Ahoj… prosim ta a mozem vediet kto ta operoval?.. ja mam za sebou sice uz mesiac po ale aj tak ma zaujima…dakujem…drzim prst
Ahojte!
Nakoniec som bola za Trškom a dal mi termín na 26. januára v ŚNOP, ak mi samozrejme výjdu dobre predoperačné testy? Ak sa tam niektorá chystá na ten istý termín, ozvite sa mi prosím. Dohodli sme sa, že mi tam vyskúša dať maximum, čiže u mňa 280 ml anatomické, keď nevojdú, tak vyskúša 250ml. Samozrejme, že chcem tie väčšie. Stále ale ešte zvažujem, či to nezmeniť na guľaté.Aj keď to nie je až také prirodzené, v prípade, pootočenia, by to bolo určite lepšie riešenie A zdá sa mi, že aj dekolt vyzerá pri guľatých lepšie. Ćo vy na to? Prosím, poraďte mi.
Taktiež by som sa chcela opýtať, či už mala niektorá z Vás skúsenosti, že jej vyšli testy tak, že ju ( alebo prípadne, nejakú jej známu) na operáciu nepustili.
P.S. Zatiaľ to bola najlepšia konzultácia, na akej som bola.Pán doktor sa naozaj správa veľmi profesionálne a ľudsky. Tak dúfam, že ma nesklame.
Môžte sa mi ozvať aj na sweetjane3@gmail.com
Ďakujem.
NEMATE S TYM SKUSENOST NIEKTO ???
este ma napadlo, momentalne som mesiac po opke,( teraz mam vacsie Bcka,325) citim sa fajn.baby, ak schudnem 3 alebo 4kg, bude to viditelne aj na prsiach? schudnem aj z nich, budu mensie? boze, dufam,ze nie, dost cvicim a vaha sa mi stale meni…poradte ak mate skusenosti.dakujem
sweetjane,
super,ja som bola u Trsku na opke zaciatkom novembra.mam tiez anatomy,vyzeraju fakt velmi prirodzene.urcite si sa ho pytala na vsetko,takze nechaj to na neho,pokial by si nebol celkom isty,urcite by mal na sale aj ine implose.pri mne mal 3 velkosti.nakonec mam 395 ml-maximum a to som sa bala,ci nebudu moc velke.teraz som velmi spokojna.sama si videla,ako prebiehala u neho konzultacia,ja som mala zo zaciatku tiez dilemu,ci okruhle alebo anatomy,bola som vhodna na oba typy.nakoniec som dala na jeho nazor a nelutujem.drzim ti palceky.
ahojte baby.18marca idem na zvacsenie prs,chcem sa vas opytat,ci neviete ako je to s gelovymi nechtami,treba ich dat dole ,alebo nie?dakujem
carmen,
asi je to individualne.ked som bola na opke so zilami,nebol problem a mala som rovnake nechty ako pri prsiach.na konzultacii ma upozornila dievcina,kt.robila so mnou zmluvu,ze nesmiem mat nalakovane nechty.ukazala som jej svoje gelove-cire,len franc.manikura a nalep.jemne ozdobky,povvedala,ze to je OK a mozem ich mat.ked som lezala na stole,sestricka ma sprdla,ze druhy krat “odlakovat”.pritom vsetko pod nimi bolo vidiet.este som jej povedala,ze prave na to som sa pytala pri konzultacii a ukazala som aj svoje nechty.len pretocila ocami.inak bola taka mierne podrazdena.takze odporucam-este si to riadne prever.mozno sa zle vyspala,alebo mala toho uz dost,tak sa na mne mierne odbavila.
SUZY,
tak co, ako ti dopadla konzultacia?priznam sa,ze ked som citala aky mas problem,bola som dost poburena a tiez by ma nastvalo,ze cakam krasny vysledok a nakoniec by som bola nespokojna.pokial ti aj druhy lekar uzna,ze potrebujes opravu,urcite sa k nej vrat a ak nebude ochotna spravit opravu,dala by som si ju urobit u druheho lekara a od nej by som pozadovala nahradu skody.preto som velmi zvedava ako si dopadla.urcite to nenechaj len tak.drzim ti palce,aby sa to este dalo napravit sposobom ako ti radila!?!?
