Plastický chirurg

Mal tu niekto prosim Vas operaciu Nosa u Dr. Brozmana? Alebo mate niekto na neho nejake referencie v oblasti operacie Nosa?

No vidíš tak super,držím palce=)

CHLOE
ja som bola 2 krát na nos. ak chceš bližšie info, napíš mi mail jennyk@centrum.sk

ahoj bambina takze to mame s prskami velmi podobne no ja som ich az take nemala ja som mala take 3-4 ale teraz to bohvie co nie je. mne navrhli 400ml. no sice som uz dohodnuta predbezne s jezovitovou ale neda mi fabryho neskusit volala som mu vcera tak pojdem tento tyzden za nim a uvidim co mi povie ci by sa to dalo spravit touto formou aj mne lebo ja ich mam inak sumerne nic im ine nie je len ze sa vyfukli. no ak by mi to vedel urobit len tou jazvou okolo dvorca potesila by som sa. myslis ze na tej fotke co maju oni na stranke su tie prsia robene touto metodou lebo ako pozeram tak pozeram tu zvislu jazvu tam tusim nevidim. tie vyzeraju pekne:-)))

siska ahoj, napisala som ti a nechapem kam to skocilo lebo to tu nikde nevidim. tak som rada ze si sa ozvala dlho si tu nebola. ja som prave vcera telefonovala s mojim gynek. urobi mi sono prsnikov a ostatne vysetrenia mi spravi obvodacka. je to rodina takze to snad bude rychlovka. ale mna este vuduci tyzden caka prijemnejsia vec letime s manzelom do newyorku na vianocne nakupy takze na prsksa sa zatial len tesim no este pred tym bude toto prijemnejsie. a ozaj gynekolog sice pracuje tu v ga ale je z blavy a povedal mi ze u jezovitovej kedysi pracovala jeho velmi dobra kamaratka a ta ju chvali do neba ze som si vybrala veeeelmi dobre a len a len mi ju odporuca. takze sa tesme papa :-))))

SUZY, ahoj, aj ja mam takzy problem s velkostou, doktor mi poradil 270, ze to su take akurat na moju postavu, ked chcem aby to vyzeralo prirodzene. ja ma 162 cm a 45 kg, tiez sa bojim ci to nebude male ale, ze 300 je uz dost na mna. Baby ak citate tento moj prispevok a viede mi poradit, tak budem len rada.

Prepačte zle som položila otázku. Ja som myslela lekárov ktorý robia tuto operáciu, lebo je ich tam dosť. Tak neviem, či to maju nejako podelené, že jeden sa špecializuje napr. na nosy, uši, druhý zase na niečo iné a tak. Aby som nevyzerala jak blbec ked dojdem napr za Palenčarom alebo Hajekom a povedia mi že oni nerobia tieto operácie.

ja som ťa pochopila už na prvý krát :)))

aj ja som ta pochopila na prvy krat…
urcite nebudes vyzerat ako blbec…kludne sa opytaj,ved nato su lekari tam…Oni ti uz lepsie vysvetlia co a ako…

Ahojte, zdravim vsetky odvazne zienky ktore su schopne podstupit take riziko pre svoju krasu a sebavedomie. Ja sa akosi stale sama neviem donutit, ale vyzera to tak ze konecen v januari idem aj ja pod noz. Az mi je zle, velmi sa bojim. Neviem sa stale rozhodnut ci odlozit opku az po druhom dietati alebo nie. Mam 19 mesacnu dceru. Dr. mi vravel, ze tehotenstvo a kojenie nema vplyv na silikony. Po mojom 10 mesacnom (mimochodom krasnom obdobi) kojenia som bez prs. Nemam problem ani s muzom, skor on je ten ktory to chce pre mna spravit, ani nie kvoli inym ale mne, pretoze nemam co “vlozit” do vystrihov.
Chcem sa len spytat dievcat ktore boli na opke u dr. Fabryho ako to vsetko zvladali pretoze v den operacie sa ide domov. Za cenne odpovede dakujem.

Ahojte dievčatá, tak už mám po tom (4.12.), pomaly sa začínam hýbať…prská sú zatiaľ nádherné, dúfam že aj zostanú, ked ma to velmi bolí, pozriem do zrkadla a bolest je menšia…Idem ležkať, cmuk

Gratulujem Patricia, tak ti prajem skore uzdravenie, ja idem 19. 12. A strasne sa bojim aku mas velkost? dakujem papa

Ahoj ja mam 162 alebo 163cm a 49kg a vybral mi doktor 300ml okruhle … nepovedal mi vobec ze to bude uz mnoho… tak som si povedala ze acoby nie nech to uz stoji zato :slight_smile: mna skor trapi aby to nebolo asimetricke lebo myslim ze nemam rovnako velke uplne presne obe :slight_smile:

Ahoj,ja idem vo stvrtok ku fabrymu,ano po opke idem domov a pak spat za dva dni aj s drenmi…ved napisem ako bolo

ahoj cicusa,tak gratulace…vydrz,to prejde…hlavne,ze si spokojna…ja som sa stratila uz v prispevkoch,aku si chcela vyslednu velkost a kolko ml ti nakoniec dal…dik

noo jezovitova cez dvorec nerobi modelaciu aj implos,ja som tiez chcela ist k nej,ale zvolila som fabryho,lebo on to robi ako sa mne paci,uz len ta velkost ma trapi,pre koho si sa teda rozhodla

Ahojte cicušky. Mám kozy, ako vozy. Proste megacecky. Nedokážem si zaviazať topánky cez tie koziská a nevidím na zem a stále šlapem do psích hovien. Inak som spokojná.
Cmuk.

ahoj, moja kamoška má podobné miery ako ty a má 280ml a má ich dosť malé

AHOJ BAMBI, mam 325 ml anatomické pod svalom , tak sme sa dohodli už pred operáciou, zatial je len samá spokojnosť, tak dúfam že to tak aj zostane, bolelo to príšerne ten prvý deň, teraz sa bolest zmenšuje a je stále znesitelnejšia…

SUZY,
dám ti jednu veľmi dobrú radu…Daj si anatomické implantáty, ja ich mám a sú absolútne prirodzené…majú tvar kvapôčky a preto nebudeš mať problém s tým, že ti pri vysokom profile budú prsia vyzerať ako nadutú gule…ale je to na tebe, ja mám anatomické a sú nádherne prirodzené, okrúhle by som si nikdy nedala, ale to som ja a je to na každej kočke aké si dá…