isli prsia az potom ja. Ked som sa pytala doktorky, ze co by islo k mojim mieram vobec mi neodpovedala, stale ze to zalezi co chcem ja. Pritom som jej stale opakovala, ze nechcem ani male aby som si potom nehovorila, ze mohli byt vacsie ale, ze nechcem ani velke proste take primerane ku mne.Ja predsa neviem aka by to mala byt velkost ked chcem primerane k postave-to by mala vediet ona. Tak sme sa dohodli na 280ml, to budu take 2,5. Profil mi chce dat vysoky. Ja som uz bola na konzultacii aj inde, tam mi doktor povedal 300ml ale nizky profi, lebo ze pri vysokom by som to mala ako dve gule. Tak teraz vobec neviem - jeden tak druhy inak a vyber si. Tak by som chcela vediet aky ti dala profil. dik moc za odpoved
My sme sa o profile vôbec nerozprávali. Dohodli sme sa na veľkosťi. Dr. mi napísala čo si mám objednať ja som to objednala a vyplatila. Silikony prišli už rovno do Novamedu.
ahoj jani aspom niekto sa ozval, a co ti robila?? len silikony alebo aj modelaciu?? a by som mala mat obe a prave ona mi povedala ze urobit to zaroven nie je problem tak som chcela spoznat teda aspom tu niekoho koho robila. takze si spokojna ak mozes napis mi nieco blizsie co ti robila a tak a ak ti robila prsia davala ti aj dreny?? vraj ich ona nedava. nevies mi povedat. diky papa:-))