Plastický chirurg

ahoj,bola som unho v sobotu na konzult.,mam uz aj vsetky papiere,ale termin este nemam,ale prosila som ho na 12.1.Tiez v Snope.
Snad mi ten termin vyjde…

skus si pozriet stranku www.chirmed.sk,su tam nejake fotky bab…pred aj po. Aj ked zalezi aky mas zaklad…

Paticia,dakujem za pismenka :wink:
jansne ze to stoji za to. som nesutocne spokojna s vysledkom,mamina nemohla uverit,ze vyzeraju ako moje,len sme sa prestrasili,ze sa mi ten lavy prsnik hoji pomalsie a ten pravy je uplne v pokoji.ale,trochu som sa upokojila,ked som vas tu zacala citat,ze je to normalne.Inac,ako sa ti spravaju jazvycky? moje som ani nevidela po vytiahnuti stehov sa to cely tyzden spravlo ok,teraz ten lavy trochu napucal,asi je to odtlacene od tej silnej gumy na podpire.ale snad sa to uvolni,a nebude to ani vidie a budeme topless v lete,juj,sa tesim velmi.mam uz odkojene,a z 1.mi spravili take vzccsie Bcka,alebo C,mam 325,ani netusim,aku velkost podpiry si pojdem kupit,ale to uz je ten prijemny problem :)))))

KIKA:
ahoj, ja som mala meličké jednotky a ked ma lekár videl prvý krát nechcel mi veriť že mám dieťa a že som aj kojila…dal mi 325 ml anatomické pod sval, sú úžasné…
a jazvičky mi mamina prelepuje a tiež som si ich nevidela, ale vraj sú krásne a zostane mi tam iba taká tenučká čiaročka, mne sa veľmi dobre hoja jazvy, mám jednu aj na tváry a nikto si ju nevšimne…a čo sa týka tej hnusnej gumy na podprde, mna lekár upozornil, aby som si kontrolovala či je tá guma asi tak 1 cm pod prsom, aby netlačila zdola do prsníka a tým vlastne čiastočne aj do implantátu, vraj by tam mohli zostať odtlačky a trvalo by dlho, kým by zmizli z kože.

ahoj,akoze ti tie jazvy mamina prelepuje?mne vybrali stehy po 10 dnoch a nemam nic prelepene.ja si tu podpiru stahujem,ale ked spim,vies,to sa neda kontrolovat,a mam taky pocit,ze sa mi prave ta bolava lava,teda aj ta jazvicka trochu napucala od gumy,bolo to ok 15 dni,a nakukla som,skontrolovat,ci je vsetkook,ci nemam nejaku modrinku a tak,a zbadala som trochu odute okolo tej jazvy,nepaci sa mi,ale idem este pred novych rokom na kontrolu,tak si to necham pozriet…hm.skoda,ze este stale citim pri predkloneni ten pichlavy pocit,ten ma trochu trapi,ale vydrzim co treba. A nosis aj ten samolepiaci pas na podpire este? ja ano,ale niektore baby si to davaju prec po 2 tyz…

KIKA:
mne lekár doporučil prelepovať si jazvičky pre istotu, aby sa o ne nič netrelo a nedráždilo ich…ja s nimi nemam žiadny problém, a čo viem od kamošiek každá si ich nejaký čas prelepovala.Samolepiaci pás si nedávam.A to predklonenie: je to úplne v pohode že to cítiš, ved sa ti v tej chvíli predsa obsah implantátu zlieva do jedného bodu a to potlačí na okolie, tak to ešte citiš, ale po čase si telo zvykne…Ved si spomen ako bolelo ked si ležala a posadila si sa. Ja so to teda riadne citila, ale už je to pohoda:))))) CMUK

Ahojte, vsetkym prajem prijemne sviatky.
Babeny som tyzden po a jeden prsnik mam vacsi nez druhi.Myslite, ze sa to este napravi? kontrolu mam v pondelok, som zvedava co mi dr. povie. Len dufam, ze mi to tak nezostane:( A este jedna vec beriem antikoncepciu a aj tak som dostala menzes, neviem ci je to tym,ze som brala lieky proti bolesti a na spanie tak mi antikoncepcia prestala ucinkovat, nemate niektora skusenost. Teraz neviem ci mam antikon. dalej brat alebo ju vysadit. gynekologovi sa teraz cez sviatky nedovolam. dik a este raz pekne sviatky

