Plastický chirurg

Ahoj. Tie okruhle budu naplnene na 85% Aj ked ich doktorka drzala v ruke tak mali tvar kvapky, aj ked nie az tak ako anatomice. Tak uvidim. pa

A kto ta bude operovat?

ahoj lenka, prečo nezajdeš ešte aj za jezovitovou ona by ti spravila aj upravu aj zvacsenie naraz, ten fabry neviem no mne napriklad odmietol dat pod sval vraj u mna je to nemozne a vobec to tak nie je.

No ved ani mne to nieje na prvy pohlad tak vidno a vlastne takme nie no ale ja to tusim ze to nieje jedno ako druhe uplne :slight_smile: Pod som mala 71 alebo 2 a cez 81 no a idem mat 300ml vysoky profil tak som zvedavá… NO porozpravam ked sa v piatok vratim ako som natom… Mas to hned pomne tak potom aj Ty daj vediet ako zvladas ja uz som zasobena tabletkami :slight_smile:

Ahoj este som ti chcela napisat ze ja ked som tam sla tak uplne zo zaciatku som chcela anatomicke ale po (pre mna dôlezitych dôkazoch) som sa rozhodla pre okruhle 1.) ze ked som bola na konzultacii celu dobu som mala ten implantat v ruke este som sa stym hrala :slight_smile: a ked mi potom doktor ukazoval (okruhli)a chytil ho do ruky tak sa spravila slza nebolo to ako buchta okruhle vobec nebolo to ako anatomicke take predlzene ale nebolo to ani ako melon pevne takze to vyzeralo normalne ale zalezi aj ci mas tvoje prsia skôr anatomicke alebo okruhle… Ja mam anatomicke takze ked si dam okruhle co mam aj vybrate tak ja budem mat normalka ziadne 2 melony pricapene na hrudi a 2.) dôvod boli fotky skus si aj pozret stranku breastimplants.com a tam je to sice po anglicky pri tych fotkach ale snad rozumies ze ROund je okruhly a Anatomic je anatomický :slight_smile: tak mne sa aj na fotke viac pacili okruhle lebo niesu tak az do dola…ale je to na kazdom vyber a tiez co mu poradi dokto a ako sa citi …neodsudzujem ziaden typ…hlavna je spokojnost

Ivana dakujem ti za odpoveď, takže ho odporúčaš aj na nosy.? Tebe čo operoval?

Linda,
mne robil prsia,co sa tyka nosov,to neviem.

ahoj, máme forum čiste o nosoch. daj mi mail, pošlem ti link

Jana moj mail: leasss@azet.sk.

ahoj jani vies co pisem si s dvoma kockami ktorym robil trska to na co sa chystam ja ja dokonca jednej to robil minarovjech a tiez sposobom najprv upravit a potom po vyhojeni ran si davali silikony ono ked mi to uz povedali dvaja lekari a odobrilo mi to zopar kociek ktore to urobili takto asi to naozaj nechcem silit a neozavl sa mi v tomto fore naozaj nikto kto by mi povedal ze sa mu super zahojili rany a vsetko je ok. vies keby som chcela len silikony nerozmyslam ale predsa toto je zakrok o nieco zlozitejsi. tak uz neviem. ja som u jezovitovej dokonca objednana takze ja ked sa rozhodnem idem koncom decembra ale prave kvoli tomu ze sa bojim roztiahnutia jaziev sa toho stale bojim nechcem aby som mala tie prsia potom nejake hrozne pojazvene vies???

ahojte baby…konečne som bola na konzultácii u dr.Trška, termín mám 11.2…chcela som skorej ale všetko bolo obsadené…bojím sa ale zároven sa velmi teškám!!!

ahoj lenka. a kedy k pojdes k fabrymu na opku? aj ja by som potrebovala modelaciu. ty si mu pisala e-mail, alebo si mu aj volala. vedela by si mi dat kontakt na neho (eail, telefon) vdaka.

ahojte dievčatá,ak ste niektorá boli na modelácii a máte nejaké fotečky, mohla by som veľmi pekne o ne poprosiť? Určite by mi to pomohlo pri rozhodovaní sa, či ísť na opku alebo nie. Moooooooc ďakujem. Moja mailovka: brumko04@azet.sk

Ja som bola u Fabryho a bolo dost drasticke ist hned 2 hod po op.domou.Je pravda ze kazdy to znasa inac,mna to velmi bolelo a dostala som len 400 ibalgin ,co nie nic moc.teraz viem ,ze by bolo urcite lepsie aspon 1 den ležat a dostavat utisujuce infuzie.Ta bolest 1-2 den je strasna,ked chces vstat ,bez pomoci to nepojde a kazdy pohyb boli,ako by ta presiel parny valec a este k tomu tie rany.je pravda ze na 3 den sa dá.Pät dni po op.som uz fungovala sama bez pomoci ,ale treba si to rozmysliet.S op. som spokojná a nelutujem ahoj Jitka

Ahoj baby, aka je to velkost impl. 270 ml? ja idem na op 19.12., mam 162 cm a 45 kg. Ak viete tak mi prosim poradte, lebo sa bojim ci to nebude male, ale ak mozte posli te mi foto, strasne by ste mi pomohli, dakujem. lea4001@azet.sk

ahojte dievcata, prosim vas o radu. Mam ist na opku s tym, ze o take 2-3 rocky by sme chceli dalsie dieta. Lekar vravi ze nie je problem, len chcem pocut aj vas nazor. dakujem

zatial som dohodnuta na druhy febr. tyzden, kvoli menzes, lebo januar uz mal v tom obdobi obsadeni. ale skus ho podla mna je naozaj lepsie vyskusat viacerych a mam pocit ze je taky isty profik ako trska vsetko berie velmi profi a do detailov cislo priamo na neho je 0903435728 uvidis spravi na teba dobry dojem. pa a potom sa ozvi ako si dopadla. inak termin si mozes skusit dohodnut aj cez mail mne sa ozval hned na druhy den fabry@posoniumclinic.sk papa

ahoj lea. Ja si idem davat 260, mam 168cm 46-47kg, obvod pod prsiami 71, cez 77. Pri 300 mi povedali, ze najprv by isli prsia az potom ja, a medzi 280 a 300 nieje taky rozdiel, tak som si dala 260- snad som si vybrala dobre. 260 budem mat plne 2, 280 by boli na mne nieco medzi 2-3. Snad som ti trochu pomohla ale podla mna ti tie 270 budu stacit kedze si ties chudunka. Zalezi co chces ty, ci primerane k postave alebo vacsie. Drzim ti palce, ja mam opku 18.12.v Novamede BB. pa

je to pravda ,ze s tym neije problem, jedine ak by ti daval implantaty pod zlazu, to by ti odkvecli :slight_smile:
ale ked mas pod svalom,tak sa nic nedeje…nemusis sa bat :slight_smile: drzim palce…

Ahoj Karla, dakujem za odpoved. Vies chcem vediet aj pohlad vas zien ktore maju ake take skusenosti a znalosti. Mne chce dat lekar implantaty pod sval. Na jednej strane mam velky strach (viac ako z porodu), no v zapati ma nieco tlaci stale dopredu, ist do toho. Ty mas robenu augmentaciu? Ak ano, u koho si bola? Dakujem