Plastický chirurg

este mam otazocku: kolko ta to vyslo? a predoperacne mas cez obvodaka ci cez sukromnu kliniku?
ja idem zajtra do Provitae,a sestricka mi vravela ze zakladna cena je okolo 2800sk + odbery co im poslu z labaku a este musim ist na sono a to je 600sk. No,to je dost.

ivja…?

ahoj,aj ja mam viacero operacii v narkoze…pokial je clovek zdravy,nemalo by mu nic hrozit…
horsie teda aspon podla mna je to prebudenie po narokoze s bolestou hrdla po intubacii-to je fakt neprijemne…

Čau externa:)))martinka, kedy ideš na predoperačné.super, sa ti to blíži , ja ešte musím čakať.Aj ja by som išla s tebou.

Ivanka,zajtra cestujem do Blavy,o 10tej mam termin na klinike Provitae…Ale az v stredu budu vysledky…A v stredu by som chcela ist aj ku anesteziologicke do Snopu,nech nemusim tolko behat…
a 12teho sa ide na to…ale este neviem o kolkej…:frowning:
Teba by som hned brala na opku - si uzasne zlata…veeeeeeeelmi sympaticka…

Ďakujem , ďakujem, martinka/ to sa dobre číta:))/.Mne dr. povedal, že mám byť o jeden deň viac a dreny budem mať tiež o deň dlhšie.Ty si tiež priplácaš jeden deň, však? Takže k anesteziologičke treba ísť s komplet vyšetreniami, dobre, ale kontakt na ňu ti dal doktor?Dohodla si sa s ňou telefonicky?

babenky ale ste sa tu nasli:)
S… :slight_smile:

ahoj lienka, ja som bola v poriadku az po 3 tyz.nemala som ziadne komplikacie,len sa mi to hojenie pomalicky tahalo,vobec som nemohla lavu ruku dvihnut,ani po 10 dni,tak tolko moja skusenost,ale vsetko po 3 tyz. odislo,citim sa super…vela stastia :wink:

ostavam len jednu noc byvam totiz na konci ulice kde nas bude operovať a mamu mam doktorku takze radsej vo svojej postely…akurat musim vyslapat peso na 4te 8)

AHOJKY PATIIII :)))
Prsia ma uz nepichaju,Boze,som taka rada,dnes sm si kupila novu sice iba sportovu podpiru a ked som rozbalila svoje TROJKY som skoro nechapala,ja a trojky. Prajem zatial krasne hojenie atesenia sa z nich…akurat a sice napada jedna vec…ak schudnem3,alebo 4 kg…(vela cvicim) ci sa mi zmensia…dufam,ze nie,aj ked,clovek nikdy nevie,lebo predsa len som tam mala trochu vlastneho tuku…hm…
NEMATE S TYM SKUSENOST NIEKTO ???

Ahojte. Baby, prosím Vás, nemáte niektorá 225ml okrúhle, pod svalom? Ak áno, prosím napíšte mi, ako ste s tým spokojné a či sú to aspoň dvjky. Ak by bolo možné, pošlite mi prosím fotku. Za 14 dní mám termín operácie a ešte stále neviem, ako to vlastne vyzerá. Ďakujem

kontakt na anesteziologicku je napisany v tych papieroch ktore mi Trska dal,a tebe bude pravdepodobne este posielat.Ja jej zajtra zavolam,ked budem presne vediet,kedy budem mat vsetky vysetrenia hotove a dohodnem si s nou termin.To je uz rychle,ona v podstate na zaklade vsetkych vysetreni napise aku anestezu-teda kolko tej anestezi…to je 5 min.robota…sudim podla predchadzajucich operacii…Ved aj ked sme sa stretli u Trsku som bola asi tyzden po opke…este unavena,opuchnuta…

