Patricia, dakujem pekne za info si strasne zlata, ak sa mi podari tak pojdem v marci na opku
ahoj idem trškovi…do SNOP ma bude operovat…ty si už bola?
PETI prosim a aky dôvod bol ze ti stichy vyberali tiez sôr?lebo mne to pripada len kôli vianociam a tak.ale sukrom.klinika by mala byt pre pacienta nehovoriac o peniazoch a dolezitosti zakroku.a ja som ochotna ist aj na stedry den pra svoje dobro.
ahoj leni, dakujem za radu. asi to tak urobim, keby som sa rozhodla inak, prip. sa nam nedarilo s baby tak idem na to. este sa ozvem. dobru
Ahoj Heji,neviem prečo mi ich vyberali skor,ale mne povedali že je to už bude zahojené,ja si myslím že je to v pohode,ved stichy sa normalne vyberaju na 11 den,takže toho sa vobec nemusíš obávať.Ozaj ja už v piatok môžem dať tuto podprdu konečne dole tak som šťastná,už odrátavam dni.A inak ako sa cítiš?
Zeny,
preco radsej nedate na charitu, nez si nechat prsa reparovat? Mohli by ste niekomu pomoct a mozno aj zivot zachranit. Z vasich silikonovych zazrakov nikto nic nema. Ved nebudte take egoisticke spiny.
Ahojte kočenky…tak som už jedna z Vás a čakam na OP 12.1 a ja sa bojim a stale sa neviem rozhodnúť či 280ml alebo len 250ml.Ktoré už máte nové prská (280ml)pošli te mi prosím prosím fotky nech mám zhruba prestavu, že to nebude moc veľke.moc ďakujem zuzka email- duduska@post.sk
Kup si radsej vaginizmus treatment kit.
chod doprdele tu nemas co robit uchylak
Peti uz je fajn .akurat este noci su zle,neviem preco ale vtedy ma to boli,hlavne chrbtica-medzi lopatkami.a budes mat potom kontrolu este aj u trsku?
mas problem?
toto nie je stranka,kde sa bavi o charite a vies pr…d.takze sa fakt odbavuj niekde inde.
,kámo"ze plytváš časom a energiou.Vies kolko si mohol avariť vianočnej kapustnice pre bezdomovcou z tvojho plat?
Ahojte, gratulujem všetkým babenkám k novým prsíčkam
ja som 3 mesiace po ani sa mi nechce veriť že už je to tak dlho
no,ale keďže idem na kontrolu až v januáry neviete treba masírovať prsia? implantáty mám pod svalom a doktora som sa na poslednej kontrole ani nepýtala zabudla som noo tak babenky čo ste boli skor ako ja nekázali vám masáže?
Operovali ma hodinku. Vsetko sa to strasne rychlo zbehlo, na posteli ta odvezu na operacku, daju ti ciapku na vlasy, lahnes si na op. stol, pichnu ti nejaky ten oblbovak do zily a ja som len stihla povedat uz zaspavam, zacali mi klipkat oci a uz som o sebe nevedela.Zobudila som sa po takych 2h, davali mi 2 infuzky od bolesti,1 inf. antibiotik, normalne sa sama v ten den najes, brala som si sama caj zo stolika akurat mi samozrejme pomahali stavat a lahinat si do postele. Vecer som si vypytala radsej tabletku na spanie a prespala som kludne celu noc. Ja som mala rez cez pazuchu, predtym som sa bala,ze ako to bude so zdvihanim ruk ale nieje to take htozne-poskriabem sa aj na hlave
Problem mam so stavanim a lahnutim do postele- to sama este nezvladam. Ale ako to hovoria aj ine co su po- absolvovala by som to znovu. pa
Dievčatá, zas je tu jeden s malým vtákom, čo je taký zakomplexovaný, že sa musí prísť odbaviť na toto forum :))))))))))))))))
Ahoj patricia,mozes mi prosim ta poradit,alebo opisat tvoje pocity hojenia prsnikov? mala si to rovnomerne? ja som 5 dni po zakroku a pravy prsnik sa mi zahojil po 5 dnni,ale lavy ma stale pobolieva,teda iba pri pohyboch,v klude nie…ked sa zohnem,citim vacsi tlak a aj priamy pich,tak uz sa neviem dockat kedy to uz konecne prejde? uz som bola 3x na kontrole,doktor sice radil,ze je vsetko ok,ale mam jemne obavy hlavne z dlzky hojenia.viete baby opisat a pripadne ma ukludnit? velmi pekne dakujem.
mala chyba pri pisani-pardon-SOM 15 DNI PO ZAKROKU-
KIKA:
ahoj Kika, mňa operovali 4.12. , takže som 18-ty den po operácii a prská ma stále pobolievajú, hlavne pri pohyboch ako napríklad ked sa chcem očesať, zapnúť vlasy do štipca, ked to preženiem s vešaním prádla na rozkladací sušiak a zabudnem na to že nesmiem tak silno vytriasať niektoré veci ktoré dú pokrčené,ked umývam riady a mám tam nejaké ťažšie hrnce a nadrapujem sa s nimi, tak ma prská pobolievajú…Napríklad túto sobotu som to prehnala u maminy s pomáhaním pri pečení vianočných koláčikov a v noci som mala pocit že mi je stráááášne malá podprsenka, tak napnuté som cítila prsia, vôbec som sa nevyspala do ružova…:(((((
Vraj to takto bude pobolievať až do takých 3-och mesiacov po operácii…
Takže hlavu hore a neboj, prská sú jednoducho ubolené, ved predsa prešli bolavým zákrokom, ked nám tam pod tú našu kožičku natlačili implantáty a tie napli predovšetkým kožu a potlačili ešte aj žlazu. A samozrejme aj samotný sval si užil svoje, ved sa teraz musí postupne natiahnuť a zvyknúť si na to že je tam cudzie teleso, ktoré ho vytláča…A to všetko spolu vytvára tie pichavé bolesti, ktoré musíme všetky vydržať…ale stojí to za to, nie ???
KAMARAT,
ty keby máš možnosť zväčšiť si vtáka nešiel by si? jasné, že hej. lebo všetci chlapi sú na svojho “malého kamaráta” zaťažení, ale na rozdiel od nás žien, nemajú žiadnu nádej, že sa im zväčší… a dobre vám tak!!
Áno kázal mi prísť tak za 3 mesiace,čiže v polke februára,no aj mna chrbtica príšerne bolela,ale už ma to prešlo,lebo už nespím stále iba na chrbte,a ty ideš na tie stehy kedy?