Plastický chirurg

ahojte baby, ja mam dnes 13.den po OP a uzila som si svoje… mala som strasnebolesti, nic mi nepomahalo, ale dnes uz vlastne posledne tri dni sa citim oproti tomu skvele… som dnes bola na stehy a vsetko je ok, prsia su peknucke i ked este ako kamene:) ale kazdym dnom to je lepsie… tak drzim palce, nech sa vam tiez hoji a dari… ak mate niektora otazky rada odpoviem, pripadneaj na sukromnom maily: gabinka43@gmail.com

opusti tuto stranku. Nikto tu nie je na teba a na tvoje slovne prejavy zvedavy…

Zuzka
ak ti mozem poradit z osobnej skusenosti tak si daj aj 300 ml. Ja som si to tiez skusala dat do podprdy - aj vodu a aj ryzu a aj skusobne implose som mala - vsetko o velkosti 360 ml. A to boli kozy ako vozy. No bohuzial dnes musim skonstatovat ze je to od tej velkosti daleko. Su pekne ale nie su take velke ako som si myslela ze budu…

sweetjane,
dr. Trsku vrele odporucam,ja som po opke dva mesiacer a som max. spokojna!!!

ahoj Lenka co je stebou?cosi nebola na op,bola si objednana naraz somnou na 29.12.si chora alebo si si to rozmyslela??napiš co je s tebou.

ahoj zuzi,ja som 175cm,a 48kg,pod 69 a cez prsia 83,mne navrhol od 280 do 320ml.
ja uz som kojila,tak mam trosku natiahnutu kozu-nemam zle prsia…uz nie su take pevne,mne ide hlavne o velkost,tvarovo ich mam pekne…

Yaya,

si tu ani jedna z vas nevie precitat o com je tato tema? Nie je o silikonovych kozach. Tak preco sem vobec pisete? Asi preto, ze v ceckoch mate viac inteligencie, ako v hlave.

kamarat
a ty si sa tu ako ocitol? Na co tu oxidujes ked ta tato tema o silikonoch vobec nezaujima? Mam taky pocit ze mas asi nejake psychicke problemy. Chod si ich riesit inam:)

PRE MIRIAM
Mirka som tiez toho nazoru ze to je malo tyzden dovolenky,lebo ja mam 17 dni po opke a posadila som sa sice uz na 8.den sama,dnes som sa prvy raz bez pomoci osprchovala aj zmyla hlavu a dokonca som uz spala aj trochu na boku,ale cez den urcite nemozes dvihat tazke alebo zdvihat vysoko ruky .takze dietatko si vyzaduje prudke pohyby a je to predsa vaha.urcite neriskuj.co sa tyka soferovania myslim ze by sa mi to dalo zvladnut ale este ked nemusim radsej nejdem,lebo ak by bolo treba prudky pohyb neviem-neviem.ale je to aj individualne.ale dieta si vyzaduje na ruky,neustale reakcie…mam dve deti takze viem o com hovorim.

kocky pisete aj o velkosti 300ml.je to sice bez predmetne lebo ja mam 320 a zdaju sa mi dost velke ale pytam sa preto lebo tesne pred opkou ked mi dal vybrat ze ci 280alebo320-skusala som si to,tak som povedala ze to necham na neho a zo srandy hovorim urobme kompromis a dajme 300 a on povedal ze take nie su.takze 300 existuju?mozno myslel za nema.dikymam 169cm 55kg

Ahojte baby.
som po op, mala som ju 3.12. u MUDr. Ježovitovej a môžem Vám povedať, sú krásne. Navrhovala mi 350ml nízky profil, no počas operácie mi dala 325ml vysoký profil, vraj sa mi tam 350ml nezmestilo. ale som spokojná, aj tá bolesť sa dala vydržať, len ten prvý deň je hrozný. ja bolesť celkom dobre znášam, takže sa skôr stále prichytím pri niečom, čo by som ešte teorticky nemala robiť, no snáď sa mi nič nestane,veď viete, domáce práce… pozabudla som sa a aj krsnú dcéru som zobrala na ruky, trocha to potom bolelo, ale dá sa to vydržať. ak by ste sa chceli poradiť, pokojne mi napíšte, rada vám odpoviem, ja by som Vás zase chcela poprosiť, či by ste mi vedeli poradiť, kedy sa už dá ísť do solárka.
ďakujem a prajem každe z Vás, aby mala prsia podľa svojich predstáv.
baby, ktoré sa chystáte na op, nebojte sa tá bolesť sa dá vydržať a potom sa už stačí tešiť na leto :slight_smile:

heja
no ako u ktoreho vyrobcu a typu implosu. Ja mam polytech anatom a ten je len - 320,360,405. Zase viem ze Eurosilicon ma aj 350,375 a tak. Zalezi teda od vrobcu a typu…

heja,ja by som si dala urcite 325…rozmyslala som nad 320.som po opke,a som rada,zesom sa tak rozhodla,lebo mala som plne jednotky,a teraz mam plne b-cka…po opke ich budes mat opuchnute,budu sa ti zdat velke,ale po cca 10 dnoch ti odpuchnua budu mensie…nechcela by mat mensie…tak skus zvazit.mne dali okruhle(co som stale chcela anatomicke)a somnad mieru sokojna,nic nevidiet,su naozaj ako prsia 18;ky…drz sa,vela zdaru,stoji to za to :wink:

ja mam polytech tiez a je to 285 a rozhodoval sa medzi tymito a 325 ml…

cau Susie,ja som bola u MUdr.Jezoviovej na opke 29.12 dala mi 350ML ale mne sa nezdaju velke sice som ich este nevidela bez obvazu a podprdy.Je to stiahnute moc stym obvazom?

ahoj baby,viete dobru sukromnu kliniku-myslim aj financne kde si môzem dat spravit predoperacne vysetr?
dik

ahoj siska. tak to ti závidím, mne sa to tam pod sval nezmestilo :frowning: len 325ml. aký ti dala profil? neboj tá podprsenka t ich stahuje, tak ked ich uvidíš 1x budú krásne. tvarovo sú naozaj pekné, hneď po týždni, keď mi dala dole obvaz som si ich doma pozrela, nateraz už trocha odpuchli, no ešte stále je to fajn a oproti tomu čo som mala sú nádherné. nie sú obrovské, podľa mňa také prirodzené, želala som si väčšie, no každý, komu som ich ukázala mi povedal že sú obrovské.tak teda verím im :slight_smile:

Dakujem Heja asi to fakt odlozim na inokedy.

ahoj, pokial myslis v BA, tak urcite ProVitae klinika, je to na Palisádach, maju aj svoju stranku. ja som si u nich robila predoperacne, vyslo to sice dost. krvna skupina za 600,-;sono 500,- a ostatok nejako do 1500,- z presne neviem, ale mas to max do 2 dni…

ahoj,dakujem…Ano,nasla som ich na nete,mne to vravela aj Jezovitova…Je to dost 2500-2600sk…okolo 90 euro.
Pôjdem asi tam.Nic ine mi neostava.
dik