Plastický chirurg

babeny, môžte mi dať nejaký tip, ako našetriť toľko prachov? Som študentka a mesačne disponujem zhruba 11 tisíckami a potrebujem za 14 mesiacov našetriť, aby som si dala darček k 25ke :smiley:

no… tip ako nasetrit :smiley: taky neni… zarobit v reklame? urobit si kurz a robit 3D lashes? :smiley: fakt neviem… ked mas k dispozicii 11000, skus mozno uver bezucelovy… ja som setrila postupne… nekupila som si rifle…ale odlozila som si na prska… :slight_smile:

ano mam… bola som u jezovitovej… deti nemam …mam 21 rokov, ale pytala som sa jej na to,ze ked budem chciet mat tak o 3 roky deticky, ci to bude mozne bez toho aby som musela menit implantaty… a ona mi jednoznacne povedala ze ano… ze potom to bude vyzerat mozno este prirodzenejsie… lebo mojej mamine po porode prsia namiesto toho aby sa zmenslili a ovisly,tak jej narastli a ostali pekne… tak dufam,ze to mam po nej :slight_smile:

Ahoj, no ja v tom tiež nevidím problém,ale treba si zvážiť aj to koľko počas tehotenstva priberieš ako dlho budeš kojiť ono sa to všetko odrazí na prsiach prečítala som si aj na iných stránkach ohladom tohoto a asi 50% žien ktoré už silikony mali a následne otehotneli a kojili tak išli ešte raz na túto operáciu nakoľko sa im aj tvar zmenil, prsia moc ovisli tak ono to je individuálene. Ja len pre info :).
Neviem či som správne niekde čítala, že aj Dara Rolinc plánuje ísť opäť na túto operáciu tak neviem no…

Janka, to zaleží aj na tom za kolko si ich dáš urobiť. Podla toho potom musíš každý mesiac odložiť alikvôtnu sumičku,aby si za tých 14 mesiacov dopracovala k požadovanej sume penazí na prská.

Ahoj Suzy, dakujem za odpoved. ja idem do ruzinovskej nemocnici k minarovjechovi a straaaasne sa bojim, neviem ci to nezrusim, Ty sa nebojis tej bolesti. Sice dnes som absolvovala interne vysetrenie, ale neviem ci pojdem, mam strasny strach.

dík baby, tak mudem skrbliť a snáď to nejako ušetrím. Poprípade si vezmem vysokoškolskú pôžičku :smiley:

no tak ja som jeden den po … fuu…

Cau Lenka,tak ty sa mas!Nakupy pred op!Ale dopraj si potom aj tak budeme trpiet.Ja idem na predoperacne 18.decembra dufam ze potom uz nebudem chora do op.lebo neviem kam pred 29.pojdem este raz na predoperacne.Aj ja mam gynekologa v Galante a byva v BA mozno mame toho isteho—

Lea nemusis sa obavat ze budes mat prsia male, doporucujem ti nedvaj si vacsie.Budes posobit prirodzenejsie. k tvojej postave. Medzi nimi je nebadatelny rozdiel takze ktorukolvek velkost si das tak bude dobre.

Ahoj bolesti sa nebojim. Bojim sa len toho aby nevznikli ziadne komplikacie a ci som si zvolila hlavne dobru velkost. Dufam, ze budem spokojna. Tak drzim palce.pa

Ahojte,

Chcem sa spytat, kolko asi trva kym zmiznu modriny y opuch po korekcii nosa? Kedy je najlepsie ist na zakrok? V zime ci na jesen? Viete mi odporucit nejakeho dobreho lekara? Dakujem a prajem pekny den

Ahoj, modriny ti zmiznú do 10 dní a PN budeš asi 3 týždne, pretože ak si dáš robiť aj kosť tak budeš mať dlahu, ktorá je na nose asi 14 dní. A opuch ti zmizne do pol roka. Tieto operácie robia v každom ročnom období. A chirurga? No tak na toho musíš mať šťastie, lebo 10 nosov sa mu podarí a 11 nemusí. Tak ti prajem veľa šťastia.

katrina
ak si videla prsia barkolovej v bikinach ked schudla 10 kg,no hruza.ona ich mala uz pred opkou velmi vytahane a mam pocit,ze pred tym neabsolvovala korekciu.to je moj pocit.podla mna je to velmi dolezite,nie len dat si implantaty,pokial su velmi ovisnute.dara rolinc-tam sa mi zda,ako by ich mala pod zlazou,uz len kvoli tomu,ze na mna posobili vééélmi gulato a teraz co si pisem s kockami na inom fore a mame vlastnu galeriu,vidim,ze aj gulate,ktore su pod svalom su velmi prirodzene.

Ahoj Janka konecne niekto kto bol u dr.šišku pretoze som k nemu objednana a na nikoho som nemohla natrafit kto by u neho bol! Robil ti prsia? Ake ti daval implantaty? Nemusim sa nicoho obavat? Dakujem Ria

ahojte baby, tak ja uz pomaly zacinam mat poriadne lepaky, v utorok idem na to:) konecne, tesim sa moc, nakolko uz od jula presuvam stale termin… furt mi do toho nieco voslo a pod. ale teraz sa to uz blizi a najviac sa bojim toho, ze sa nezobudim:))
v nemocnici ostavam radsej 2 noci… bude mi to robit Trska, tak snad sa mu podaria ako vsetky :slight_smile: vo stvrtok budem uz doma, tak napisem isto zazitky:) vsetkym

vsetkym vam prajem vela sily a stastia:) nech sa podaria vsetkym a nech sme v lete kočky:)

ahoj Gabi, tak ti drzim palce ja idem na op v piatok a uz teraz sa strasne bojim ale strasne, neviem ci to nezrusim, nemozem prekonat ten strach

lea, a coho sa tak bojis?

caute holky, poculi ste uz o tom, ze miesto operacie a vkladania implantatov sa to da riesit vstreknutim kyseliny hyaluronovej do prs? Uvadzala to vo svojom clanku doktorka z mediskinu. Napisala mi, ze sa to robi v cechach ale nevie kde.