Pati,a ty to pichnutie citis tiez v jednom prsicku viac?alebo mas to rovnomerne? hm…dakujem,za pismenka,si zlata…ja poznam iba jednu babu z mojho okolia co si dala spravit prsia ale iny zkrok,z vacsich na mensie,takze nemam si s kym porovnat to hojenie…hej,a mas pravdu,na to treba asi dost casu,aj 2 mes.a viac,len mne lekar vravelze po 2tyz.uz by som mala byt v pohodke,ale este nie som,tak vies,obavy…lebo lavy mam este stale naduty,ako kamen…ale vydrziiiim :wink:

SUZY
radšej si pozri príbalový leták, ale podľa mňa by si mala normálne dobrať blister, dať si 7 dňovú pauzu a začať nový. ako keby sa nič nestalo. užívanie by sa nemalo len tak prerušiť

ALL
ahojte,
aké máte skúsenosti s MUDr. Kováčom a MUDr. Červeňom? Operujú aj inde ako v BB? Ďakujem

babeny za kolko ste boli schopne stavat z postele bez pomoci? ja som tyzden po a sama to este stale nezvladam. Mali ste niektora na prsniku modrinu? Mne sa dnes jedna vytvorila pod prsom. Uz ma to prestava totalne bavit. ako som pisala nizsie jeden prsnok mam vacsi nez druhi a bojim sa ci sa to napravi. za odpoved dik

Ahoj Presne toto sa mi stalo… som 16 dni po a pred 5 dnami aj cez antikoncepciu som dostala men. Ja som brat prestala… pretoze to telo sa brani tym ze je zmätene z narkozy a do toho tie tabletky… aj kamaratka mi povdala ze mam na 7 dni si dat pokoj a potom na novo zacat… zle mi nieje tak myslim si ze som nic nepokazila…

ja mam presne termin 12.1 teda povedal ze mi to potvrdi…meriam 164 a 50kgteraz mam 81cez prsia pod 69 najprv mi vravel stale 280ml a teraz aj 250ml co som videla na jednej kocke co nemala ziadne prsia a mala pekny tvar ale trosku male…ale ja mam zase uzky hrudnik trosku 8)

SUZY,

ahoj, ja mám pod svalom a vstala som z postele v pohode na 3-tí deň. Je ale pravda, že som ležala na vyššom vankúši, aby som to dokázala…A tá modrinka, to ti neviem povedať, pretože ja som mala iba jednu pri otvore v ktorom bol dren, ale žiadna nová sa mi neskôr nevytvorila…to je čudné, radšej zavolaj lekárovi.A to že máš jeden väčší a druhý menší, tak to ti neviem poradiť už vôbec, pretože ak si predtým mala obidva rovnako velké, tak aj to je divné, ale možno máš jeden viac zapuchnutý ako druhý. Pre vlastný klud mu zavolaj a predebať to s ním. Držím palčeky

Ahojte je tu niekto kto ma skusenosti s dr. Hederom? Alebo ste o nom počuli? Ďakujem.

Ved v pondelek idem na stehy tak som strasne zvedava co mi povie, potom sa ozvem. dik pa

PRE KIKU:
ahoj, ja som dnes 24-tý deň po operácii a prská ma sem tam pobolievajú, sem tam ma v niektorom pichne, alebo zacítim takú zvláštnu bolesť na krátky moment, ale to je v poriadku…Je to hlavne tým že mám domácnosť a niekedy treba aj robiť, niečo upratať, aj na variť a umyť riady, takže potom to sem tam aj pobolieva, ale dám si Ibalgin 400 a hotovo…poznám niekolko kočiek a tie mali presne také isté pocity, prská cítili ešte véééééľmi dlho, dokonca vraj aj pri zmenách počasia, tak sa toho neboj…Ja sa snažím byť optimistka a teším sa z nových prsiek a toto sú už len také maličké boliestky oproti tomu dňu ked ma operovali a ja som sa prebrala na izbe celá ubolená…:(((

Zuzka medzi 250 ml a 280 ml nie je skoro žiadny viditelný rozdiel. Ja som to skúšala jednodýchou skúškou. Daj do sáčku 250 a do druhého 280 a sama uvidíš, že to nie je vlastne žiadny rozdiel…:)))))))

Ja som so svojim vtakom spokojny a ziadnymi komplexami netrpim.A keby som ho mal maleho, tak urcite to nebudem vypisovat po forach a bolo by mi trapne vobec vypisovat, ze za taku blbost by som mal vyhodit 100 tisice. Ved sa pozrite napriklad na jednu slovensku spevacku hviezdu zijucu v CR. Plastickych operacii plno a stale je rovnako hnusna. Dokonca este hnusnejsia skrata, ako pred tym. A take ste asi aj Vy a navyse mate z toho komplex. Lutujem vas.

Ďakujem pati…ty si si dala aku veľkosť? 280 to je tak optimum nie je to moc nie?