Plastický chirurg

Ahoj patricia, chcem ta este poprosit a Ty si uz takom stave, ze mozes ist aj do prace? a normalne uz robis doma vsetko? ako sa citis uz fit?

Ahoj suzy, tka Ti drzim palce a dja vediet ake to je, ja idem na op v piatok.papa

ahoj baby!
dnes som prisla z nemocnice po OP,ale nie prs…Mala som inu opku…v sobotu idem ku Trskovi na konzultacku-este mu chyba jedno meranie…a v januari by mi to mozno vyslo…chcem sa vas baby spytat-mali ste zavedenu v hrdle trubicu na dychanie-pocas narkozy?? dakujem

baby prisla som prave z kontroly a som prekvepena ze mam prist na stichy uz v pondelok/co je 10 dni po opke.trska povedal o 14dni.{bol iny lekar\ .vyberali aj vam niektorej tak skoro?

ano mala som aj ja… a bolelo ma potom strasne hrdlo asi 2 dni,…akoby som ho mala zalapene… :frowning:

mne po 7 dňoch

Ahoj Martina
ja som bola u Trsku a myslim si ze po tej bolesti v krku a gumovej pachuti som tu trubicu mala:))

Kocky, prosim o radu. idem na opku s prskami ale hned o tyzdem mam skusku…zvladnem to.bude pisonma. alebo mam uvazovat o odklade?Poradte ako ste sa citili po 7 dnoch?? dik

MARTINA
nie som doktor, ale podľa mňa pri každej operácii v celkovej anestézii sa zavádza do krku trubica, lebo sama vtedy nevieš dýchať

to samo som myslela ze to pride samo… akoze samo od seba :))) ale nevadi… ja to tak vzdy hovorim… to je super ale ze ti priatel neda pokoj… to si uzivaj…aj moj priatel je hotovy z prsiciek,aj ked sme spolu az od 4 mesiacov po operacii…

ahojte…baby ked mam 70pod prsiami,cez 95,96 to je aka velkost? cez jedno mam obvod27cm…vyzna sa niekto vo velkostiach a tabulkach? dik

ahoj ano mne vyberali na 11 den,neboj to je v pohode a co ako sa cítiš už je trošku lepšie?

ahoj Ptrícia,
ja som cítila prsia na silnejsi dotyk takmer mesiac.teraz mam 6 tzdnov za sebou a este ked vysoko zdvihnem ruky,alebo viac sa namaham ta pocitim v prsiac take pichnutie.teraz uz su fajn makke,ale celkova zataz sa odporuca az po 3 mesiacoch.ja som sportovu podprdu zacala nosit po mesiaci,je to individualne,niektire kocky ju nahodili aj po 3 tyzdoch.sama budes postupne citit,ako pisala karla co si mozes dovolit.

Janka,len som sa opytala…
ano,aj ja som mala pri kazdej opke,a je to neprijemne…bolest hrdla…jaj…
operaciu som mala v piatok,hrdlo ma bolelo len jeden den a aj bolesti len jeden den.Uvidime ako to bude pri prsiach…

peti ja teraz neviem co urobit.volala som ci nenechame stichy dlhsie,ale nevedel mi povedat ci tu bude 26.ze nech rano 26.zavolam,ale zas sa moze stat ze az po novom roku.ja teraz fakt neviem.ci predsa ist pondelok.ale trska dava po 14dnoch.To by znamenalo ze celkova sprcha by nehrozila a to by bola ,hygiena".peti a posobili ti prsia tak smiesne väcsie a dopredu.Budu take aj ked ma odlepia?dufam ze nebudem prva co nebudem az tak spokojna.take spicaky,ha-ha-ha.cierny humor.
diky vsetkym za skoru odpoved

myslím, že je to veľkosť D, ale to je len môj laický odhad :)))

MARTINA
to máš dobré, že len jeden deň. ja som mala niekoľko dní krk v keli a brala som septolete :))

Ahoj baby, takze zajtra idem na op ak ju rano nezrusim, strasne sa bojim, drzte mi palace.papa

Ahoj Leni, uz si bola u Dr. Fabryho na konzultacii? Tych 45 tis. to je celkova cena? D

ahoj baby, takze som to nezvladla a op zrusila, strasne som sa bala a doktor mi povedal, ze nech to radsej nejdem, ked sa tak boji, ale teraz to uz lutujem a pojdem mozno neskor alebo az o rok. prajem vsetkym odvaznym babam skore uzdravenie. papa