Plastický chirurg

heja,
keby si videla moje prsa po opke-dva oblepene spicate gerlachy od seba.no hruza.den pred vyberom stychov som odlepila naplaste a az vtedy som uvidela ten tvar.bol to véééélky rozdiel.teraz som 6 tyzdnov po a som max.spokojna.operoval ma trska,prska su krasne e dnes som bola kupovat pekne pradieko.

viki,
no urcite by som sa na skusku pripravovala skor,ale co sa tyka absolvovania,myslim,ze po tyzdni nebudes mat problem.

heja,
mne trska vyberal stycy po 14-tic dnoch.teraz pojdem na kontrolu po novom roku.

lienka ahoj, ano bola som u neho pred 2 tyzdnami, na opku sme predbezne dohodnuti na februar. ta cena je uz celkova ano neviem ci to bolo presne 45 alebo do 45 ale viac to urcite nebolo. takze skus na mna on posobil ako velky profik. papa

Ivana diky ze si ma potesila s tym tvarom po odlepeni.moc a to ukludnilo.este sa musim rozhodnut na tie stichy ci pockat alebo predsa ist v pondelok-10.den.

lea je to fakt skoda.vôbec nemusis mat strach .ja som bola uspavana viac krat a je to super pocit ked zaspis z toho obavy nemaj.ale ako pises ze nemas deti ani nijaku opku to bude tym.ja mam dve deti a nic som nezmeskala az teraz hoci som uz o tom uvazovala asi 10r.prisiel ten cas.prsia sa aj menia .ja som nikdy nemala velke ale po dvoch kojeniach sa vytahali. co sa tyka teba tak to malo tak byt.ak to tak citis tak cas pride.ale mozem ti povedat tak ako je krasny pocit pocut po porode to svoje babätko a zabudnes na bolesti,tak zabudnes aj na bolesti ked si uvidis po opke prsia.a az ta to ukludni mam kamosku ktoraj ostali po porodoch pekne prsia aj ostali väcsie a opku uz nepotrebuje.kto by sme napisali ze to po opke nebolelo klamali by sme.ale nauc sa bolest znasat lebo je o vela bolesti v zivote viac.aj psych.aj fyz.drzim ti palce a ber ze to tak ma byt.

heja, dakujem ti za podporu, dufam ze to niekedy zvladnem. Teraz som hrozne nestasna, ze som to zrusila, cely rok som cakala kedy uz bude 19.12. a ked bolo tak som sa s prepacenim posrala.

Ahojte tak ja som sa vcera vratila. Uz som si ich aj videla na prevaze druhy den rano, vyzerali pekne vobec nie umelo, ale zda sa mi, ze som si mohla dat aj 280. Bolest sa da, mna len jeduje jeden prsnik nakolko som ho mavala aj predtym citlivejsi a vyberali mi z neho aj cystu. Kontrolu mam 29.12. tak sa vam potom ozvem.Lea mrzi ma,ze si to zrusila, tak drzim palce do buducna.Baby dakujem za drzanie palcov.pa

ahojte kočky,
chcem sa opýtať kedy najskôr po op pŕs možno ísť do solária? samozrejme so zalepenými jazvičkami…ďakujem

Suzy, aj mna to mrzi, ale strach bol silnejsi a boli ta to moc? ako dlho si bola v narkoze, toho som sa bala strasne. ale musim to dokazat, budem pracovat na psychike. Prajem Ti skore uzdravenie.papa

Mate prosím niekto skusenosti s Mudr Hájekom?

jasnacka ze sa budem ucit skor,len som myslela ci po fyzickej stranke to bude ok.inak dakujem

Ahojte kočenky…tak som už jedna z Vás a čakam na OP 12.1 a ja sa bojim a stale sa neviem rozhodnúť či 280ml alebo len 250ml.Ktoré už máte nové prská (280ml)pošli te mi prosím prosím fotky nech mám zhruba prestavu, že to nebude moc veľke.moc ďakujem zuzka duduska@post.sk

email je duduska@post.sk

AHoj Leni, vdaka ze si sa ozvala. Ja som bola totiz u neho cca pred 2 mesiacmi a mne spravil komplet cenu 87tis. Asi mas iny typ, alebo neviem preco. Ja mam mat pod sval, tie slzickove, tusim 250ml (to si uz nepamatam). Nevies, odpisuje na maily? Mam ist vo februari ale rozmyslame nad druhym babatkom, tak sa s nim chcem poradit.

lienka ahoj, asi si mi zle rozumela ja idem len na modelaciu bez implosov. povodne som myslela ze si dam aj implose no mudr. mi povedal ze z mojho materialu mi vie urobit pekne trojky takze si myslim ze to mi bude uplne stacit vzdy som mala trojky takze budem snad spokojna a ak nie po nejakom case po vyhojeni ran si dam nejake implose vlozit ale to je este hudba buducnosti.takze ta cena je len bez implantatov aby si mi rozumela papa a drzim palceky no ak ti mozem poradit ja by som vydrzala po babatku. prsia sa ti urcite viac zmenia teda mne sa po druhom zmenili uplne to len moj pocit papa :-)))

zuzka a ku komu ides?

Dali by ste si dr. Trškovi spraviť nos ak by ste sa rozhodli?

PRE LEU:
ahoj zlatinko, no ja som bola schopná robiť také menšie úkony už na 3 deň, ale samozrejme som si musela dávať pozor na vyššie zodvidnutie . Mohla som sa v sprche umyť od pása dole, vrch som si opatrne poutierala niekolko krát denne mokrými vreckovkami, poháre a taniere som mala pripravené na kuchynskej linke, aby som ich nemusela dočahovať, neviem ale kýchnuť, radšej si ešte stále chytám nos a neviem si ani vysmrkať poriadne nos, Je ale velká pravda čo píše aj Ivanka, že pri pohybe budeš cítiť ešte dlho pobolievanie.
Niekedy ked to preženiem s pohybom, tak ma začnú pobolievať prská…Pohybom myslím umytie riadu,ak je ho vela…atd…Teraz už napríklad dám ruky omnoho vyššie ako tie prvé dni, ale ked to prepísknem s pohybom, tak bolíííííí…ale dá sa to zvládnuť.

ahoj.
daj mi mail, pošlem ti link na forum o rhinoplastikách