Plastický chirurg

ahoj Heji, ja mám 300 ml anatomické značka ,eurosilicone,

ahoj heji, ja mám 300 ml anatomické značka ,eurosilicone, texturované

ta si vážne zakomplexovaný chudák, teba by som fakt chcela mať doma…Si v téme ,Plastický chirurg, tak tu nevypisuj také kraviny, že to tu nie je o prsiach…To mám najradšej takých mudrcov, čo skončili 5 ľudových a jednu tanečnú a mudrujú…Chcela by som vidieť či si taký silný aj pri tej svojej :)))))))))))))

Ahojte dievcata, prajem Vam vsetko najlepsie do noveho roku, tym ktore vas opky cakaju pevne rozhodnutie a tym z vas ktore su po, skore uzdravenie. Chcem sa spytat ci niektora z vas nema skusenosti s Dr. Fabrym. Uz mi jedna odpisala ale chcem vediet aj nazory inych dievcat. Dost sa tu pise o p. Dr. Jezovitej. Viete mi na nu poslat kontakt? Za odpoved dakujem.
Patka, teba som sa chcela spytat, kedy podla teba budem moct zodvihnut malu. Ako sa ti hoja rany?

Ahoj lienka, mňa operovala Dr. Ježovitová, môžem ti povedať, je veľmi sympatická a zlatá. prsia mám nádherné kontakt je 0905 244 577 a musíš si ju pýtať. no volaj až okolo 13,30hod lebo predobedom má operácie a preväzy.
čo sa týka zdvíhania, ja som svoju 2ročnú krsnú dcéru źdvihla tak po dvoch týždňoch a nič sa mi nestalo, čítam, že sa to nemôže, no podľa mňa každá z nás je iná. ja sa skôr pozabudnem, že robím veci, ktoré by som ešte nemala. mna operovala 3.12. a dá sa povedať, že som to zvládala veľmi fajn. len prvé dva dni sú ťažké, potom je to každým dňom lepšie.
ak by si mala ejaké otázky, pokojne sa na mňa obráť.

Ahoj Susie, velmi pekne dakujem za odpoved. Bola som uz na konzultacii u Dr. Fabryho, odstranoval mi aj znamienka, pracu si odvadza super. Len stale ma akosi odradza to ze v den opky ma pustia domov. Radsej by som si pretrpela tu prvu noc niekde pod dozorom. Ty si lezala alebo ta hned pustili domov? Ja mam 20 mesacnu dcerku, ale bude so mnou sestra a vikendy manzel. Uz sa rozhodujem asi pol roka, uz by som sa mala aj ozvat v januari dr. ale mam strach. Neviem to stale prekusnut. No predstava peknych plnych prs ma stale tlaci dopredu. Dr. Jezovita robi v Ba a co ta vysli nove prska? Mne doktor radil pod sval slzickovy tvar, ale mnozstvo si uz nepamatam, zaznacil si to on. Ty mas deticky?

Karla nie si tu nahodou?

ahoj lienka. detičky nemám, no za takých 10dní budeš podľa mňa v pohode, ja som už išla do roboty a kto o mojej operácii nevedel ani si nevšimol, že by som bola nemotorná. u Dr. Ježovitovej som musela jednu noc prespať, ona nepúšťa domov, až na druhý deň predobedom.a myslím si, že je to fajn, prvý deň by som nezvládla odísť domov. no na druhý deň som sa sama obliekala i keď to trocha bolelo a išlo to pomaly, no dá sa.sestričky boli veľmi ochotné, celý čas boli pri mne, keď som a zobudila vždy sa ma pýtali čo si prajem a to bolo veľmi fajn, sama by som sa nevedela napiť. na večer to už bolo lepšie, pomohli mi zo všetkým.zober si určite niečo na gombíky, ruky si nebudeš vedieť zdvihnúť.
mňa prsia vyšli 85tis ale už sa zvyšovali ceny, no na konzultácii ti to povie. ja mám okrúhly 325ml pod svalom, vraj keď sa dáva pod sval, je jedno či ti dá okrúhly alebo anatomicky, lebo sval si to vytvaruje a anatomické sú viacej diskomfortné pod svalom a sú drahšie.