Ahoj. Tak ja som bola minuly pondelok v tej BB na vybratie stehov. Pisem az teraz lebo doteraz som na to nemala naladu. Ako som pisala zdalo sa mi v tej podprde, ze mam jeden prsnik iny ako druhy. Tak som jej to tam povedala a ona, ze ved su velkostovo rovnake- potom som sa isla pozriet do zrkadla a bolo vidiet, ze jeden je vyssie od druheho- tak to potom uznala. Tak potom mi kazala nech si jeden dole pod prsom podlepujem a tlacim ho smerom hore a ten druhy mam zas tlacit dole a bradavku na nom hore- tu mam padnutu a akosi naboku. Dobra robota co? s jednym mam robit to s druhym to. Tak takto som si to nepredstavovala, a podla mna by to takto po operacii ani namalo byt. Pytala som sa jej ci sa to napravi a hovorila, ze malo by sa. Uz je tomu tyz. a su stale rovnake. Doma som sa potom predsa lepsie poobzerala aj mamina hovori, ze mam dve uplne ine prsia. Mam 22 mala som pevne male jednotky, pravi prsnik som mala o trosku mensi a vyssie a zaujimave, ze ten mam urobeny pekne a je o 1cm teraz nizsi od toho druheho (teraz to mam naopak). Takze podla mna sa ,pani doktorke, ta operacia nepodarila. Objednala som sa dnes na konzul. k Tvojmu dr. Siskovi. Tak som zvedava co mi povie.Vidim to na dalsiu operaciu. Tak asi tak. pa

Baby dopadla niektora tak ako ja (prispevok vyssie) alebo poznate nejaku babu co jej operacia dopadla zle? co vam na to povedal vas lekar? priznaju si vlasne chybu? Ako ste to riesili? za odpoved moc diky.

co hovoris na euroclinic a dr marshal?

SUZY

ja som síce nepodstúpila zväčšenie prs, ale tiež sa mi nepáčil výsledok mojej plastickej operácie, išla som reklamovať a v pohode mi to opravil…

Suzi neviem prečo, ale tí čo nás operujú si nikdy nepriznajú chybu. Pretože oni si svoju robotu spravia a potom ich už viac nezaujíma čo sa deje potom. Lebo oprava by už mala byť zadarmo a do toho sa im už nechce ísť. Takže aj keby si mala na jednom štvorku a na druhom dvojku tak ti povie, že je to dobre.
Ja mam síce takúto skúsenosť s iným druhom operácie, ale keď mi odmietol opravu tak som hneď vedela, že ide o peniaze a o to ako sa na neho budu pozerať po klinike, že sa k nemu chodi na opravy. Viacej mu záležalo na tom ako na mne a ako sa citim.
Išla som za iným chirurgom a ten mi tu chybu napravil aj keď som musela znova platiť. Takže tak.

dnes som bola na klinike Provitae na predoperacnych vysetreniach…Boli velmi mily…sestricka aj Dr.vyslo ma to na 3 160sk. To len odbery bez krvnej skupiny-na to mam vystaveny preukaz…a interne vysetrenie + EKG.Este musim ist na sono,ale najprv mi musia urobit termin…

PRE SUZY
suzy ja sa nechcem zastavat nejakej chyby lekara,ale ja mam 25.den po opke a prsia sa naozaj stale menia a je to az do 3 mesiacov.mne sa napriklad zdali strasne velke a tiez jeden trochu iny ale rovnake skutocne nemozu byt.na jednom som mala o nieco vytahanejsiu kozu/kojenie,schudnutie/ tak tiez trochu sa javia odlisne ale vidim to len ja.teraz sa mi uz zdaju ok.a moj nazor je aj ze na mensich prsnikoch asi odchylku vidiet viac.aj ja som sa velmi pozorovala kazdy mm ale uvidis je to este kratky cas lebo kapsula sa stale vytvara.uvidis bude dobre drzim palce.

Ahoj. Ja viem, ze prsia sa menia aj mne sa trochu zmensili-odpuchli a viem, ze sa musia este usadit ale ide o to, ze ja mam viditelne rozdielne prsia a vobec sa to po 18. dnoch nemeni. Jeden prsnik mam pekny- zo vsetkych stran mam rovnaky pomer, bradavku mam pekne v strede inplantatu ale ten druhi je vyssi o 1cm, podla mna je zle vlozeny inplantat, pretoze je vidiet, ze ho mam viac vo vrchnej casti a tym padom bradavka nieje v strede inplantatu ale akoby na spodnej casti inpan. A zober si, ze tento prsnik mam vyssie a bradavka je aj tak nizsia od druhej. Tiez som dufala v to, ze sa to po case upravi, lenze pochybujem ze sa mi posunie o 1cm dolu. pa