Plastický chirurg

ja som bezdetna a uz man po operacii :slight_smile:

Ahoj Zuzana. A co by si mi odporucila ty? Ja nemam ani sajnu kam by som mala ist a preto by som potrebovala radu od niekoho,kto si to uz preskakal.V Blave je toho viacej, tak porad!

Ahoj Ivetka,prsia sa môžu robiť aj keď nemáš ešte deti,môžeš potom kľudne kojiť,viem o tom dosť- vermi, som sestra na plastike,ak budeš mať záujem,poradím ti

Ahoj Pegy,ja som bola na Bajkalskej v Medical Centre,je tam zohratí kolektív a dobre som sa tam cítila

Ahoj Adka.prosim ta mozes mi poradit,mam velky mindrak,povodne som mala 5 prsia po tehotenstve a ked som zacala kojit som mala neuverit.7 prsia teraz mam uz iba kozu a 75-c.chcela som ist na modelaciu a nsledne vyplnit implant.ale doktor na konzul.mi povedal ze az po druhom ,ja druhe planujem az po 30,teraz mam 24.to mam cakat 6 mozno 10 rokov s takymi prsiami?zevraj mi to potom spadne a nezarucuje vysledok ale na internete som sa docitala ze ked sa robi modelacia tak ti mozu odobrat aj zlazy aby sa ti pocas tehotens.nezvacsovali co moze mat za nasledok ze budem mat problem s mliekom.ale to by mi nevadilo,deti dnes normalne vyrastaju aj na umelej vyzive a ja som maleho kojila len 3 mesiace a mam teraz ovisnutu kozu.ked by mi zobrali aj tu zlazu myslis ze je to velky problem ze za nejakych 10rokov by som mala druhe ked teraz pojdem na operaciu?uz som z toho zufala.dakujem sa odpoved.Vladka
mozes mi pisat aj na email:vladka19@yahoo.com

Ahoj Zuzana. Kolko si platila a kolko ml.ti dali? Je rozdiel v cene podla velkosti implantatu? Aky je tam lekar-ka? Daj nejake uzitocne info Dakujem.

Z mojej osobnej skusenosti viem, ze pani doktorka je velmi prijemna osoba, a vobec nie je drasticka.Absolvovala som u nej zakrok,a drastickou by som ju vobec, ale vobec nenazvala.

Tak daj nejake info nech mam prehlad a viem si lepsie vybrat

ahojte. nepoznate nejaku kliniku aj v ziline?
dikyyy

Ahojte,
zvazujem moznost zvacsenia prs. Som si ista na takych 90 percent, chcela by som byt ista na 100. Tak by som sa chcela opytat, ci sa u niektorej z vas vyskytli nejake kopmlikacie po operacii? Kolko casu trva, kym sa taka operacia vybavi? Ci poznate nejakeho plastickeho chirurga aj v BB - a ak ano, tak aky je? Dakujem :slight_smile:

Ahoj Vlaďka,ty si v podstate rozhodnutá tak začni konať,lekár ti to dobre vysvetlil,v prípade záujmu sa stebou skontaktujem mailom

Caf Pegy, tak mi napis email, co presne potrebujes vediet ;-)ruzena83@yahoo.com

ahoj andeja, mozme sa ta opytat?? ako sestricka urcite vies vela o plastike. suhlasis so zvecsovanim prs/?? naozaj to nieje skodlive?

Ahojte,poznate niekto alebo mate skusenosti s klinikou v Ba vola sa ,INTERKLIKIKA,
www.interklinik.sk?

Dobrý deň!Môjmu päťročnému synovi odtrhlo na mäsovom mlynčeku jeden článok prsta na pravej ruke. Poraďte mi prosím ,či sa dá tento článok nejakým spôsobom nahradiť. Ďakujem.

Ahojte.
Chcem ist na operaciu co najskor,nemam ziadne prsia po dietati.Predtym som mala tiez male,ale teraz ziadne.Chcem sa vas vsetkych opytat,ci nemate nejake skusenosti so zvacsenim prsnikov v lete.Dnes mi mama obvolala nejake kliniky,co ste tu odporucali,a tvrdila,ze jej vraveli,ze v lete sa to moc nerobi.Dalej prosim dievcata,ktore boli operovane v BB,ci by mi podrobnejsie nenapisali,ako to prebieha.Som z LM,tak tam by mi to vyhovovalo,len nemozem prekonat v sebe pocit,ze v BA su lepsi odbornici.A este by som chcela vediet,kadial vam vkladali implantaty,popripade ak mate dake fotky.Chcem to tiez na splatky,ale vezmem bezucelovy uver a budem splacat banke.

ahoj Liva,bola som na tom fore,ale fotky som tam nenasla.Ty si bola v Kosiciach?Ak mozes,posli mi prosim fotky a popis nieco o tom.dnes som tam volala a boli velmi mili,tak sa mi to aj vidi.Kolko si platila? a co stoji konzultacia,kolko sa caka atd. a ako tam operuju,ci pod pazuchou alebo ako.Diky moc.Mirka

Ahoj. Nasla som to co si pisala pred mesiacom.Dnes som prisla z konzultacie a maju mi dat 220 eurosilikon.Teraz nemam takmer ziadne prsia a tak by som chcela s tebou popisat o tebe, ako to dopadlo a ako to vyzera…Ak mas chut a cas napis mi.ICQ:257-572-808 alebo:skype: aliass83 Na tuto www nechodim. Kludne naspiste ktora mate skusenost, budem rada.

Mirka
Ano bola som v Ke v Chirmed…platila som 63.000 sk so vsetkym aj s predoperacnymi + podprda specialna…operoval ma dr. Kacmar…uplne prva konzultacia stoji 200 sk a dalsie ohladom operacie a vyberu implantatov su zdarma…myslim ze sa necaka az tak dlho podla toho ako maju naplanovane operacie…a aj musis byt po menstruacii…implantaty vkladaju pod sval a rezom pod prso…poslem ti na mail tu stranku s fotkami…

baby, ved v BB mate najlepsieho odbornika na Slovensku. Mudr. Dusan Cerven! Bola som u neho ja aj sestra! Je v Novamede. Som maximalne spokojna s velmi ludskym pristupom a este viac s vysledkom.