gabi, bojim sa ci sa vobec zobudim s tej narkozy a tej bolesti po op. Uz sa na tuto op chystala dlho a ked to prislo tak sa bojim a kto ta bude operovat, mna minarovjech a kolko ta bude stat op?
Ahojte baby. Neviete da sa este zmenit velkost inplantatu ak uz bol zaslany do nemocnice? Ja som sa cez vikend este premeriavala a obvod cez prsia som mala o 1cm mensi nez mi odmerala doktorka.Takze obvod ktory som si myslela, ze budem po opke mat bude o 1 cm mensi. Neviete, tym padom uz nebudem dosahovat ani tu velkost cize plne B ako som mala mat? Kedze medzi napr. 260 a 280, 280 - 300 je vzdy rozdiel len 4mm v obvode to by som si teraz musela dat namiesto 260 - 300 aby bol ten obvod ako som s nim pocitala? za odpoved dik A neviete ako to je s obvodom po opke ci sa dosiahne taky aky by mal pri konkretnej velkosti inplantatu alebo to zalezi na tom ako sa komu tie prsia ulozia?
drz sa,zvladnes to,neboj…za krasu to vytrpis a v lete budes este vacsia kocka
ahoj,aj ja som bola 11.u fabryho,ty kde?spokojna?
Ahoj
Ja som bola v Novamede u Dr.Cervena… No som spokjna myslim
len este som si ich poriadne nevidela 22 idem na stichy tak som uz zvedava…A Ty? ako si dopadla?
Gabi,
namaj obavy. Aj ja som bola u Trsku a mozem ti povedat ze som maximalne spokojna:)
lienka, pozri si aj ich stránku, daj si do google , medicentrum piešťany, a popozeraj si to tam, je tam všetko aj s cenníkom všetkých plastických úkonov.
tak baby aj ja to uz mam za sebou.dnes mi vybrali dreny z dufam ze bude lepsie a lepsie.priznam sa ze som bola az moc v pohode pred opkou az ma to desilo.srandicky ma presli po prebudeni nebudem klamat bolelo to viac ako som ocakavala a navyse mi bolo do vecera na zvracanie .to mi este po narkoze nebolo.a bola som4x.ale teraz je uz ok.a dufam ze buedem spokojna.akurat som si ich este dobre nevidela nechcem spekulovat pockam do vybratia stehov.ale ydaju sa mi dost velke ale ze oni poklesnu.nechala som to na trsku.dal mi 320ml.drzim palce vsetkym co to maju za sebou aj tym ktore to caka.PETI ako dopadla kontrola .ja idem vo stvrtok a odva tyzdne stehy.
No ahoj moje,vidíš tak si to zvladla,neboj zo dna na den to bude lepsie,a kontrola dopadla super,vsetko ja OK a ty sa pomalinky zotavuj=)
Heja, neboj bude to už iba lepšie a lepšie…najhorší bol pre mna fakt ten den ked ma operovali, vtedy som sa zobudila a lutovala tu chvilu ked som sa rozhodla pre zákrok, ale už na druhý den som názor menila a tešila sa…asi tak 2 dni som sa sama nezdvihla ani zo sedu ani z lahu, ale potom som to nejako zvládla a dnes som 11 den po opke a fungujem…mám ešte dovolenku ale to najnutnejšie so sebou urobiť dokážem, vo štvrtok idem na štichy a dúfam že mi lekár povie že sa môžem už konečne celá osprchovať, zatial sa umývam so sprchou len od pása dole a na vrch som si nakúpila mokré vreckovky…ale dá sa to zvládnuť, nesmrdím a to je podstatné…Prsia mám prekrásne, až sa to bojím písať, aby som to nezakríkla!!! Tá bolest sa oplatila!!!
Peta a Pata a kedy ste sa na ne pozreli<lebo ja sa bojim ci si mozem odopnut podprdu.
tak dokopy ma to cele aj s predoperacnymi vychadza do 85 tisic…
ved, ja mu verim, preto som si ho vybrala, ale sa bojim jak lea, ze sa nepreberiem, ale urcite by som teraz necuvla, ved sa mi tym splni zivotny sen:)
heji, jednoducho som si odopla pár háčikov na podprsenke a popozerala som sa, to nie je nič nebezpečné, neboj prsia ti neujdú…
Pozerám si ich každú chvílu, už si pripadám ako uchyláčka :))) Ale nehanbím sa za to, celý život som tam mala maličké 1-ky, tak teraz mám krásne 3-ky. Ja mám 300 ml anatomické a sú úžasné…ako z tých pánskych časopisov, neboj a popozeraj ich, ja s nimi dokonca aj debatím, ved ti hovorím, úplne mi šibe :))))))
No veru aj ja ich stale pozerám ja už budem 5 tyzdnov po opke takže už som aj zabudla na tu bolesť.takže možeš si aj ty rozopnuť podprdu a trosku si ich poobzerať=)
baby a aj vas bolel viac chrbat medzi lopatkami viac ako prsia?a jeden prsnik viac ako druhy?najviac sa tesim kedy sa budem moct otocit na brucho a sa vyspim.po tych drenoch to trochu postipkava a mam aj jeden odtlak asi z tej hadicky.ale je fakt lepsie a lepsie.tak dik mrknem si ich.dufam ze aj ja budem spokojna.diky
Gabi
toho som sa bala aj ja. Bola to moja prva narkoza v zivote. A ked mi ju pichli behom 5 sekund som bola off. A zobudila som sa az ked ma prevazali z pooperacnej izby. A nebolo mi ani zle. Len sa mi chcelo este potom spinkat. Neboj, oni vedia aky koktail ti maju namiesat:)
cau Heja, ja som tri dni po a mam tie iste problemy ako ty
heji, ten chrbát bolel aj mna a príšerne. Ale vraj je to kvôli tomu že sme teraz dosť zhrbené, aspoň ja teda som a spíme len na chrbte. Mám implantát pod svalom a sval
ma nepustí sa ešte vyrovnať a ani to vraj nesmiem siliť.A to s tým spaním na bruchu ti ešte dlllllho nehrozí, vraj aj na spanie na boku si ešte pár mesiacov počkáme, lebo prsia budú dosť dlho bolestivé na tlak a musím uznať, že lahnúť si na bok a zatlačiť do prsníka tak to bude naozaj silné kafe. Ešte k tým drenom, aj mna to poštipkávalo, asi tak 5 dní a potom to ustúpilo.Ale dreny majú výhodu v tom že všetka tá krv odtečie preč a prská nie sú skoro vôbec opuchnuté.Moja kamarátka dreny nemala a má také isté implantáty ako ja, aj velkosť a mesiac sa jej to vstrebávalo a prsia mala jak balony.Videla som ich a boli fakt dosť opuchnuté. A podla toho čo mi hovorila o jej pocitoch , tak boli aj dlho bolestivé.
Ahojte dievcata, je niektorá z vás iba po modelácii? (bez implosov), chcela by som íst niekde na konzultaciu, poradte mi prosim, a kolko stoji ta op? dakujeeeeeeeeeem