BABY JA SOM SPALA NA BOKU PO 4 TYZDNOCH… POMALICKY,ALE ISTE
BOLO TO TAKE SPANIE ZE 20 MIN NA BOKU A NASPAT NA CHRBAT A NA DRUHY BOK,ALE POTOM TO US ISLO RYCHLO…DRZIM VAM PALCE 
Pati, ty musis byt strasna pohodacka, chi :). Tak ti tisko zavidim ako ti “z tych novych prs sibe” (citujem ta). Pati kolko noci si spala v nemocnici? Taku neskutocnu silu a odhodlanie mi dodavas ked citam tie tvoje pocity :). Musim ist do toho. Dnes chcem zavolat tvojemu lekarovi a dohodnut sa co a ako. Potom sa ozvem.
Karla, no super správa…dúfam že sa to podarí aj mne, spať na chrbte je pre mna hrozné, nikdy som na nom nespávala…cmuk
Lienka, vo 4-tého ráno ma zoperovali a 5-teho okolo 9:00 ma drahý viezol domov, predtým mi ešte vybrali dreny a bolo to…cestou z Piešťan do Nitry som akurát sem tam mala problém s nerovnosťami na cestách, ked totiž auto prebehlo cez nejaký výmol alebo dieru, či retardér tak to veru zabolelo.
Ahoj Heja,
ty si bola tusim u Trsku,ze? Aj ja som bola. Pooperacny stav - skoro ziadne bolesti. Fakt som cakala nieco horsie. No a viac citim lavy prsnik - tak viac boli. O pravom ani neviem -len to ze je väcsi:)) No a bolia ma tie ranky po drenoch -teda ten bok prs ma boli - nie strasne ale citim to. Ja som 10 dni po opke.
baby tak sme na jednej lodi s tym spanim na chrbte.ale asi to stoji za vysledok.nuz pre krasu sa trpi.uz sa strasne tesim na brucho.a baby tie prelepy daju dole az po vybere stichov?a co robia na kontrole ,lebo v pondelok vybrali dreny a zajtra na kontrolu.ale to asi este neodlepi.diky
heja,mne vyberal doktor stychy po 2 tyzdnoch a to aj bola moja prva kontrola.teraz idem az po novom roku.uz teraz ides na kontrolu?viem ze baby chodili tak po tyzdni,ale bez vyberu stychov.ja mam 6 tyzdnov od opky a asi tak po mesiaci som bola schopna spat na boku.na brusko si este pockas,ja som tiez tak bola zvyknuta,ale ratam,ze sa odvazim spat na bruchu za pááár mesiacov.este teraz sa citim neisto na boku.
baby, na brusko pojdete automaticky… v noci ako budete spat, telo samo bude vediet ze moze…ani si to neuvedomite… to sa neda naplanovat ze dnes uz budem spat na bruchu
pride samo ani nebudete vediet kedy… ach ten samo
ten ma chudak tolko roboty… u mna je stale 
heja,presne tak.ja som nemala taky problem s prskami,ako s chrbtom.no hruza.nevedela som si najst polohu.najlepsie mi bolo,ked som vystreta sedela,alebo stala.tiez ma prave prsko bolelo viac,ale zas jazva ma viac palila na lavom.to vsetko prejde.ja uz idem kupovat pradielko,zajtra mam 6 tyzdnov od opky.uz sa neviem dockat.
karla,presne tak,az na toho “sama”,ak som to spravne pochopila.mne teraz moja polovicka od opky neda pokoj…!!!
no,presne povedane,asi tak tri tyzdne od opky,pokial ich nevidel uz take sadnutejsie.pred tym sa ich bal dotknut.
janka,
pozri si cenniky klinik na internete,je to tak do 50 000,-myslim.najlepsie urobis,ked sa objednas na konzultaciu a tam ti povedia aj sumu a sama sa rozhodnes.
Ahojte babeny. Zajtra mi drzte palce, poobede ma caka opka. Tak aj ja uz budem mat nove prsicka. Dnes sa mi snivalo, ze mi ich spravili male. Len dufam, ze budem spokojna. pa
Ahojte kočky, aj ja by som chcela s vami čo ste už po operácii trošku prebrať moje pocity…takže…dnes som 13-ty deň po…miestečka po drenoch pobolievajú sem tam ešte aj mna,raz bolia inokedy svrbia, čo je dobré znamenie a to isté cítim aj v miestach zašívania pod prsníkmi. Aj ja v prsníkoch niekedy cítim také bodnutia akoby ihlou, pripomína mi to bolestivosť prsníkov pred a počas menštruácie a čo sa týka zacviknutého svalu, tak mne sa zdá že pod lavou pazuchou ked si idem napr. prehrabnúť rukou vlasy, tak ma tam dosť ťahá…vraj je to normálne a sval sa postupne uvoľní a prestane bolieť.Pod pravou pazuchou tento problém nemám a aj pravá ruka je omnoho pohybu schopnejšia ako tá lavá. Niekedy mi napríklad akoby ,brnelo, v bradavkách, ale je to vždy len na taký krátky moment…A ďalšia vec, na ktorú si neviem zvyknúť je to zhrbenie, pretože prsný sval ma ešte nepustí sa riadne narovnať, takže kto ma vidí ani nezbadá že tam mám nové prská…:)))))
Ale inak je to OK, prská pomaličky mäknú, a s výsledkom som spokojná…Odpíšte prosím…cmuk
suzy držím palčeky, neboj budeš spokojná…ozvi sa potom, budeme čakať…CMUK
heji, ja som bola na prvej kontrole po týždni a zajtra, to budú presne 2 týždne od opky idem na štichy, ale od kamošky viem že po vybratí štichov sa mohla konečne osprchovať a jazvičky si musela sama prelepovať, aby boli , v bezpečí, :)))
Ivanka, prosím ťa pamätáš si kedy už neboli tvoje prská také bolestivé na silnejší dotyk ??? Nosíš už aj inú podprsenku ako tú pooperačnú???
Iva ja idem sice na kontrolu ale stichy mi tiez vyberu o 2tyzdne.
jani ahoj ja sa chystam takze co ti mozem poradit skus fabryho je podla mna velky profik, vysvettlil mi vsetko do detailov a u nich by ma to podla cenniku malo vyjst nieco do 45tis. ja som objednana na feb.09 objednat sa mozes aj cez internet napis priamo jemu on ti odpise hned fabry @posoniumclinic.sk tak skus no ja som mala naozaj veeelmi dobry pocit, alebo ma celkom oslovil aj trska no u tychto v posonium idem hned domov nemusim tam spat tak to mi vyhovuje. papa:-))
Ivanka, prosím ťa pamätáš si kedy už neboli tvoje prská také bolestivé na silnejší dotyk ??? Nosíš už aj inú podprsenku ako tú pooperačnú???