PRE LIENKU:
ahoj, ja budem 4.1. mesiac po operácii a veru deti mojej sesternice by som si ešte zdvihnúť netrúfla, inak robím už všetko: upratujem, čiže už povysávam, vytrasiem aj prádlo ked ho idem vyvešať, už dokonca aj šoférujem, viem si umyť vlasy a vyfúkať si ich cez kefu a - to boli všetko veci ktoré mi robili obrovský problém, ale mohla som ich robiť až po 3-och týždnoch.Vieš, v podstate by si mohla robiť po 2-voch týždnoch skoro všetko, navariť, umyť riady a trošku si aj poupratovať (ale len jemne), takže by ti tá dovolenka manžela veľmi pomohla, ale zdvíhať malinkého by si nesmela.A to naozaj nepreháňam.Možno keby si sa zamyslela nad tým či sa nedá vyhnúť zdvíhaniu a prispôsobiť to nejako inak, napríklad: nebudeš ho dávať do postielky ale do manželskej postele a okolo neho naukladáš vankúše aby nespadol, tak by si sa mohla vyvarovať namáhaniu svalu, na postel ho určite dokážeš pomaličky vyložiť. Je to len taká moja úvaha, neviem či zrovna toto je ten problém nad krorým premýšlaš. Do športového kočíka ho dáš podla mna po tých 2 týždnoch tiež, len si budeš musieť nájsť spôsob ako nezaťažíť sval príliš.
Určite sa nedaj odradiť, ja som prskami nadšená a určite po nich túžiš aj ty tak to riskni.

ahojte,takze termin mam na 12.1.budem operovana u Trsku v Snope…Anatomy a velkost vyskusa pri opke,od 280 do 320ml…na maximum ale nepôjdem.
Predoperacne mam v Provitae…vyjde to viacej,pretoze som neni poistena na Slovensku…A este k tomu na sono musim ist niekde inde…
Ste este niektora na 12teho?

martinka, na tvojom mieste by som isla urcite do tych 320ml,neviem sice ake mas teraz, ale budes banovat ked si das iba 280ml, mna tiez operoval Trska v Snope dal mi 360ml a mala som necele jednotky a myslim si ze by som zniesla aj 440ml a nebolo by to prehnane, prsia sa usadia, po opke som mala cez prsia 92 cm a teraz 89cm

Pati, ani nevies ako som rada ze si sa ozvala. Je mi to trapne ze ta tak otravujem svojou nerozhodnostou a zvedavostou. Ja mam 27 rokov, mala ma 20 mesiacov. My uz chodime peso. Takze kocik neriesim. Manzel chodi na tyzdnovky, ale sestra sa mi slubila s varovanim. Len stale sa neviem rozhodnut, ci to mam risknut k Dr. Fabrymu, tam uz som aj po konzultacii, stacia predoperacne a termin opky a idem do toho. Len sme zacali riesit to druhe baby, ako som ti davnejsie pisala … ale idem do toho, pretoze som zufala s tymi mojimi mimi didi. On ma pusti po opke hned domov. Manzel mi je velkou oporou. Vidi aka som smutna, ked si chcem dat nieco s vystrihom a jednoducho mi to nejde lebo tam nic nie je. A ked pride cas na druhe babetko lekar mi povedal ze kojit mozem aj s implantatmi a idu pod sval, takze idem na to a basta. Stale som spekulovala a vyberala lekarov, len Ba je taka asi naj, lebo muz tam robi a svokor ma tam kedykolvek odvezie ked je treba.

martina
ahoj. Aj ja by som sla do väcsich. Citala som na omlazku ze treba k tomu co ti odporuca doktor priratat - pod sval + 20 percent a pod zlazu + 10. Takze kludne chod do 320ml. Sval ti ich pritlaci. Ja som bola tiez u Trsku a mala som aj skusobne implose o velkosti 360 ml. A to boli riadne kozy:)) Ale realita po odpuchu a pritlaceni svalom je ina. Som sice s jeho pracou nadmieru spokojna ale sla by som kludne aj do 450 ml:) Aj ja som bola operovana v SNOP - a personal a vsetko - parada:):slight_smile:

dik baby,mi sme sa dohodli,ze on teda vyskusa pri opke,co sa mi tam vojde a podla toho da velkost…ja som mu povedala,ze za kazdu cenu to nemusi byt…Uvidime…
som dost chuda,175cm,48kg,pod 69cm a cez 81cm.
A tiez planujem o 2 ci 3 roky dalsie babätko,tak nech mi zostane trochu koze navyse na mliecko…Pri prvom babätku sa mi zväšili prsia o 2 cisla…

odpisala som vyssie

Babenky, ktorá z vás sa zamyslela nad závažnosťou narkozy ? Či je to jedno?

ahoj,
ja som sa trochu bála, ale predoperačné som mala dobré, nefajčím a antikoncepciu som vysadila 4 mesiace pred opkou, tak som dúfala, že sa nič nestane a prežila som oba razy :))

ahoj matka…budeme lezat spolu tak to vyzera…ja mam termin 12.1 v SNOPE u trsku tiez a na velkost 280ml pri skusani boli ok.vacsie by boli na mne ako balony hehe…som teda zvedava…asi sa uvidime v pondelok…zuzana

ahoj Zuzka,ja som chuda,takze na mne by vyzerali väčšie tiez cudne.Ved sa uvidime v pondelok…Zostavas jednu noc nyvyse? ja ano,kvôli drenom…

ahoj dievčatá
idete niektorá na operáciu k dr. Trškovi 2.februára do Snopu?budem tam mať partnerku?