Plastický chirurg

Nebola si ty operovana v BB, dr. Cervenom? Lebo sa mi zdalo, ze som si uz pisala s nejakou Ivkou v starsich prispevkoch str.4, tak ze ci si to neni ty.(tam aj pisem kto ma b operoval). Pisala si tam, ze mas maly rozdiel medzi prsiami a ako po opke si spokojna? tak daj vediet ci si to ty. dik

Ivanka na tu konzultaciu k inemu dr. som objednana az na buduci stvrtok. Potom urcite napisem co mi na to povie. zatial ahoj

…uz som sa dovolala…idem zajtra aj na sono aj ku anesteziologicke…
este stale neviem cas opky…blbe co???

ahoj,no mala by si ich dat dole…Na sale sa vyzaduje maximalna hygiena,mozno osetrujuci dr.na to pozabudne,ale vyzaduju to.Aj v papieroch je to spomenute,ktore dostanes ako podklady na OP.

ahojte baby,
bože to je hrozné čo tu čítam, držte sa, uvidíte všetko dobre dopadne, myslite pozitívne. držím vám palce a určite napíšte ako sa máte.

Ahoj Ivanka,
fajn že si spokojná :))). Ja sa niekedy až desím, ked tu čítam niektoré príspevky, je hrozné ak to lekár takto domrví a potom zrazu nie je toho, kto je za to zodpovedný.Je mi lúto SUZY, že jej to takto dopadlo. Ja som našťastie ,zatial, absolútne spokojná a nadšená z mojich prsiek. Nikdy som neverila, že budem raz takto spokojná sama so sebou. Užívam si to ako malé decko, prská sú krásne prirodzené.Teším sa že si spokojná aj ty…cmuk

čau martinka
stále na teba myslím,čítam, čo si už všetko absolvovala.Neboj, hlavne, že máš istý termín. Čas bude stačiť , keď ti dá dr. vedieť aj deň pred operáciou.Veď buď pôjdeš ráno, al. poobede, nie?Budem držať palce, veľmi, neboj. Keď ja , bažantica, pôjdem, ty už budeš “stará mazáčka”

ahoj Sweetjane
no myslim ze mojej kamosky sestra ide tak ako ty. Este to zistim a napisem ti na mail:)
A inac aj ja mam anatomicke a su v pohode. Pytala som sa na to Trsku - na to pootocenie. A este sa mu to nestalo - nestretol sa s takym pripadom ze by sa ten implos pootocil…
Trska je super,ze? Ja sa k nemu chystam aj na lipo:)

…ale aj na lipo? segra sa už tej sweetjane ozvala a je tiež rada, že našla spolutrpitelku:o)

ahojky,dakujem…No,ved aby som to uz mala za sebou…Najviac mi bude luto mojej malej-je zvyknuta sa tulit a maznat pri mne…

no logiccke to je,len do akeho rozsahu,kedze tam je malo povodneho tuku…musim to nejak kontrolovat…hm

Ahojte baby!
Strašne sa bojím. Idem na operáciu 26.1.2009 k Trškovi. Pripravovala som sa na súťaž v bodyfittness a teraz mám veľmi veľký prsný sval. Pán doktor dokonca povedal, že pacientku s takým veľkým prsným svalom ešte nemal. Preto bude moja operácia o to riskantnejšia, hlavne , čo sa týka toho, že ten sval môže v prvé dni ten implantát vytlačiť.
Ak ste alebo poznáte nejaký podobný prípad ako ja,prípadne ak viete o takom prípade, žeby sa také niečo už stalo, prosím Vás pekne, ozvite sa mi na môj mail sweetjane3@gmail.com

Ďakujem.

Ahoj Pepa:))))))))))
Samozrejme draha, aj na lipo. Idem tam koncom aprila - zaciatkom maja - este uvidim:)))
Tak som rada ze budu v kontakte - skoda ze my sme nemali taku moznost uz aj pred opkou…

Babenky som skoro rok po operaciu u doktora cervena.24,1 2007 som bola na operacii a teraz idem na kontrolu ale chcem sa opytat po roku mam na dotyk prsnik zvlneni co sa mi nepaci…vravel ze to sa upravi ale nepreslo to a je to vlnite.Je mozne to reklamovat??Pripadne neviete niekto mail na tu firmi kde si objednavate pred operaciu silikony???ja mam Eurosilikony-mammary implantaty Viem ze som volala niekam do Blavy ale uz nemam to tel cislo.A chcem si zistit ci sa da stym nieco robit kym pojdem na kontrolu.DAKUJEM

Mekiko a implantáty ti dal pod sval alebo pod žlazu ???

Ahoj Patka Inplantaty mam pod svalom ale oni su stale zvlnene aj ked doktor povedal ze sa to casom upravy ale rok je uz dost dlho a stale ich mam vlnite

aj ja mám pod svalom eurosilicony 325 ml , anatomické, ale nerozumiem prečo ich máš vlnité…tie moje boli úplne pevné, ked som do neho pichla s prstom,tak sa okamžite vrátil späť (mám na mysli pred operáciou ked mi ukazoval druhy implantátov)
Skôr mi to pripomína ,texturovanú kontrakciu, ktorá sa vraj velmi zriedkavo ukazuje aj ked je implantát vložený pod sval.

…nevadí, že sme nemali takú možnosť, veď mi si to teraz vynahradíme…no, nie?

Ahojky
no zrejme si volala do Siklienky. Odtial berie Cerven implose.
www.siklienka.sk
Vela stastia. Dufam ze to nebude nic vazne…

ved jasne draha:))) Inac k Trskovi mam ist na kontrolu 26 do SNOP:))) Tak by som mohla ist pozriet aj Sweetjane a sestricku