Ahojte…ake skusenosti mate s dr.Kacmarom z chirmedu v Ke?robil niekomu prsia? dakujem
bambina ahojcek, ja som mu zatial poslala mail kedy mozem prist na konzultaciu v telefone mi hovoril ze mi dnes odpise, lebo sa mal vratit z prahy a uvidim k jezovitovej som dohodnuta koniec decembra, ale keby mi fabry povedal ze mi to urobi len tym dvorcom tak asi by som riskla jeho je to predsa o niekolko jaziev menej a to by bola urcite velka vyhoda. pa ved dam vediet ked pridem od neho dakujem za radu papa:-))
susie ahoj uz si po?? ako sa citis a ako prebiehal den opky ak budes mat naladu napis mi idem k nej koncom decembra drzim ti palce a prajem rychle uzdravenie ahojcek:-))))
ja mam 300ml a 325 ml práve preto že mám lavý prsník menší…ak máš aj ty tento problém tak zvoľ dva rôzne implantáty a vyrovnaj si rozdiely medzi oboma prsami…ja som s tým velmi spokojná
no za palencarom by som ti neradila… mam skusenost s inym typom operacie a prsia v ruzinove najlepsie a robia trska a minarovjech, inde fabry a jezovitova
Ahojte dievcata.
Chcela by som ist na operaciu hornych viecok. Mam ich velmi ovisnute.Koho by ste mi odporucili, kde a neviete niekto cenu. Diky.
Ahoj Bambi,
mam 300 ml a 325 ml, lavý prsník som mala menší,tak sme sa dohodli na vyrovnaní.Veľkosť sme dohodli už v prvý deň ked sme sa prvý krát stretli na tzv. pohovore…Čítam tu že budeš mať drény, aj ja som ich mala a pochvalujem si ich…
Opuch jemný, všetka pliaga odtiekla von a vôbec mi až tak neprekážali, brala som ich ako ,veľmi dôležitú vecičku, ktorá snáď zabráni komplikáciám-hnisanie,zapúchanie, väčšia bolestivosť a napnutosť, atd…
Ahoj Lenka, ak ti to pomôže opíšem ti môj priebeh operačného dňa: Operovali ma okolo 9-tej ráno, to bola pohodička, na sále dobrá nálada, nič si nepamätám,len to že mi pichli niečo do žili a už neviem nič…
Zobudila som sa po asi tak 2 hodinky po operácii a potom som už iba spala a nosili mi lieky na utíšenie bolesti a často ma kontrolovali na izbe…Lenka ten prvý den je hrozne bolestivý,ale celý ho prespíš a je naozaj pravda, že každý další den je len lepší a lepší…držím palčeky
milá heja, aj ja ti moc držím palčeky, nech ti to dopadne k tvojej spokojnosti a po op. daj vedieť, ako sa cítiš…
Ahoj… no viesco mne sa zda ale len kusticek odchylka co mi moja rodina povedala ze mi z toho uz sibe ako sa mi to blizi (11.12)
a ze iba spekulujem uz …a tiez vraj by to on zistil pri merani a ked som bola na konzultacií… tak neviem…ci je to len pocit ale nie je to na 100% rovnake ale ten rozdiel je fakt minimalny neviem teraz co mam robit
ahoj maja. ja som uz bola na operácií viecok v Medical centre a stálo ma to okolo 22 000sk, bolo tam fajn aj výsledok je dobrý, pracujú tam plastický chirurgovia, ktorý maju 30 ročnú prax preto som sa objednala tam.Objednala som aj maminku na viečka má to ako vianočný darček a veľmi sa teší.
peti,kika i ostatne kočky diky za držanie palčekov a určite sa po opke ozvem.
Ivka, mne to bolo vidieť veru dosť, hned ako som sa pred lekarom vyzliekla tak mi okamžite povedal že by bolo dobré vyrovnať rozdiel. Ak to tebe tvôj lekár nepovedal, tak to nebude také zlé…
No nepovedal veru nic … no je pravda ze sa pozeram na seba dobrezenie pod mikroskopom uz
tak ale zas boze delia ma od toho 3 dni a mam obavy asi :)) pisala som si aj s doktorom dnes a povedal mi ze on si stoji za tym co vybral no tak sa nejdem preca hadat s odbornikom :))
Mate prosím niekto skúsenosti s Rastislavom Trškom?
Ide o operácu nosa.
ahoj patka dakujem za info, takze to mas za sebou a vsetko je ok to je dolezite. drzim ti palce aby sa vsetko vyvijalo podla tvojich predstav setri sa a uzi si krasne vianocne sviatky :-))
Ahoj, tak ti drzim palce. Mozem sa spytat na tvoj nazor, ci mam pockat radsej kym porodim druhe dietatko alebo ist do toho? Potom sa ozvi. Velmi pekne dakujem a prajem skore uzdravenie a tesenie sa … 
bambina ahojcek, tak si predstav dnes o 12.30 mi prisiel od fabryho mail ci nemozem prist na konzultaciu chcela som to stihnut tento tyzden tak som letela do blavy. bol veeelmi fajn, pozrel mi prsia ale mne by vraj musel zobrat vela koze keby mi to robil dvorcom a mohlo by sa mi to vraj zahojit skaredou vlnovkou okolo tak mi navrhol kotvu ale len to vymodelovat lebo vraj mojho materialu mam na velmi pekne trojecky. a vraj by mi tieto dve veci pri opke ani neurobil rez kotvou - modelaciu a vlozenie implantatu. a to iste mi pred mesiacom povedal aj trska, ze tie rezy sa musia najprv dobre vyhojit a potom nasledne ak by som chcela to zvacsit dat implose. tak som si povedala ze ked mi to navrhli a povedali uz dvaja asi je to pravda a nic nebudem silit, fabry mi urobi len modelaciu a potom uvidim. inak bol velky profesional vsetko mi do detailu vysvetlil vraj keby mi robil tieto dve veci naraz jazvy by sa urcite skaredo zahojili a mohli by sa roztiahnut. takze dam na chlapske slova. a ked mam dost svojho materialu nemusim nosit nic cudzie. dakujem ti aj tak za radu, som ti velmi vdacna lebo mi to velmi pomohlo pri rozhodnuti a fabry ma v tom utvrdil. pa a prajem vsetko dobre inak opku mam predbezne dohodnutu na prvy febr. tyzden. papa:-))))) a ty sa drz :-)))
Linda,
ja som u neho bola na opke,véééélmi odporucam.je velmi precizny uz pri konzultacii a velky proesional.
Ahoj Ivka. Nemusis sa bat aj ja mam jeden prsnik mensi ako druhy tiez len o trosku. Pytala som sa na to doktorky ci treba dat do toho mensieho inu velkost inplantatu a povedala mi, ze nie nakolko ten rozdiel nieje na prvi pohlad skoro ani vidiet. To by si musela mat ten rozdiel vacsi aby davali rozdielnu velkost inplantatov. Ivka a mohla by si napisat ake mas miery pod a cez prsia a aky profil ti ide davat ci nizky alebo vysoky. dik . Tak drzim ti palce, mna to caka teraz 18.dec.