Plastický chirurg

ahoj adka ja ti fotky este poslat neviem idem k nej 29.12. a fotky som videla priamo u nej jej prace. dolezite je aby sa ti pekne zahojili tie rezy a to vraj sa dari celkom fajn su jemne ako rezane so ziletkou. videla som aj vela fotiek na internete ked sa tie rany pekne zahoja a v lete si ich zlahka opalis skoro ich nie je vidiet. cenu mi vyratala na 95.000,- co je v podstate v niektorych pripadoch rovnake ako len za samotne vlozenie implosov. lebo naapriklad trska mi vyratal iba cenu modelacie na 59000. ale on mi chcel implantaty vkladat az o 6 mesiacov a potom by som platila zase okolo 90000, podla toho aku znacku si vyberiem. tak som sa radsej rozhodla pre spojenie oboch veci naraz co mi odporucila jezovitova. podla mna sa vela plati aj za anesteziu a samotnu operaciu. a ist 2 x na opku ked je tu moznost ist raz. u mna to nie je ani tak kvoli peniazom ako kvoli strachu so samotnej operacie. urcite mi bude stacit absolvovat to raz a raz mat bolesti. pa

baby, ktore operoval Fabry alebo Trska dajte vediet ake mate skusenosti.

baby PROSIM poradte mne sa to blizi dala som si aj injekciu na vyvolanie menstruacie a uz preslo 7dni a nic.pred chvilou som si este vyhladala info a docitala som sa ze pocas cyklu sa operacia odlozi,mna porazi.dalsie uz druhe odlozenie ma polozi.do 12.vela casu neostava.mala ste niektora opku cez cyklus.mne sa to potom nesplni nikdy. ta napravidelnost.a asi by bola hlupost to zatajit.

ahoj kika prave som pisala aj adke ale mozem zopakovat, objednala som sa v septembri na konzultaciu co je otazka par dni zavolala som a prisla som asi o 2 dni na to k mudr. porozpravali sme navrhla mi ake prsia… atd. vyratala mi cenu modelacia a implose 95tis. dokonca mi navrhla ze ma odoperuje koncom okt. no my letime s muzom 12.dec. do USA tak som sa bala ci sa mi to zahoji tak sme sa nokoniec dohodli ze 29. dec. vychadza mi to tak aj s menzesom tak dufam ze to bude vetko tak ako ma byt. a som rada ze sa to da spravit naraz, jedna opka, jedna bolest… zda sa mi to lepsie. a s rodinou, vie to len par kamosiek samozrejme muz to bolo nejake take vzajomne odkojila som dve deti a za poslednych 6 mes. som schudla 12kil, a prsia sa vyfukli. bola som vzdy zvyknuta na pekne plne trojecky a aj muz takze ma v tom podporuje a povedal mi ze ma bude rovnako lubit ci uz s terajsimi alebo novymi prskami, takze ma dost podrzal v rozhodnuti. a potom to vie este mamina a tu som na to pripravovala postupne ze asi skusim ist na konzultacku a potom uvidim a potom som jej ukazala nejake foto na internete a az ma jej reakcia prekvapila ze nebudem ani prva ani posledna tak nech skusim. a ostatnym to asi na nos vesat nebudem mozno si to vsimnu mozno nie!!! ale vies u mna boli vzdy zvyknuti na vacsie prsia tak ich to mozno ani nenapadne. uvidime:-))))) necham sa prekvapit

na tvojom mieste by som zvolila lepsieho Dr, podla mna jej chyba cit pre detaily

uz som dnes spomenula, podla mna nema cit pre detaily a urcite jej ide dost o peniaze, na prvy pohlad sa zda mila, no myslim ze to meno hovori za vsetko

no, vzhľadom na to, že na stole ležíš nahá, prikrytá len tým nemocničným plášťom, tak to asi neutajíš… A pochybuje, že ťa nejaký doktor odoperuje cez krámy. Skús počkať do rána a skoč si gynde, čo ti na to povie

ahoj bambina co to znamena cez dvorec modelacia?? nebude ti to robit tou starou znamou kotvou - rez??? a ake velke prsia mas a ake implose ti ide dat nech si to porovnam s mojimi. keby mi to vedel spravit len cez dvorec skusila by som jeho samozrejme najprv skocim na konzultaciu… ako dlho od konz. ta objednal na opku???

operovala ta??? diky za odpoved. trosku mi to spodrobni, lebo este mam cas to zmenit.:-))

Ahoj Katka, ja som to u neho nakoniec zrusila idem do Banskej Bystrice do Novamedu.
Ake ti k tvojim mieram odporucil?

susie uz si po??? ake mas pocity z doktorky a celkovej starostlivosti. opku si mala myslim vcera takze ak sa trosku prebolis daj vediet som k nej objednana na 29.12 papa a drzim palce vsetko dobre:-)))

ahoj naty, tak mne povodne mala robit aj modelaciu no no nebolo potrebne tak mi ich tu modelaciu nespravila.Dreny nedava. Neboj sa ona je naozaj sikovna, ved je to jej kazdodenna praca.Odporucam, ja som sa tiez bala.

Tak potom si kúp tabletky na oddialenie menštruácie, ber dvakrát denne do doby, pokiaľ budeš mať po opke. Ja to tiež budem tak riešiť.

Baby v Ružinove robia všetci pl. chirurgovia silikony? Alebo len niektorí?

cau Lenka,uz sa nam to blizi,kam ides na predoperacne vysetrenie a kedy_

Ahoj,cez dvorec znamena,ze bude modelovat cez neho a aj vkladat tade implos…jazvicky sa zahoja,tak nemusim mat iny typ ako je kotva,alebo single scare.Ja mam teraz take 2-3 po materskej,takze nic moc,chcem plne 5ky,ale pod sval sa mi asi 450 nezmesti,dohodla som sa s mudr.,ze mi tam napcha,co bude moct,ja mam rada totiz velke prsia,pred babom som mala svoje vlastne 5ky—takze az pri opke sa rozhodne,kolko ml mi da…mam 170,48kg,75C podprdu teraz.,na www.omlazeni.cz si pozri plasticku operaciu prs --je tam toho dost,co potrebujes vediet,tam najdes…

zuzu,
nerozumiem tvojej otazke a myslim ze nielen ja.,ake ine by si chcela,z umelej hmoty ci co? toto je otazka snad z vesmiru,alebo si fakt neznala???.ak ano,tak sa ospravedlnujem.

myslím, že to napísala dosť jasne. Pýtala sa, či všetci plastici dávajú silikony. Lebo poznám kliniku, kde to robí len primár a ostatní sa zatiaľ iba učia a asistujú

ano,aj ja som pochopila…V Ruzinove robia…dr trska,dr racz,dr hedera,dr.minarovjech,a prednosta…teraz ma nenapadne meno…a oni robia silikony…Ty ostatny lekari neviem,mozno ano…Poznam len tychto…
Snad som ti aspon trochu poradila…

baby asi je to hlupe,ale ja musim napisat ze som dostala rano menstr.nikdy som sa jej tak netesila ako dnes rano.takze hura 12.idem nato.drzte mi palce.diky a dufam ze budem spokojna ako vy co to mate za sebou