Dievcata vsetky tu pisete o prsiach tiez by som to potrebovala, ale nemam odvahu.Ja mam zajtra volat primarovi Mladekovi, do Nitry, lebo si chcem dat urobit korekciu hornych viecok.Ma s nim niektora aj tuto skusenost a ak sa mozem spytat na vysledok, lebo su tu rozne nazory a uz panikarim, ale nechcem to vzdat.Dakujem
ahoj,
ja som bola u Mládeka s nosom, ale nepoznám nikoho, kto by bol uňho s viečkami…
tie vyšetrenia mam cez mamu je môj lekár totižto tak ma to nestálo prakticky skoro nic…v tom aspon jedna vyhoda…už sa nám to bliži…aj jajjj
PRE SUZY:
ahoj, ja som bola operovaná pred mesiacom u MUDr. Sisku (bez mäkčeňov) v Medicentre v Piešťanoch, a tiež som mala jeden prsník menší o dosť od druhého, bolo to vidieť hned na prvý pohlad a mne navrhol vyrovnanie veľkosti, takže v pravom mam 300 ml. a v lavom mám 325 ml.(pod sval) A hned po operácii som mala prsia krásne, základ vyrovnania veľkosti je v tom aby boli bradavky v tej istej vodorovnej priamke. Kedže som mala jeden prsník menší, tak na nom bola od bradavky smerom dole až k prsnej ryhe (spodok prsníka) koža kratšia až o 1,5 cm. To je samozrejme absolutne prirodzené, takže mi to urobil tak aby sa vyrovnali bradavky, a všetko je OK. Ja som absolutne spokojná. Nezávidím ti tvoju situáciu, ak sa to nenapraví, budeš musieť zrejme uvažovať o dalšej operácii, a to ti nezávidím.
ak chudneš cielene, a nie preto že si nabrala nejaké to kilo naviac po operácii, tak samozrejme pôjdeš dole aj z prs, to je predsa logické…ved prvé idú dole vždy prsia
ahoj Ria, moja kamoška u neho bola, ale spokojná nie je, bola s ním dohodnutá na velkosti a počas operácie jej dal inú velkosť a tvar, vraj tie sa jej hodia viac, ale každý kto do toho troška vidí, vie že pokial si implantáty nekupuješ sama ale predáva ti ich on, tak ti dá také aké má práve na sklade, a potom ti tlačí do hlavičky, že tie sa ti hodia absolutne najviac. A zaplatila omnoho viac než ja v Medicentre v Piešťanoch.
Ahoj, mne museli implantáty vybrať, jeden po 6 týždňoch a druhý po 2 mesiacoch. Jazvy sa mi nehojili, zaživa mi dávali nové a nové štichy. V mieste, kde sa jazva rozpadla, vytekala žltá tekutina. Vyše mesiaca som brala antibiotiká, akonáhle mi došli, môj stav sa ešte zhoršil. Dlho sme s lekárom pátrali po príčine. Známa internistka vyslovila, že došlo k infekcii počas operácie.
Vo februári ma čaká táto operácia znova, dám Vám potom všetkým vedieť, ako to dopadlo. Dám lekárovi a zariadeniu ešte druhú šancu pred tým, ako tu napíšem jeho meno a miesto operácie. Žiaľ, peniaze mi nevráti, avšak za túto operáciu už platiť nebudem. Moje bolesti a utrpenie mne však nezaplatí nik.
patricia,
ja som mala na pravom prsku tiez o 1,5 cm koze menej,u mna bol problem,ze prsne ryhy som mala pekne sumerne,v jednej rovine, bradavky taktiez.tiez bol u mna pravy prsnik o nieco mensi-aj ked nie velmi,ale tym,ze som mala tie ryhy a bradavky pekne sumerne,nemal mi z coho vytiahnut viac koze na pravom prsku /napr.zo spodu pod ryhou/,tam by uz nastala asymetria.takze mam v oboch rovnake mnozstvo silikonu-395 ml.ked sa lepsie pozriem,no chcelo to do praveho dat mozno o 5 ml viac silikonu,ale ked som pozerala u vyrobcu tabulky,po 395 ml uz boli az 410 ml,co by mi do toho praveho uz nenatlacil.s tymto trosku bojoval uz pri konzultacii,ze ako to spravi,ci na pravej strane bude dost koze na prekrytie,takze musel sa prisposobit pri opke tomu mensiemu prsku kvoli tej chybajucej elasticite.nastastie ked sa vyzleciem,vidiet to minimalne,musim sa na to max.zamerat.
pre Zuzku: kedy mas termin u Dr.Valachovej? ja som sa k nej nevedela dovolat.
neviem este na kolku hodinu tam mam prist…
Ahojte kocky. ja by som mala jendu taku cudnu otazocku na Vas. Taka plasticka operacia je dost draha. Vy ste na to kolko rokov setrili alebo ste si zobrali pozicku? Kde sa da taka dobra pozicka vybavit. Moc by ste mi pomohli. vdaka
Dievcata, co ste boli v Medicentre v Piestanoch, aki su tam lekari nikde nemozem o ich praci nic najst.Vazne neviem, ci ist tomu Mladekovi do Nitry.Ja chcem len viecka, ale aj tie sa daju pokazit.Uvazovala som nad tymi Piestanami, ale nikde ziadne skusenosti a odporucania na niektoreho konkretneho lekara.Poradte ak bol niekto na korekciu viecok ci uz v Piestanoch, alebo v tej Nitre.Dakujem vsetkym za kazde info.
Ahoj yvonne. Tak ti prajem nech ti to v tom februari vsetko dobre dopadne.
Ahoj. Buduci stvrtok idem k inemu dr. spytat sa na jeho nazor. Tak potom napisem kto ma operoval aby som nahodou dr. nekrivdila. Aj ked podla mna je ocividne vidiet,ze to pokafrali. zatial pa